Κική Μακρή: Σύσκεψη με τις δημοτικές παρατάξεις για λήψη μέτρων σε ενδεχόμενο πυρκαγιάς στο νησί

6
480

Μετά την ματαίωση  του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου ,σε τηλεφωνική επικοινωνία  που πραγματοποιήθηκε χθες 5/8/21 με τον Δήμαρχο Κω κ. Νικηταρά , η επικεφαλής της Λ.Σ , ζήτησε άμεσα  να προγραμματιστεί σύσκεψη με τις δημοτικές παρατάξεις και την Πολιτική Προστασία για ενημέρωση και λήψη μέτρων  ετοιμότητας -πρόληψης και συντονισμού μπροστά σε ενδεχόμενο πυρκαγιάς στο νησί μας.

 

 

Για την Λ.Σ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάποιος είπε μια λογική κουβέντα, δεν είμαι ΚΚΕ ρε παιδιά, αλλά τόσες μέρες ακούω μόνο βλακείες και η Ελλάδα καίγεται.Ναι πρόληψη!!! Κάποιος έπρεπε να το πει! Το αυτονόητο!!!

    • Περίμενε.Τι θα πει στη συνάντηση είναι το θέμα…..Να προσληφθούν και να δώσει αύξησης στους μισθούς.Αυτή υα είναι η πρόταση.

  2. Μα καλα ο δημαρχος δεν καλεσε συσκεψη με τους αρμοδιους την παραμονη της πυρκαγιας για καταγραφη δυναμεων??

    • Έτσι έγραψε το γραφείο τύπου του δήμου για να προβάλει φωτογραφίες του.Όχι δεν το σκευτικε να το κάνει ο Νικηταράς.Περίμενε εντολές από το κατεστημένο και τους δικηγόρους που μας τον φέρανε.

  3. Αφηστε τα κόμματα στην άκρη, πρέπει όλοι μαζι ενωμένοι να κοιτάξουμε για το καλό του τόπου, το καλό της Ελλάδας!! Μια χώρα με πολιτισμό και αξίες και μας έχουν κάνει να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Αυτή τη στιγμή η χώρα περνάει πάρα πολύ δύσκολες στιγμές. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι να το ξεπεράσουμε όλο αυτό. Οι όποιες ευθύνες πρέπει και θα αποδοθούν την στιγμή που πρέπει, τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το κοινό καλό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ