Γ. Κοπάδης στην Κ. Δανελλάκη: «Έξω απ’ τα δόντια» για όλα τα θέματα του Νοσοκομείου Κω (ΒΙΝΤΕΟ)

17
1602
Ο Ιατρός κ. #ΓιώργοςΚοπάδης, τηλεφωνικά στην εκπομπή #ΠρωινόΜεΈκφραση με τον #ΚαλλιόπηΔανελλάκη, αναφορικά με την μαρμάρινη πλάκα την κατάσταση του Νοσοκομείου Κω με τη συνεχόμενη αποδυνάμωσή του.

πηγή: Ekfrasi 97

 

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν δεν κάνω λάθος, Μαρμάρινη πλάκα προς τιμην του αειμνηστου Χρ. Παπαχρηστου υπάρχει ήδη στο νοσοκομείο. Εαν κρίνω από αυτο μπορώ να καταλάβω ποσο καλή ενημέρωση υπάρχει για τα θέματα του νοσοκομειου της Κω.

  2. Αφού λυσαμε το πρόβλημα του τουρισμού τώρα ασχολουμαστε να λύσουμε το πρόβλημα του νοσοκομειου

  3. Ευτυχως υπάρχεις και εσύ και τα λες έξω από τα δόντια στη διοικηση των πλακαδων που εχει ολόκληρη την ευθύνη .

  4. Εξαιρετικά ενδιαφέρον το γεγονός ότι αν και ΝΔ ο γιατρός τα εχωσε και στην κυβέρνηση για το πετσόκομμα του προϋπολογισμού και στην διοίκηση για τους χειρισμούς της .

  5. Ο γιατρός Γιώργος Κοπάδης είναι πάντοτε ευθύς και ουσιαστικός στο λόγο του, γνωρίζει σε βάθος τα προβλήματα του ΕΣΥ και ιδιαίτερα του Νοσοκομείου μας και οι κατά καιρούς προτάσεις του είναι εύστοχες, σαφείς και συγκροτημένες. Φοβούμαι όμως ότι για τα δεδομένα της Κω απευθύνεται δυστυχώς σε ώτα μη ακουόντων.

  6. ………………… Σαν γιατρός θα έπρεπε να γνωρίζει ότι μιλάμε με αυθεντία μόνο για αυτά που είμαστε ειδικευμένοι και οχι για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

  7. o κ. Κοπάδης μπορεί να μην κατάγεται από την Κω, με τις απόψεις του δείχνει να αγαπάει την Κω περισσότερο από κάποιους ντόπιους !!!!
    Είναι ευθύς στο λόγο του, κάτι δεν διακρίνει ιδιαίτερα τα στελέχη της Τ.Α. της Κω !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ