ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου (ΒΙΝΤΕΟ)

1
78

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Το Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 και ώρα, από 10.00π.μ. έως 14.30μ.μ. στον χώρο του Ισογείου στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ, θα γίνουν οι αρχαιρεσίες εκλογής για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Θα προηγηθεί η Τακτική Συνέλευση των μελών του συλλόγου. 

 
Ό πρόεδρος του ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ κύριος Κώστας Χόνδρος αναφέρεται στο έργο που πραγματοποιήθηκε από το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο και το οποίο είχε συμπαραστάτες τους γυμναστές και τους φίλους του συλλόγου. 
  
Ό Σύλλογος με τους εξαίρετους αθλητές και αθλήτριες του, πέτυχε μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα πρωταθλήματα στίβου, αναδεικνύοντας τον κωακό  και κατ’ επέκταση τον Δωδεκανησιακό κλασικό αθλητισμό και σ’αυτό σημαντική ήταν και είναι, η υψηλού επιπέδου επιστημονική κατάρτιση των προπονητών-γυμναστών του ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ.

Ό κύριος Χονδρός εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα έρθουν ακόμη καλύτερες μέρες για τον κλασικό αθλητισμό με την ανάληψη των καθηκόντων από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και θα είναι πάντα δίπλα στον σύλλογο σε ότι χρειαστεί. 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο κωστας χονδρος ειναι ενας ανθρωπος με ηθος. Και στο δημο προσφερει αθορυβα, κανει σοβαρη δουλεια, μαζι με τους συνεργατες του, χωρις φανφαρες και τυμπανοκρουσιες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ