7 ναυαγοσώστες θα προσλάβει ο Δήμος Κω

7
1063

Στην πρόσληψη επτά (7) ναυαγοσωστών προχωρά ο Δήμος Κω, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η οποία θα διαρκέσει από την ημερομηνία της πρόσληψης έως και τις 31/10/2021, για την ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών του Δήμου Κω.

Η ανακοίνωση για τους όρους και τα προσόντα πρόσληψης, όπως και το έντυπο αίτησης, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Κω, www.kos.gov.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικά έως 18/07/2021, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] ή [email protected] , είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στη διεύθυνση:

Δήμος Κω, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Ακτή Κουντουριώτη 7, Τ.Κ. 85300, Κως, με τηλέφωνα επικοινωνίας: 2242360481, -450.

 

 

Γραφείο Τύπου

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • Μπορεί να κολλήσουν κορονοιό ο ένας πάνω στον άλλο,να τον μεταδώσουν,μιας και τα παιδιά της διπλανής οικογένειας σουλατσάρουν,αλλά να πνιγούν όχι.Ενα χάος με 200 άτομα κολλητά,θα προσληφθούν ναυαγοσώστες να δίνουν ρέστα, αποδείξεις , να πληρώνονται ,να χρεώνουν πιστωτικές ,ώστε οι σερβιτόροι μόνο να σερβίρουν.

    • Θα σωζουν τους λουμενους απο διαφορα ειδη ψαριων….κοκοβιους.. χανους… λαβρακια… κεφαλους .. μεχρι .. ξιφιες!

  1. Μπράβο δεν διανοείται γαλάζιες όμορφες παραλίες χωρίς ναυαγωσώστες Καλύτερα να πληρώνουμε ναυαγωσώστες παρά πρόστιμα επειδή δεν έχουμε.Υπάρχουν τουρίστες που μας ρωτούν που έχει για να πάνε!!!

    • ο ναυγοσώστης είναι απαραίτητος για τις γαλάζιες σημαίες. Αλλά γαλάζια σημαία δεν σημαίνει μόνο καθαρό νερό αλλά και ένα υπέρογκο κόστος που συνήθως πληρώνουν ξενοδοχεία που θέλουν την σημαία για διαφήμιση. Ο δήμος με 7 άτομα (που φυσικά θα παίρνουν και ρεπό) πόσες και ποιές παραλίες μπορεί να καλύψει;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ