ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Έλεγχοι Τουριστικής και Δημοτικής Αστυνομίας σε πεζόδρομους & κοινόχρηστους χώρους

10
4950

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Σε ελέγχους σε ότι αφορά την λειτουργία των πεζοδρόμων και την κατάληψη κοινόχρηστων χώρων σε όλους τους τουριστικούς πεζόδρομους και τις πλατείες στο ιστορικό κέντρο της Κω, προχώρησαν σήμερα από κοινού Τουριστική και Δημοτική Αστυνομία.

Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο νέος Διοικητής της Τουριστικής Αστυνομίας κ. Μιχάλης Σπανάκης.

Σε πρώτη φάση τα ελεγκτικά όργανα προχώρησαν σε συστάσεις και εντός των ημερών θα διενεργηθεί νέος έλεγχος οπότε σε περίπτωση μη συμμόρφωσης στους παραβάτες θα επιβληθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

 

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σώπα θυμήθηκε η δημοτική αστυνομία τι δουλειά πρέπει να κάνει και βγήκε επιτέλους να κάνει έλεγχους. Κανονικά θα έπρεπε να ελέγχει κάθε μέρα.

  2. Το ότι οι καιροί είναι δυσβάσταχτοι οικονομικά δεν σημαίνει οτι πρεπει να υπάρχει ασυδοσία απο της παραβάσεις των επιχειρματιων με δικαιολογία την οικονομική ύφεση

  3. Το ότι έχουν γράψει…………..πάνω στον πεζόδρομο λες και είναι δικός τους με ξεπερνά! Ρε δεν πάτε καλά έχετε ξεφύγει , και στη Κανάρη να πάνε μια βόλτα που κουτουλαμε πάνω στα σταντ ….

  4. Να έρθετε να βάλετε μια τάξη. Ο καθένας οτι θελει κανει. Έχουν κλείσει οι δρόμοι με σταντ, γιουσουρούμ. Η μουσική παίζει μέχρι το πρωι. Έλεος ολα δικά μας!!!

  5. .. ολοι παρανομοι ειναι με πρωτη και καλύτερη τη Δ.Α.. μονο αυτοι που δεν εχουν εμπορευματα εξω ειναι νομιμοι.. οσο για το βαψιμο των πλακων του δρομου φτηνό τουριστικο κολπο που δεν ταιριάζει με το τοπο μας.. δεν ειμαστ κυκλαλδες αλλα μεχρι εκει φτανει το μυαλο τους.. κριμα να βλεπω να το κανουν νεοι επιχειρηματιες.. η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο.. αυτος ο τόπος δεν πρόκειται να φτιάξει ποτε..

  6. Καταλαβαίνουμε όλους τους επιχειρηματίες που πρέπει να δουλέψουν αλλά όχι σε βάρος της λειτουργικότητας της πόλης. Θα κάνω μια υπομονή για τον επανέλεγχο και μετά θα επανέλθω με φωτογραφίες για να δείτε πόσο της πλάκας είναι ο ελεγχος

  7. Έχει καλυφθεί κάθε κόκκος άμμου..αλλά μας λέγατε..τι σημαίνει ότι δικαιούται κάποιος να έχει 400 ξαπλώστρες και να τις δίνει τσάμπα..που είναι το δίκαιο;που είναι η ισονομία;στα καφενεία επιτρέπεται ένας ορισμένος αριθμός καρεκλών/τραπεζιών..εδώ τα κάνατε μαντάρα…μεγάλη φθορά θα έχετε,θα το δείτε.

  8. Καθε χρονο τα ιδια. Παρανομοι ολοι καταγγελουν τους διπλανους, και τους φταιει η αστυνομια, ο δημος, η γειτονισσα, και οι περαστικοι… ειμαστε ωραιος λαος κατα τα αλλα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ