Δήλωση Κωνσταντίνου Χόνδρου: «Πριν από λίγη ώρα κατέθεσα μήνυση, εναντίον του επικεφαλής της «Δύναμης Αλλαγής – Κως 2023» κ. Κυρίτση Γεωργίου»

97
4879

Δήλωση Δημοτικού Συμβούλου Κωνσταντίνου Χόνδρου

 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος του ΔΛΤ, Κωνσταντίνος Χόνδρος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Πριν από λίγη ώρα κατέθεσα μήνυση, απευθυνόμενη στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, εναντίον του επικεφαλής της «Δύναμης Αλλαγής – Κως 2023» κ. Κυρίτση Γεωργίου για το τελεσθέν αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης και όποιο άλλο έγκλημα έχει τελεσθεί εναντίον μου.

Οφείλει η Δύναμη Αλλαγής να αντιληφθεί ότι είναι άλλο πράγμα ο αντιπολιτευτικός λόγος και άλλο πράγμα η ποινικά κολάσιμη κατασυκοφάντηση των πολιτικών της αντιπάλων.

Είμαι ενεργός πολίτης και ουδέποτε έχω αφήσει την παραμικρή υπόνοια ότι εκμεταλλεύομαι την οποιαδήποτε θέση, στην οποία με έταξε ο Κωακός λαός.

Ανοχή σε ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς, που στόχο έχουν απλώς και μόνον να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψή μου και να με συκοφαντήσουν, ΔΕΝ θα υπάρξει.

Η μήνυση αυτή προέκυψε όταν εχθές πληροφορήθηκα ότι η παράταξη «Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023» προέβη σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο facebook, η οποία ανέφερε ότι υπάλληλοι  του Δήμου εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού σε «αυλή στελέχους της δημοτικής αρχής, με καλή θέση στη διοίκηση». Η ανάρτηση αναφερόταν στο Ασφενδιού και συνοδευόταν από φωτογραφίες που εμφάνιζαν όχημα του Δήμου μας σε οδό έξωθεν οικίας, η οποία βρίσκεται σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από οικία, την οποία η οικογένειά μου διατηρεί στην περιοχή Ασώματος του ορεινού Ασφενδιού.

Η ανάρτηση αυτή, σκοπίμως και δολίως, υποδείκνυε ότι εκτελούνταν εργασίες των υπαλλήλων του Δήμου στην οικία μου.

Ουδέν ψευδέστερον και συκοφαντικότερον.

Οι υπάλληλοι του Δήμου εργάζονταν σε οδό, χαρακτηρισμένη κτηματολογικά ήδη από το 1930, στην οποία η οικία μου δεν έχει καν πρόσοψη, αλλά αντιθέτως μεταξύ της οδού αυτής και της οικίας μου μεσολαβούν 2 άλλες ιδιοκτησίες.

Η δε οικία μου έχει πρόσβαση μόνο από σκάλες στην κεντρική οδό και βέβαια όχι στην οδό όπου εκτελούσαν εργασίες οι υπάλληλοι του Δήμου.

Η οικία που εμφανίζεται στις επίμαχες φωτογραφίες και υποδηλώνεται ως ιδιοκτησίας μου ανήκει σε συνδημότη μας, με τον οποίο ουδεμία συγγενική ή φιλική σχέση έχω.

Η δημοτική αρχή κάλεσε δημόσια εχθές την παράταξη της Δύναμης Αλλαγής να αποκαταστήσει την αλήθεια και να ζητήσει συγνώμη.

Αντ’ αυτού, η Δύναμη Αλλαγής επέλεξε να τοποθετηθεί δημόσια πάλι σήμερα και να εξακολουθήσει να κινείται στην κατεύθυνση της συκοφαντίας και της λασπολογίας εναντίον μου. Δυστυχώς.

Ασφαλώς, δεν θα ακολουθήσω τη Δύναμη Αλλαγής και τον επικεφαλής της στον πολιτικό κατήφορο που έχει επιλέξει να πορευθεί.

Είμαι, όμως, υποχρεωμένος να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου έναντι των άκρως συκοφαντικών και δυσφημιστικών ισχυρισμών εναντίον μου.

Όπως δήλωσα εξαρχής, ανοχή σε ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς ΔΕΝ θα υπάρξει».

 

 

 

97 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κωστα, τα τσιρακια και οι κολαουζοι του πρωην, κρινουν εξ ιδιων τα αλλοτρια. Δεν μπορουν να φτασουν στο δικο σου υψος, ουτε στο δικο σου ηθος. Ειναι ανυποληπτα ατομα, κοινοι ρουφιανοι, συκοφαντες. Η κοινωνια τους γνωριζει και τους φτυνει. Να εισαι σιγουρος!!!

    • Δικολάβοι της πλάκας, μια εύλογη ερώτηση, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΆ ΕΊΧΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΕ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΣΩΜΑΤΟΥ?;?;?;

      Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο δικηγόρος που εισπράττει σαν πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου βαρβάυο μισθό, μας λέει ότι το συνεργείο του Δήμου με μηχανοχήματα και οχήματα, την στιγμή που χωριά και πόλη βρωμάνε παντου, ΠΉΓΑΝ στην άκρη του Ασώματου για ΝΑ ΚΑΘΑΡΊΖΟΥΝ ΈΝΑΝ ΠΑΡΆΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ… Βρεεε Ο@στττττ φαταούληδες συνοδοιπόροι του ΣφΥΡΙΖΑ και υποτακτικοί του Κάπτεν ΗΛΙΑ….

      • Όχι συνοδοιπόρος, ΤΣΑΝΤΟΚΟΥΒΑΛΗΤΉΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ, συνεργάτης του Νεκτάριου Σαντορινιού...

        ΠΏΣ ΚΑΤΆΦΕΡΕ ένας ΑΝΙΚΑΝΟΣ, ΆΒΟΥΛΟΣ ΚΟΨΙΜΙΟΣ να παντρέψει τους ψεύτες του λαϊκισμού με τους ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ της ΝουΔούλας; Μα όσο ο καραγκιοζοπέχτης Κωστούκος ο γητευτής, συνεδρίαζε στο καφενείο της παρακμής, μεταξύ ντίρλας και μεζέ, ξεφούρνιζε και μερικά ονόματα εύκολων σε συνεργασίες αμφιλεγόμενων φλούφλιδων …

        • Ο δικος σου ηταν ο τσαντοκουβαλητης των ταβλαδορων της αθηνας. Τραπεζες, νοσοκομεια, δανεια εργατικης κατοικιας, λαικες κατοικιες, πολυκατοικιες μαζι με τον εργολαβο του νοσοκομειου, τι να πρωτοθυμηθει κανεις. Η ρεμουλα, σε ολο της το μεγαλειο!!!

        • ΤΡΙΩΡΟΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ, Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΔΙΌΡΙΣΕ 7 συμβούλους, οι Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ...

          Αδέρφια, ξαδέρφια, κουμπάρους και κολλητούς…. Δεν μπορεί όμως να σκούζουν οι μηνυσάκιες δικολάβοι όταν ΕΙΣΠΡΆΤΤΟΥΝ ΒΑΡΒΆΤΟΥΣ ΜΙΣΘΌΥΣ χωρίς να προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ και έχουν βολέψει πρώτου βαθμού συγγενείς τους σε δημοτικές επιχειρήσεις… Τώρα με λεφτά τον δημοτών καθαρίζουν την περιοχή κατοικίας τους κατά προτεραιότητα…

      • Ρε χαμενα κορμια που θα πειτε για το μισθο του χονδρου. Εσεις δεν ειχατε μισθο στον προεδρο του λιμενικου ταμειου? Δεν ειχατε στη δευακ στον προεδρο του δημοτικου συμβουλιου, στην κεας στους αντιδημαρχους? Γιατι πετατε δηλητηριο για να μειωσετε ανθρωπους που δουλευουν? Ποσα χρονια ειχαμε να δουμε το λιμανι μας τοσο ομορφο? Εσεις το ειχατε ρημαγμενο, παρατημενο,και πηγαινατε μονο για να ταξιδεψετε ταξιδακια αναψυχης. Ουστ βρωμυλοι, αχρηστοι!!! Ο λαος δε ξεχνα. Βλεπει και καταλαβαινει!!

      • Το συνεργειο σε παραδρομο? Πηγαινει και στην πιο απροσιτη γωνια, για να ομορφυνει το νησι. Οχι σαν και σας που αφησατε να βρωμισει το νησι, με τρανο παραδειγμα το λιμανι και ολο το παραλιακο μετωπο. Αυτο που δεν καταλαβατε, ειναι οτι ο δημος δουλευει, και προσφερει τις υπηρεσιες του και στο πιο απροσιτο σημειο. Σε αντιθεση με σας που αφηνατε τη βρωμια 20 μετρα απο το δημαρχειο. Γιαυτο ο λαος σας ξαποστειλε μια για παντα!!!

        • Φθηνα ρουσφετια κοκοβιε..σε ημετερους…
          το νησι ΒΡΩΜΑΕΙ…
          τα χωρια ειναι σε τριτοκοσμικη κατασταση….
          ο κοσμος ειναι στα ορια του…..
          η ΟΡΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ..!!

        • Την πατησε η γειτονισσα με τις αναρτησεις, και τωρα ψαχνει δικαιολογιες. Νομιζε οτι εβγαλε λαυρακι, αλλα αποδειχτηκε, χανος!!! Ο συγγενής της!!!

      • Τοσο αχρηστοι και αποντες ησασταν 5 χρονια, που φτασατε στο σημειο, να ρωτατε γιατι ο δημος καθαριζει τα σκουπιδια απο τις γειτονιες. Γιαυτο 5 χρονια, βρωμισε ολο το νησι και σεις ταξιδευατε!!! Γιαυτο το 67% εγινε 37% και τωρα ειναι 7%. Μην απορειτε που ο κοσμος σας φτυνει!!!

        • Μονος τα σκεφτεσαι ολα αυτά?
          Σε λυπαμαι…
          Μπορειτε αληθεια εσεις οι κατα τυχη διοικουντες…να διαχειριστειτε..
          οτιδηποτε?
          Ουτε καροτσι με ποπ κορν…..

  2. το πολιτικό σκηνικό της Κω για μία ακόμη φορά, βυθίζεται και απαξιώνεται, σε μία εποχή που απαιτούνται χειρουργικοί χειρισμοί για να βγούμε από την κρίση !!!

  3. ΑΝΤΙΚΥΡΙΤΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΝΑ ΤΟYΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥ ΠΟΤΑΜΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ

    ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.ΑΝΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΘΟΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΠΗΡΑΝ ΧΑΠΑΡΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ,ΑΛΑ ΚΤΗΝΩΔΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΑ ΤΑΠΑΧΑΝΑ.ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΗΣ ΑΛΗΣ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ,ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΕΣ.ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ 65%,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ 80%.ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.ΚΑΝΤΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ,ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ,ΟΠΩΣ ΜΑΡΙΝΑ,ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΔΕΥΑΚ,ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ??????.ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΣΜΕΝΗ ΨΙΨΙΝΑ.ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΩΡΑ ΣΟΥ.

  4. Μπράβο σας κυριε χονδρε,γιατι ειχατε τα τετοια? και δεν φορατε κοκινα παντελόνια.Τωρα θα πληρώσουν τα σπασμένα της χαμένης,και τσεπ…. πενταετίας.Οι άνθρωποι αυτοί έφεραν μισος στο νησί μας.

      • Το ζήτημα είναι να μη κατεβάζεις τα παντελόνια. Ότι κι αν έχεις μέσα τι το θες αν είναι άχρηστο

        • Βλακα ..
          παψε να φορας τα πολυχρωμα ροζουλι…
          ντιντη της δεκαρας….κοινως,,φτωχομπινε!!!!!!

        • Ψιτ… νευρα διακρινω. Το παιχνιδι το χασατε!!! Με συκοφαντιες και ρουφιανιες δε θα καταφερετε τιποτα!!! Οι κακιες και η εκδικηση, ανηκουν στο παρελθον!!!

      • Τι το θελε να…..? Η σε 360 μοίρες θέαση τους μουρλανε. Οι άνθρωποι χάσανε και το τιμόνι και τον λεβιέ. Ας πρόσεχε.

      • A Ρε ΒΛΑΚΑ, γύλο του σαπιόνερου, απόνερα και μάλιστα βουρκιασμένα είστε και θα παραμείνετε διότι ο κόσμος της Κω κατάλαβε πολύ καλά ότι, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΣΕ,(Χ@ΣΤΗΚΑΜΕ!!),ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ(????)ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΤΙΜΟΥΣΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ, ΑΛΛΑ …………….
        Χ@σε ψηλά λοιπόν και αγνάντευε την σκ@τούλα που θα σας έρθει για μια ακόμα φορά κατάμουτρα! Σαπιοκάραβα του ΠΑΣΟΚ που ζούσατε νομίζοντας ότι σας ανήκε ο κόσμος όλος. Ξέρεις και τον Ντεγκρέλ τρομάρα σου.. Μια Βιολέτα Φρίντμαν σου λέει κάτι? Έτσι μας λένε όλους όσους σταθήκαμε όρθιοι απέναντι στον Χάιλ δικό σου και όπως ο Ντεγκρέλ, σαν αυτόν θα » πληρωθούν » τα κρίματα, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο!!

        • Βρε ΣΑΠΙΛΑ..εσυ ΔΕΝ εισαι αξιος να σταθεις στα ορθιος στα ποδια σου…
          Συνεχισε σκουληκι να σερνεσαι..εχεις δρομο μεχρι την τρυπα σου….

        • την σαπιλα του φακιστα σου την εδιωξαν οι κωοι με το ξευτηλισμα του 65%.Για ρωτα να μαθεις μωρη σκουληκαντερα ποσοι κωοι ηθελαν να…..Βαλε και εσυ το βρωμικο ονομα σου εαν σε κρατα.Θα περασεις καλα οπως περασαν οι κωοι 5 χαμενα χρονια.Σιχαμα.

        • Εσενα θα σε στειλουμε στο κλουβι με τους Αυστραλοπιθηκους!!!
          Τετοια ρατσα σαν την δικια σου ειναι κριμα…να μην κανει νουμερα τσιρκου!!!
          χαχαχαχαχ
          Κοψιμιε μαζεψε την βρωμια σου!!!!
          Μπορεις????
          Δεν νομιζω!!
          Και σε αυτο ΑΝΙΚΑΝΟΣ εισαι!!!

  5. Καλά του έκανες. Ετοίμασε μια ακόμα και για την αγαπημένη του σύμβουλο που θέλει να τον διαδεχθεί

  6. Άξια τέκνα …….Μηνύσεις να υποβάλλετε ώστε να υπερασπίζεστε το μηδενικό έργο σας. Αν πζντως ο Κυρίτσης έκανε ότι κάνετε εσείς τότε θα είχατε ο καθένας σας από καμμιά 30ριά μηνύσεις στνν πλάτη. Μπράβο σας λεβσντες, αφού δεν κάνετε πράμα τουλάχιστον μηνύσεις…μηνύσεις….μηνύσεις.

    • Ο πρωην εκανε300 μηνυσεις σε πολιτικους αντιπαλους. Για πιλιτικες θεσεις. Στην περιπτωση χονδρου, εχομε μια ξεκαθαρη συκοφαντια!!!

  7. Αφού δεν είπε όνομα,η φωτογραφία όπως λες δεν δείχνει τη περιουσία σου,τι πετάχτηκες;Μήπως έχεις τη ….μύγα τελικά;Τι είδους μήνυση είναι αυτή,είσαι και δικηγόρος,τρομάρα σου,σε κάποιον που ούτε σε ονομάτισε,ούτε σε φωτογράφησε.Περίεργο.

    • Ποιο αλλο στελεχος της δημοτικης αρχης με καλη θεση στη διοικηση εχει εκει σπιτι? Καλα εκανε ο κωστας και μηνυσε τον αρχηγο της δυναμης αλλαγης, για να μη συκοφαφαντουν εντιμους ανθρωπους. Εχουν μαθει να λασπωνουν, λες και τους μοιαζουν!!!

  8. Κι όταν πήγε η αστυνομία να τους συλλάβει για αυτόφωρο κρύφτηκαν σαν τον ποντικό στην τρύπα. Φοβισμενα μικρά ανθρωπάκια ήταν πάντα που με την εξουσία του ΠΑΣΟΚ και του ξαδέρφου νομιζαν ότι θα κυβερνουν τον κόσμο

    • Δειλα και κακα ανθρωπακια ειναι. Μονο για την κονομα . Το ξαδερφακι τους επεβαλε στους ντοπιους βαρονους και τωρα εχουν σκυλομετανοιωσει για το πραμα που στηριξαν!!!

  9. Τι περιμένατε δηλαδή ότι θα αλλάξουν; μια ζωή ψέματα και συκοφαντίες είναι …

  10. αυτο ειναι το κυκνειο ασμα.ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.
    ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ Η ΤΕΧΝΗ ΣΑΣ.

  11. Στην δεκαετία του 70 ένας Ιταλός δημοσιογράφος υπαινίχθηκε σε άρθρο του στην μικρή εφημερίδα που εργαζόταν ότι ο Πάπας Παύλος είχε ομοφυλοφιλικές τάσεις. Αυτό το διάβασαν κάποιοι λίγοι αναγνώστες και κάποιος καρδινάλιος που το μετέφερε στον Πάπα καί τό κονκλάβιο έστειλε δελτίο τύπου σε όλες του μεγάλες εφημερίδες και κανάλια για να το διαψεύσει, αλλά αμέσως, έμαθαν περισσότεροι από δέκα εκατομμύρια πιστοί καθολικοί, ότι ο Πάπας μπορεί να «είναι» ομοφυλόφιλος… Έτσι κι εσύ νεαρέ μου μπήκες στο τριπακι να ενημερώσεις τον κόσμο ότι το σπίτι σου ήταν κοντά αλλά και μακριά… Πρέπει να μάθεις να μην απαντάς σε «συκοφαντίες». Τόσο απλό και Σωκρατικο…

  12. μπράβο , εύγε!!! Είστε λαμπροι νέοι!!!! Πες μας τωρα και για τα βολέματα που κάνατε και αφορούν συγγενικά σας πρόσωπα!!! Τι θα κάνετε??? θα μηνήσετε τον εαυτό σας???? Σα δε ντρέπεστε λιγακι!!! Λίγη τσίπα δεν έχετε πάνω σας??? Σ…………………………………

  13. Σιγα ρε μεγαλε σκιαχτηκαμε(που λεει και το φιλαρακι μου)…
    Δεν σου εμαθε ο δασκαλος σου..οτι …δεχομεθα και μηνυσεις αμα λαχει….
    Το θεατρο του παραλογου ειναι οτι εχετε το θρασος να μιλατε για»κατασυκοφαντηση αντιπαλων»..ποιοι??
    εσεις!!!
    Που με ψευδη και ΥΠΟΥΛΑ κτυπηματα προσπαθησατε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ να σπιλωσετε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ζωη του
    Γ.Κυριτση…
    για τετοια ΤΣ@ΛΙΑ μιλαμε….
    Υ.Γ.Μαθε λοιπον..οτι οποιος ξυνεται στην γκλιτσα του Κυριτση αυτα παθαινει….
    ακομα ΔΕΝ ειδατε τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Ψιτακο εισαι ενα θηλυκο αποβρασμα …
      Αυτη τη γκλιτσα που λες οτι ξυνονται στου….κυριτση, αυτη ντε που δυο φορες το ειπε στο δημοτικο συμβουλιο σε γυναικα το αφεντικο σου, ξετεις οτι εχει διαφορες χρησεις…

      • Κοκοβιε..ειμαι διαθεσιμος..μια δοκιμη θα σε πεισει…
        να σου εξησηγω το ονειρο..θρασυδειλο διποδο!!!!!
        χαχαχααχχα

    • Ισχύει ότι τρέχει ακόμα να γλιτώσει το αυτόφωρο από την πατάτα της συμβούλου του? Ευχαριστούμε για το γέλιο που μας προσφέρει η πρώην πρόεδρος!

  14. αυτα ρε ΚΟΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

  15. Κυριτση πηγες να συκοφαντησεις ενα σωστο ατομο που δεν εχει δοσει δικαιωματα. Αυτα να ξερεις πληρωνονται. Μην το ξεχνας!!!

    • Τι δικαιομα να δωσει;Τους δικους του τους εχει βολεψει,τι αλλο να κανει ;να μας κυνηγαει στο δρομο;

  16. Γιατί επί δημαρχιας Κυριτση δεν πήγαιναν σε ιδιώτες και έκοβαν τους φοίνικες από τις αυλές τους; Μέχρι και μετακόμιση έκαναν σε ψηφοφόρους τους με το φορτηγό της κοινότητας. Αλλά όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται

    • Ε οχι και καρδαμαινα. Προδοσες και το χωριο σου? Κακη συνηθεια!!! Εσυ δεν ησουν που φωναζες γιατι να κουρευτουν οι φοινικες? Ολος ο κοσμος εμαθε για τη ρουφιανια σου!!!

  17. Διάβασα την ανακοίνωση της Δύναμης Αλλαγής το μεσημέρι … γέλασα με την ψυχή μου … κατηγορούσε η Δύναμη Αλλαγής την παράταξη του Νικηταρά για εκφοβισμό προς τους πολίτες και εργαζόμενους 😂😂😂 … πια ; Η παράταξη του Κυρίτση … που όχι να γράψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάτι αρνητικό αλλά να μάθαιναν από τα τσιράκια τους το παραμικρό το builing πήγαινε σύννεφο και οι κακοτροπιές τους … αν θέλετε όμως να μιλήσουμε για ρουσφέτια ας ανοίξουμε τα χαρτιά μας να πούμε τι γινόταν επί των ημερών σας κ. Κυρίτση και «κύριοι» της παράταξης … με ντοκουμέντα όμως … όχι βέβαια ότι και η παράταξη Νικηταρά δεν χαϊδεύει τους δικούς της …

  18. Άντε ας βγουν οι ποντικοί από την τρύπα τους. Τελείωσε στις 12 τα μεσάνυχτα το αυτόφωρο

  19. Το αυτόφωρο που είναι; Οι δημοσιογράφοι τι κάνουν; Τα δαιμόνια τις δημοσιογραφίας της Κω που είναι; Η Καρδάμαινα είναι όμορφη; Από κρυψώνες πως πάει; Στην κρυψώνα πήγε με ταξί , ή μήπως με μηχανή , ά ίσως και με αυτοκίνητο. Όλα όσα νομίζετε , ότι είναι άγνωστα είναι γνωστά και κάθε φορά που θα το χοντρένετε μια από ότι φαίνεται , θα χοντρένει δύο. Υπάρχει όμως μια διαφορά, άλλοι έχουν στοιχεία που θα σας κάτσουν στο σκαμνί πολλές φορές, εσείς έχετε ή μήπως πρέπει να φυλάγεστε. Κοίτα και μάζεψε λίγο της μαγκιές σου και εσύ και η ψιψίνα σου που τα έκανε μπάχαλο. Το πάρτι σου τελείωσε και θα βρίσκεσαι πάντα προ πολλών εκπλήξεων.

    • Πάρε τους πληρωμένους της τβ παιδι μου να σου κάνουν τους ντέντεκτιβ νυχτιατικα και μη ξεχάσεις να παρεις τα χάπια σου. Ώρα είναι

      • Αυτούς που εκκρεμούσαν αποφάσεις δικαστηρίων για να τους πληρώσετε και εσείς τους στείλατε στα δικαστήρια, στα συσσίτια και κάποιους άλλους στα μνήματα; Μιλάς εσύ για χάπια, που άφησες την καθημερινότητα σου και έχεις ταχθεί στην λάσπη; Εσύ που καθημερινά κανείς ζημιά στους δικού σου ανθρώπους με την εμμονή σου, απλά και μόνο γιατί έχασες μια καρέκλα; Χάπια για την πίεση υπάρχουν, ακόμα ακόμα και την ψυχολογική διάθεση υπάρχουν. Εσύ είσαι στο τελευταίο στάδιο, σε αυτό την ζουρλομανδύας. Το δυσάρεστο; Αυτήν την φορά ως άλλη Ράμπο της κακιάς ώρας, έτρεξες και τον αρχηγό σου. Μπέρδεψες τα σπίτια γλυκιά μου. Καλά ξεμπερδέματα.

  20. «Ως άλλη Ράμπο της κακιάς ώρας» χαχαχαχαχα κλαίω τι είπε ο θεούλης;Πώς να μη μπερδέψει τα σπίτια, αφού σε σπίτια και μαγαζιά και όπου έχει γείτονες δεν τις μιλάνε ούτε οι σαύρες. Δεν θέλουν παρτίδες με την οχιά. Αλλά να τα κάμεις τόσο μαντάρα και να τον στείλεις σε λαγούμι για να γλιτώσει το αυτόφωρο δεν στο χα. Σε είχα για έξυπνη οχιά και όχι για γκανγκά.

  21. Αληθεια ειναι οτι κρυβοταν στην καρδαμαινα 24 ωρες ???? Βρε τι ξεφτιλα ειναι αυτη? Ρουφιανευουν και μετα κρυβονται.

  22. Αχορταγοι μερικοι ανθρωποι .Απο 10 μεριες τρωενε και οι υπολοιποι πρεπει να μην μιλαμε κιολας.Δεν ειχαν λεφτα να πληρωσουν να τους καθαρισουν το χωραφη;Θελουν να βγαλουν και απο τη μηνυση;Ελεος,βολεψατε ολοι τις οικογενειες σας ,ξεκουραστείτε πια.Εχει ανθρωπους που πεινανε.Λιγο σεβασμο.

  23. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΧΟΝΔΡΟ ΑΝΑΡΤΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΛΟΥΠΑΤΖΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΟΥ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΙΚΟΙΝΩΣΗ Η ΓΙΟΚ

    • Βρε καλώς τα παιδιά. Τώρα που είπες Αλβανό μου θύμισες ..τα αόπλιστα μπετά το 17 στην Σένγκεν και τον επέβλεπαν Μηχανικοί και τοπογράφοι της τότε Δημοτικής αρχής. Να πούμε και τα ποσά που εισέπραττε; Θα τα ψάξω με ακρίβεια και θα τα δημοσιοποιήσω στον ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟΝΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ (10ΑΔΕΣ) ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ…. ΛΑΣΠΕΣ Ε ΛΑΣΠΕΣ. ΞΕΣΚΟΝΙΖΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ.

  24. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ
    500 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟ 15 ΝΘΗΜΕΡΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ 230 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ 15ΝΘΗΜΕΡΟ

    • Τα ποσά που αναφέρεις παίρνουν περίπου αλλά μηνιαίως. Να στείλεις και εσύ τα παιδιά σου για τόσα σε δουλειά. Σπεκουλαδώρε ξεφτίλα.

  25. Διαβαζω και συχαινομαι το ανθρωπινο ειδος.
    Διαβαζω και αναρωτιεμαι ποση κακια κρυβει η ψυχη του Κωτη ή της Κωτισας.
    Διαβαζω και απορω πως ειναι δυνατον να επιτρεπεται τετοιος βορβορος στα μεσα μαζικης ενημερωσης.
    Διαβαζω και διερωτωμαι αν υπαρχει ανθρωπος ή αρχη που θα βαλει τελος σε αυτον τον κατηφορο.
    Διαβαζω και ρωτω, δεν αρκει η ειδηση; Γιατι πρεπει να δινεται το δικαιωμα σε υπανθρωπους πληρωμενα πληκτρολογια να βγαζουν ολη την κακια της ψυχης τους καθ’ υποδειξη;
    Ελεος! Καποιος να το σταματησει!

    • Καλά κάνεις και σιχαίνεσαι το ανθρώπινο είδος. Δεν είναι η κακία του Κώτη ή της Κώτισσας που τα γράφει αυτά είναι οι ίδιοι που τα λένε ένθεν και ένθεν στο δημοτικό συμβούλιο και σε όλες τις δημόσιες αντιπαραθέσεις τους. Χρόνια τώρα. Το δικαίωμα του να βλέπει ο κόσμος ποιους έχει επιλέξει να τον εκπροσωπούν, που αλληλο μηνύονται και αλληλοβρίζονται, τρώγονται σαν το σκύλο με το γάτη και δεν μονιάζουν ποτέ ούτε στα δύσκολα που περνάει ο τόπος, ενώ έρχονται ακόμα χειρότερα, είναι που πρέπει να σε προβληματίσει. Κατά τ’ άλλα τα γράφουν και στο φέισμπουκ. Δεν θα καταργήσουμε το ‘μαχαίρι’ δηλαδή την Ελευθερία της έκφρασης που είναι διεθνώς κατοχυρωμένη επειδή κάποιοι αλληλοσφάζονται εκτός κι αν ζηλεύεις το καθεστώς Ερντογάν Έρντογαν: Ο Τούρκος μονοκράτωρ τα βάζει με το διαδίκτυο
      https://www.athensvoice.gr/politics/664136_erntogan-o-toyrkos-monokrator-ta-vazei-me-diadiktyo»

  26. Ρε τι πέτυχα καταλάθος:
    Οι κυρώσεις στον νέο Ποινικό Κώδικα
    Αν στην περίπτωση του άρθρου 362, το γεγονός είναι ψευδές και ο υπαίτιος γνώριζε ότι αυτό είναι ψευδές τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών· μαζί με τη φυλάκιση μπορεί να επιβληθεί και χρηματική ποινή. Μπορεί επίσης να επιβληθεί και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων κατά το άρθρο 63. κτλ.κτλ. κτλ.

  27. ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝΕ ΒΑΠΟΡΙ ΟΤΙ ….ΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

  28. ΡΕ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ
    ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΤΑ ΜΑΙΔΙΑ.
    ΑΦΟΥ ΔΔΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΜΩΣ

  29. ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΥΘΥΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.
    ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ
    ΕΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ
    ΑΝΑΘΕΣΑΚΗΔΕΣ

  30. Και πρώτους τους ακατονομαστους υβριστες, εδω και 10 χρόνια…………………………….

  31. Από Διαύγεια τα βλέπω βρε νούμερο. Έξοδα παράστασης ΜΗΝΙΑΙΩΣ 530€ του Προέδρου και 212€ του Αντιπροέδρου. Τώρα θα ζητήσεις συγνώμη που έγραψες ανακρίβειες ρε πονηρέ; Φοβερά λεφτά για καθημερινή απασχόληση ε; Βγάζουν τις βενζίνες και τα κινητά τους; Άντε νούμερα. Απλά σας καίει γιατί ειδικά αυτοί οι δύο έχουν κάνει έργο ξεχωριστό και δεν σας βλέπουν καν. Σπεκουλαδώροι

  32. Και η δική σας παράταξη, είναι εξω κατα λάθος! Προσεχτε γιατι βλεπω το παιχνιδι να παιζεται όχι στις αιθουσες των δικαστηριων, που καταγγελατε πριν τον Κυρίτση ως δικομανή, αλλά στο χώρο των κρατητηρίων.
    Οριστε αυτοφορακηδες!
    Εμείς θα βλεπουμε και θα γελάμε με την καταντια όλων σας!

  33. ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑ 15 ΝΘΗΜΕΡΟ ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗ
    ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ

  34. Πόσες μηνύσεις έχει κάνει ο δικος σου σε πολίτες της Κω,,… Επί δημαρχίας του..?? .
    Άραγε παρακολουθουσες δημοτική τηλεόραση επί δημαρχίας τιυ, να δεις α θαυμάσεις την ευφράδεια του στο βρίσιμο, στην κοροϊδία, παριστανοβτας τον βασιλιά, στην καινούρια καρέκλα τιυ? Αραγες παρακολουθείς δημοτική τηλεόραση, και κάθε συμβούλιο, να δεις πόσες φορές θα βρίσει τον πρόεδρο, τον δήμαρχο, και τιτς εκπροσώπους που ψήφισε με 70% ο κακός λαός… ΓΙΑΤΊ ΑΠΛΑ ΈΤΣΙ ΉΤΑΝ.. ΠΡΙΝ 20 ΧΡΌΝΙΑ.. ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΉΘΗΚΕ..ΑΠΛΑ . . ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ……

  35. Το 2023 θα απαλλαγούμε ΕΝΤΕΛΩΣ από το πολιτικό εκτρώμα της ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ

    Γιαυτό εξαλου και ονομάζεται απαλλαγής 2023….με ένα ποσοστό 3%..και τυχερός θα ειναι…..

  36. Να σου βρω έγγραφα της δια υγειας επί εποχής του δικου σου τα πρώτα 4 και τα επόμενα 4 χρόνια, ??? Πόσα πληρωνοντιυσαν για να κυνηγάνε τους δημοτικούς υπαλλήλους,. Εκτός ότι . Μας έβριζαν 4 Και 4 χρόνια.. Πρόεδροι, αντιπρόεδροι.. Της δύναμης αππαλαγης.. Και τους πληρώναμε κιόλας.. Αυτούς τους άχρηστους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ