ΒΙΝΤΕΟ Ικανοποιητικές οι βαθμολογίες των υποψηφίων στις Πανελλαδικές εξετάσεις στα ΓΕΛ της πόλεως Κω

8
1723

ΒΙΝΤΕΟ Ικανοποιητικές οι βαθμολογίες των μαθητών στις Πανελλαδικές εξετάσεις στα ΓΕΛ της πόλεως Κω

πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρέπει επιτέλους το κράτος να ξεσκαρτάρει την σαβουρα από τα σχολεία, το επάγγελμα του καθηγητή είναι λειτούργημα και πρέπει να το ασκεί με όλη του την καρδιά ………………………………………………………………………………………………..

    • Έχει σαβούρα ακόμα στο νησί μας.. και αποφοίτησα και σχετικά πρόσφατα. Περιμένοντας την αξιολόγηση

      • μορφώθηκαν από το ίδιο σύστημα που εκπαιδεύτηκαν και εκπαιδεύονται όλοι… μην περιμένεις από την αξιολόγηση κανένα αποτέλεσμα της προκοπής..

    • Όλοι το ξέρουμε όλοι το βλέπουμε.Σκευτητε τα τελευταία χρόνια τι επίπεδα καθηγητών έχουμε.Καμία βοήθεια στους μαθητές στους οποίους απλά βάζουν καλούς βαθμούς για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο να ασχολούνται με τα …κομματικά τους.Όσα παιδιά έκαναν κάτι είναι αποκληστικα μόνα τους και με τους γονείς τους.

  2. Ευγε στα παιδιά που προσπάθησαν Πέτυχαν Τα σχολεία μας Οι Καθηγητές Πρέπει να έχουν την μεγαλύτερη φροντίδα Οι μαθητές είναι αυριανοί πολίτες ίσως κάποια κυβερνήσουν την Χώρα μας

  3. Ναι οι καθηγητες φταινε που δεν διαβαζουν τα βλασταρια σας. Με τους ιδιους καθηγητες γιατι τα δικα μου εγραψαν δηλαδη? Τα στέλνετε σχολείο ολο μαγκια και αγενεια, αντι να προσεχουν στο μάθημα δημιουργουν προβληματα και μετα σας φταινε οι καθηγητες που δεν ειναι καλοι!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ