Συνάντηση Δημάρχου Κω & Προέδρου ΔΕΥΑΚ με Υφυπουργό Υποδομών & Μεταφορών | Επίλυση προβλήματος υδροδότησης στη ΔΕ Ηρακλειδών

8
832

Χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση είχε, στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς με τον Υφυπουργό Υποδομών & Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Κώστα Ζαχαρό.

Συζήτησαν σειρά από ζητήματα που έχει ως προτεραιότητα η δημοτική αρχή Κω, όπως είναι η επίλυση του προβλήματος υδροδότησης στη Δ.Ε. Ηρακλειδών.

Ο κ. Ζαχαρός παρουσίασε το σχέδιο της ΔΕΥΑΚ για τον προγραμματισμό μεγάλων έργων υποδομής, που θα καλύψουν την επάρκεια νερού στην περιοχή, εκτιμώμενου κόστους 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Συμφωνήθηκε η στενή συνεργασία των δύο πλευρών, έτσι ώστε να αναζητηθεί το κατάλληλο χρηματοδοτικό εργαλείο για την υλοποίηση τους, με πιθανότερο αυτό του ΕΣΠΑ.

Επίσης, έγινε αναφορά από το Δήμαρχο Κω στην πρωτοβουλία του Δήμου να περιληφθεί στο ευρωπαϊκό δίκτυο Eurovelo, εντάσσοντας την Κω στο διεθνή χάρτη ποδηλατικών διαδρομών, προκειμένου να προωθηθεί στο νησί μας ο ποδηλατικός τουρισμός.

Πρόκειται για πρωτοβουλία που είναι σε εξέλιξη, η οποία βρήκε ένθερμο υποστηρικτή τον Υφυπουργό Υποδομών & Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη, αφού ο ίδιος θα προΐσταται της προσπάθειας δημιουργίας εθνικού συντονιστικού κέντρου για την ανάπτυξη του ποδηλατικού τουρισμού.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς προσκάλεσε τον κ. Κεφαλογιάννη να επισκεφθεί το νησί μας.

Ο Δήμος Κω, μεθοδικά και με μετρήσιμο ήδη το αποτέλεσμα, κατακτά τη θέση που του αξίζει.

 

Γραφείο Τύπου

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Του είπατε ότι αντιγράφετε λάθος τη ένδειξη των ρολογιών χρεώνοντας ότι σας κατέβει;Διορθώστε πρώτα αυτά τα απλά και βλέπουμε .

    • Αν και δεν ειμαι δικη σας,σας συγχαιρω για οτι προσφερετε στο νησι.Συνεχιστε ετσι για καλο της κω.

      • Γριουλα προσεχε γιατι μετα απο αυτα που λες εσυ και οι συναδελφοι σου…
        ερχονται κατι κυριοι με ασπρες μπλουζες.Ειναι να μη διαβει κανεις αυτες τις πορτες!Για το καλο σου!
        Υ.Γ Και με …alzheimer ..ποτε δεν θα ειμαι μαζι σας!!!!Υπομονη κανουμε….
        και ανοχη μεγαλη εχουμε!!!!!

  2. Καλά είναι η ΔΕΥΑΚ αλλά αφού πήγατε στο μεταφορών μήπως να ερχόταν και η ΚΕΑΣ μαζί; Εκείνα τα παμπάλαια λεωφορεία που βροντοκοπάνε στους δρόμους και κάνουμε τον σταυρό μας μέσα για να πάμε στη δουλειά πως θα ανανενωθούν;

  3. Ναι κ εμένα μου συνέβη πλήρωσα δύο λογαριασμούς από 200€ δηλαδή 400€ σε ένα δυαρακι που έμενε ένα άτομο μέσα ,καθώς αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό ο ενοικιαστής .

  4. Ναι σωστό το σχόλιο για τα ρολόγια. Να μάθετε πρωτα να γράφετε σωστά τις ενδείξεις των υδρομέτρων , να μάθετε να κάνετε τις συνδέσεις αποχετευτικού, και ύδρευσης σε νεόδμητες οικοδομές που περιμένουν μήνες να τις συνδέσετε γιατί λέει θα πρέπει πρωτα οι ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ να παρέμβουν.
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΟΔΩΣΗ Ε ΠΟΤΕ ;;;;;;;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ