Κώστας Χόνδρος (Πρόεδρος ΔΗΜ ΤΟ ΚΩ ΝΔ): Γιατί με τον Θεοδόση Νικηταρά!

186
3095

Κώστας Χόνδρος: γιατί με τον Θεοδόση Νικηταρά

Αναντίρρητα, ζούμε σε μία ιδιαιτέρως κρίσιμη περίοδο για το παρόν και το μέλλον του νησιού μας. Η Κως βρίσκεται αντιμέτωπη με σημαντικές προκλήσεις, μεγάλες ευκαιρίες και χρονίζοντα προβλήματα, που δυστυχώς παραμένουν ανεπίλυτα.

Η στασιμότητα και η αδράνεια πρέπει επιτέλους να εκλείψουν.

Αποτελεί παγιωμένη μου πεποίθηση ότι η ενασχόληση με τα κοινά συνιστά καθήκον κάθε δημοκρατικού και υπεύθυνου πολίτη. Στη μέχρι σήμερα πορεία μου επέλεξα συνειδητά να τοποθετούμαι ξεκάθαρα. Να εκφράζω και να υποστηρίζω με παρρησία τις ιδεολογικές και πολιτικές μου απόψεις. Να μην φυγομαχώ. Κυρίως, να θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου.

Αυτό θα πράξω και τώρα.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μου, μετά από σκέψη και προβληματισμό, αποφάσισα να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κω». Να δώσω τη μάχη για μία καλύτερη Κω στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά.

Πιστεύω ότι η προσωπικότητα του Θεοδόση συγκεντρώνει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του επικεφαλής μιας συλλογικής προσπάθειας. Άνθρωπος οξυδερκής με πνεύμα συνεργασίας και πραγματική διάθεση για έργο, συνθέτει και συσπειρώνει δυνάμεις σε ένα κοινό στόχο, που δεν μπορεί να είναι άλλος από την ευημερία των Κώων πολιτών.

Στις 26 Μαΐου καλούμαστε να αλλάξουμε τα δεδομένα και να αφήσουμε οριστικά στο παρελθόν ό,τι υπονομεύει το μέλλον μας. Όλοι μαζί, με ενότητα και αποφασιστικότητα, να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών.

Προτεραιότητά μας, η Κως να γίνει και πάλι Ισχυρή.

186 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Συγχαρητήρια Κώστα… Με το καλο και η εκλογή…. Χρειάζεται ο τόπος μας και ο Δημος μας τέτοιους αξιους νεους!

  • Πολύ καλά αλλά Θεοδόση απομακρυνε αυτή που σε εχει από κοντά που βρίζει τους πάντες Σου κάνει πολύ μεγάλη ζημιά.

   • ΑΝΊΚΑΝΟΙ της τοπικής της ΝΔ, πάτε για κυβέρνηση, δεν έχετε κότσια να φτιάξετε δημοτική παράταξη;; ΔΕΚΑΝΊΚΙΑ ΤΟΥ ΣφΥΡΙΖΑ;;; ..

    ΤΕΛΙΚΑ έχουν μεγάλο ΧΟΝΤΡΌ στον εγκέφαλο, συνεργάζονται με τους Μουμιοποιημένους Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΠΑΥΛΙΔΗ, και την μαριονέτα της μπεκροπαρέας του καφενείου της παρακμής τον κοψιμιό καταστροφέα του Ασώματου Τριώφλορο ΤΕΟ… Κατάντια να μην μπορούν να στηρίξουν έναν Νεοδημοκράτη και να ΣΥΝΕΡΓΆΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΊΛΟΓΟΥΣ του ΣφΥΡΙΖΑ…. Δεξιά δεκανίκια σαν τον συγΚΑΜΜΕΝΟ Μπούλη στην προσπάθεια της φασιστοαριστερής κυβέρνησης του ΣφΥΡΙΖΑ να διατηρήσει τις δυνάμεις της στην Κω… ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ στα κάλεσμα των ανεγκέφαλων της τοπικής… #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

    • Δευτέρα του Πάσχα, κλείνουν οι συνδυασμοί... Ετοιμαστείτε για αγκαλιές Παναγιώτη - Σωτηράκη και Χόντρου-Μαντούκου...

     Μπέρδεψαν τα μπούτια τους οι ερωτοκτυπημένοι της καρέκλας μοιράζοντας από τώρα αντιδημαρχίες με παραδάκι, προεδρίες σε δημοτικές επιχειρήσεις και στο διάβολο να πάνε οι ιδεολογίες και οι πολιτικές διαφορές… Ο γραμματικός του ΣφΥΡΙΖΑ με τον ομόλογο του της ΝΔ… Ανθρωπάκια χωρίς ιδεολογία και πολιτικές αξίες παρά μόνο καιροσκόποι που τους ενώνει το κοινό οικονομικό συμφέρον… Είναι αυτό που λένε και οι σύντροφοι του ΚΚΕ, οι μόνοι που δικαιούνται να βροντοφώναζουν αριστεροί… Οι ανίκανοι της ΝΔ, οι ξοφλημένοι του ΣφΥΡΙΖΑ και το ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο… -Αλεξίκακος –

    • ΠΑΡΑΤΑΞΗ του ΤΡΙΩΦΛΟΡΟΥ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΗ, τουρλού, τουρλού, ανάκατα κοψιμιοί, ΔΕΞΙΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ, συνταγή ΣφΥΡΙΖΑ-Καΐσερλη-Καματερού...

     Βρε ΘΕΟΔΟΣΗ, κατάντησες ρακοσυλλέκτης που μαζεύει σκουπίδια και φρόκαλα… Με αυτά τα υπόλοιπα από ξεπούλημα, τα τηγάνια και τις παντούφλες πας για δήμαρχος;;; Άλλαξε μανάβικο Τριώφλορε 3Floor TEO αυτά είναι ΠΑΡΑΓΙΝΩΜΕΝΑ, ΣΑΠΙΑ…. ΔΕΞΙΆ ΔΕΚΑΝΊΚΙΑ με τσεκούρια ανάκατα ΜΕ ΣΥΝΤΡΌΦΟΥΣ του ΣφΥΡΙΖΑ, ΚΟΨΙΜΙΟΥΣ και ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΆΧΟΥΣ … Η παράγκα του των Μουμιοποιημένων Καραγκιοζοπαιχτών Καΐσερλη-Καματερού-Παυλίδη – ΣΥΡΙΖΑ γέμισε με αποτυχημένους που μαζί με τον δειλό ΘΕΟΔΌΣΗ πιστεύουν ότι η κοινωνία μας έχει ξεχάσει τα καμώματα τους. Ζητά από τους Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ και την μπεκροπαρέα της παρακμής να αφήσουν τα ούζα και να βγουν στην τσάρκα να σου μαζέψουν κανένα υποψήφιο της προκοπής… Τάξε, τάξε, τάξε, έχει μπόλικα ακίνητα και μαγαζιά ο Δήμος μας για να μοιραστούν σε όσους έμειναν πιστοί στο σΟύΡΑΜΑ του Καΐσερλη… Τα ΔΕΞΙΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ, ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ-Passion Fruit και του απύθμενου μίσους δεν φτάνουν, η ΡΟΥΦΑ έχει κάνει ποιο σοβαρές επιλογές και θα σε καβαλικέψει….

    • ΒΡΕ ΑΓΑΘΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ;

   • ΜΌΝΟ ΕΝΑΣ ΓΚΑΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΣΤΉΡΙΖΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΉΦΙΟ ΤΟΥ ΣφΥΡΙΖΑ... ΡΕΖΙΛΊΚΙ, με τους ΔΟΣΊΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣφΥΡΙΖΑ, αγκαλιά με τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ...

    ΑΝΕΓΚΈΦΑΛΟΙ, πέντε δεξιά κατά την γνώμη των Νεοδημοκρατών, σάπια φρούτα της παλιάς φρουράς πάνε ενάντια στην θέληση της μεγάλης πλειοψηφία για να βγάλουν από μέσα τους το μίσος και το απωθημένο μαράζι που του τρώει τα σωθικά για τον Κυρίτση, συνεργάζονται με τον διάβολο… . Κατάντια να χειροκροτούν στο Continental τον ΔΕΙΛΌ ΘΕΟΔΌΣΗ όρθιος ο Καΐσερλης και οι σύντροφοι του του ΣφΥΡΙΖΑ και να καταντάει η ΝΔ ΤΣΟΝΤΑ των Μουμιοποιημένων Καραγκιοζοπαιχτών Καΐσερλη-Καματερού-Παυλίδη και της μαριονέτας τους… Σε λίγο ο ΧΟΝΤΡΟΣ θα παζαρεύει αξιώματα αγκαλιά με τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ… ®Νυχτοκαβαλάρης©

   • Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΝΔΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΤΕΙΡΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ.ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ. ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

    • Τα θέλω της νεας γενιας σιγουρα δεν το σηματοδοτει… να ακολουθει τον δρόμο καποιου δειλου… που και παραιτηθηκε απο δημαρχος και δεν ειχε τα κοτσια να παρει μερος στο debate! όλο αυτό είναι να εξυπηρετηθουν τα συμφέροντα κάποιων που κατεβαινουν με τον Νικηταρα… Δεν αντιλέγω πως δεν ειναι ικανος ο Χοντρος.. αλλα απο την στιγμη που εχει αναλάβει να ειναι πρόεδρος μιας Τ.Ο. οφειλει να παιρνει μια γραμμη αλλιως το καλύτερο που θα μπορουσε να κανει ειναι να ειχε παραιτηθει και ας κατεβαινε με τον Νικηταρα… δεν θα του ελεγε κανεις τιποτα αν το ειχε κανει έτσι..

   • Θα γίνεις ΡΕΖΊΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΏΝ ΧΟΝΤΡΕ σαν τον άλλο... που πήρε 185 σταυρούς το 2014 ...

    Και στο κάτω κάτω της γραφής, ποιος θα σε ψηφίσει βρε ΤΣΌΝΤΑ ΠΡΌΕΔΡΕ ΤΗΣ ΝΔ όταν υπάρχουν και άλλα δεξιά δεκανίκια στον ΘΕΟΔΌΣΗ υποψήφιο Δήμαρχο του ΣφΥΡΙΖΑ, σαν τον Παναγιώτη τον Κουμουνιστοφάγο με το τσεκούρι, το Φιλιπππάκη που ξέχασε το ρεζιλίκι όταν ήταν υποψήφιος δήμαρχος, τον Σαράντη με τις αμφιλεγόμενες συνεργασίες του με τους εξ Ανατολής, όλοι σας καμένα χαρτιά για εσάς τους Νεοδημοκράτες… Ο ΜΟΝΟΣ που έχει μυαλό τελικά και δεν θα καεί είναι ο Ασλάνης που ράβει κουστούμι για τον επόμενο γύρο… -Αλεξίκακος –

    • ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΛΑΝΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑ. ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    • Δηλ η κυρία Νιλουφερ Τλε σε πια παράταξη ανήκει? Ο κύριος μουζουρακηςεπισης από πια παράταξη προέρχεται ? Όσοι νεοδημοκράτες πάνε με τον Κυριτση θεοί και οποίοι με τον Νικηταρά προδότες. Άλλου τα σάπια

    • Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑΡΡΟΥΣ...

     ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6 ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΡΗ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΕΡΜ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΓΥΑΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ, ΣΧΕΔΟΝ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΕΥΟΥΝ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΨΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΙΣΟΥΝ. ΤΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ.

   • ΚΩΣΤΑ ΜΠΡΑΒΟ. ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.

  • ο προεδρος της τοπικης ΝΔ στο ψηφοδελτιο που εφτιαξε ο βουλευτάκος του ΣΥΡΙΖΑ

   παρέα με τον εύθυμο ΚΩΣΤΟΥΚΟ ΤΗΣ ΜΠΕΚΡΟΠΑΡΕΑΣ
   ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΙΔΕ Ο ΤΟΠΟΣ
   ΜΑΥΡΟ ΧΟΝΔΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ
   ΜΑΥΡΟ ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ

   • 3 ειστε και εχετε ξεσκιστει να γραφετε . ολο το ποτηρι γουλια – γουλια για τον κακο ανθρωπο

  • νεοδημοκράτες ξυπνάτε, ο καισερλης διάλυσε την τοπικη του ΣΥΡΙΖΑ

   ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑς…. ΕΙΣΤΕ ΤΥΦΛΟΙ;;;;;;;;;;;;

  • ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΟΝΔΡΕ Η ΤΟΠΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ

   ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΣΥ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ; ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΣΟΥ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΣ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ. ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.

   • Τώρα ΣΤΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΊΕΣ του Αγίου Γεωργίου θα τρέξουν τα μουλάρια του ΣφΥΡΙΖΑ μαζί με ΔΕΞΙΆ ΔΕΚΑΝΊΚΙΑ και ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΆΧΟΥΣ.

    Και τώρα άρχισαν να σκάνε μύτη και οι γιαλατζί αριστεροί, αναμένονται το Σ…, ο Μ……και τα άλλα τσόλια στον υποψήφιο του ΣφΥΡΙΖΑ… Όλοι αυτά τα ετερόκλητα μπουμπούκια, μαριονέτες των Μουμιοποιημένων Καραγκιοζοπαιχτών Καΐσερλη-Καματερού-Παυλίδη θα κρατάνε να μην κόψει τον δειλό ΤΕΟ, τον Τριώροφο καταστροφέα του Ασώματου… Τελικά πόσο μίσος, συμφέροντα και μπόλικο αλκοόλ συνδέουν τους δοσίλογους του ΣφΥΡΙΖΑ με κοντή εθνική συνείδηση, με σουβλακομάχους, ζαρζαβατικά, σάπια φρούτα και δεξιά δεκανίκια;;;; ®Νυχτοκαβαλάρης©

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΦΙΛΙ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΕΝΩΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩ. ΘΑ ΕΝΩΝΕΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΤΟΠΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΝΟΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΚΩΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ. ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΕΣ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΑΜΥΑΛΟΣ.

   • Δικέμου ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει μόνο στις δημοσκοπήσεις της ν.δούλας σου κ του εγκεφάλου σου χαχαχα

  • χαχαχ Κυρίτση, πού είναι τώρα ο Ζερβός να μας πει ότι ο Νικηταράς έχει το Χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ

   ΟΥΤΕ ΚΙΧ! ΚΑΛΟΦΑΓΩΜΕΝΗ!

 2. ΑΜΜΑΝ ΓΕΩΡΓΙΕ ΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΜΑΓΑΛΟΣΑΒΑΤΙΑΤΙΚΑ?!!!
  ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ.

 3. Μπράβο Κώστα! Μπράβο Θεοδόση! Το κερασάκι στην τούρτα… Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι πολλοί θα περάσουν Μαύρο Πάσχα!

 4. Μπράβο θεοδοση. Επιλογή αριστη. Και μπράβο στον κωστα. Ένα άτομο με ήθος και αξιοπρεπεια. Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται η τοπική αυτοδιοικηση.η επιτυχία είναι σιγουρη.

 5. Δεν ξερω αλλα που τα ειδες όλα αυτά;Δεν καταλαβαίνεις ότι απλα ο Θεοδόσης είναι πιονι του Καισερλη;Ελεος μια ζωη η τοπικη της ΝΔ τα κανει θαλασα.Ειναι ξευτηλα να μην εχει δικο της υποψηφιο και να ακολουθει το Συριζα.Μαζι θα πανηγυρισετε;Τοτε να το ξερετε δεν εχει ψηφο ουτε στις Περιφεριακες ουτε στις Ευρωεκλογες.Θα ακολουθήσουμε και εκει το Θεοδοση.Συριζα παντου.

 6. Αυτή είναι βόμβα μεγατονων. Ο Κώστας είναι αυτό που λέει ο κόσμος καλό παιδι. Η επιτυχία είναι σιγουρη. Πρώτησα Κυριακή νικηταρας.

 7. Μεχρι τωρα ημουνα μπερδεμένος…λεω δεν μπορει να στηριζει η ΝΔ μαζι το Συριζα καποιον αχυρανθρωπο του Καισερλη.Χαιρομουνα που δεν ειχατε βγαλει ανακοινωση.Ε λοιπον αποφασισα πλεον….να σας ψηφισει ο Νικηταράς στις εκλογες.Εμεις οι Νεοδημοκράτες οτιδήποτε άλλο εκτος από ΝΔ+Συριζα .

  • ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΑΘΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ‘ΔΕΙΣ’ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΟΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΛΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΝΔΗΤΕΣ? ΟΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΜΟΡΦΟΝΙΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΡΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΚΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΞΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ,Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Κ.ΑΣΜΕΝΟΥΣ? ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙ!
   ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ‘ΠΡΑΓΜΑΤΑ’ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!
   ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΜΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΕΠΗ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ.ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ!ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ,ΧΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

   Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ!

 8. Καλα μου τα ειπε δηλαδή υποψήφιος συμβουλος του Νικηταρά.Θεοδοσης για δήμαρχος,Μανώλη Γλυνός για περιφερειάρχης και Συριζα στις Ευρωεκλογες.Καταλαβα καλα;

 9. Θεοδοση μην κάνεις αλλά τετοια. Μου τελειωσανε τα χαπια. Σιγά σιγα. Και το καράβι για λερο δεν έχει άλλες θεσεις. Τους τρελλανες ολους

 10. Γιατί σου το είπαν ο αβραμιθας και ο μανολακης. Όπως σε έκαναν πρόεδρο ανύπαρκτο έτσι σου είπαν κι εσυ είπες «ναι». Όμως θέλετε πολλά ψωμιά ακόμα…..

 11. Ένα από τα πιο σοβαρά παιδιά της Κω….Μπράβο Κώστα…..Νομίζω ότι το παιχνίδι τελείωσε….Μπορεί και από τη πρώτη Κυριακή….

 12. Η Κως δεν χρειάζεται ανθρώπους που θα λένε αυτά που άλλοι αποφασίζουν. Η Κως χρειάζεται ανθρώπους με φωνή, γνώμη και άποψη δίκη τους. Που την λένε μάλιστα φωναχτά, όχι σιγά σιγά και ψυθιριστα.

  • ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ; Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ. ΘΕΛΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ.

 13. Αλλος ενας προδοτης.Ντροπη σου ΚΩΣΤΑ ΧΟΝΔΡΕ μονο τα προσωπικα σας, σας ενδιαφερουν.Πουλας την ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ. Εαν δεν σε διαγραψει η ΝΔ τοτε δεν αξιξει εμεις να την στηριζουμε.

 14. Ζητω οι Αδεξιοί που τιμούν την Αριστερά και τους αγώνες της…αγαπητοί συμπολίτες οπως καταλάβατε οι Νεοδημοκράτες θα πάνε σε συγκυβέρνηση με το Τσυριζα Διοριζα…. ΚΑΙ φυσικα το κακομοιρο νησακι μας θα πληρώσει τη νύφη με μια ερμαφρόδιτη δημαρχεία!Θα φατε ΜΑΥΡΟ ΝΕΟΣΥΡΙΖΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ

 15. ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ..ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΟΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ.

 16. Βασικα Νικηταρά σε ειχα για προοδευτικο ανθρωπο.Τι δουλεια εχεις με τη Δεξια;Ηθελα να σε ψηφισω αλλα δεν ψηφιζω ποτε δεξια…ποτε δεν ξεχνω.

 17. ΆΤΟΜΟ ΚΑΘΑΡΌ ΓΝΗΣΙΟ. ΕΥΘΎΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΛΌ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΣΊΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΊ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΘΕΟΔΟΣΗ. ΣΙΓΟΥΡΗ ΝΙΚΗ.

 18. Υπάρχει πρόβλημα με το Σύριζα???

  Άρα και με τον ΓΛΥΝΟ ε???

  Ακούτε κύριοι, υποψιοι του Γλυνου???
  Τι έχετε να πείτε???

 19. Εκφράζοντας τους πολλούς και τους γνήσιους συναγωνιστές της αριστεράς θα ήθελα να παρακαλέσω όσους μιλούν για εμάς χωρίς εμάς να πάψουν. Οι πραγματικοί αριστεροί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θα πάμε με Γ. Κυρίτση γιατί είχαμε και έχουμε γνήσια αριστερή δημοτική παράταξη.

  • ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ

   ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΑΥΤΟ, ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ. ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΤΟΥΝ

  • ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΝΗΣΙΟ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ,Η ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ,Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΒΟΛΗ!
   ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ-ΟΥΤΟΠΙΣΤΕΣ ΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ‘ΟΛΟΙ’ ΣΥΜΑΙΝΕ ‘ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ’. ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΕΝΑ ΤΕΙΧΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΖΗΣΑΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ.

 20. ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΜΥΑΛΟ .ΟΙ Ν.Δ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΊΝΕ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ .ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΕΚΝΟΝ ΒΡΟΥΤΕ; ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΝΤΡΟΠΗ

 21. Πραγματικά ελπίζω αυτοί που γράφετε για ΝΔ κ ΣΥΡΙΖΑ να είστε από αντίπαλες παρατάξεις ή κάτι σχετικό…. Γιατί αν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι – πολίτες στην Κω που σκέφτονται έτσι ΚΑΗΚΑΜΕ…. Εδώ δεν μιλάμε ούτε για ΝΔ ούτε για ΣΥΡΙΖΑ ούτε για το ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ… Εδώ μιλάμε για τον Δήμο της ΚΩ, για το σπίτι μας, γι’ αυτά που καίγεται ο κ$*&ς μας καθημερινά. Βγάλτε από πάνω σας επιτέλους την νοοτροπία που μας έφερε στο σημερινό χάλι και σταματήστε να ανακατεύετε τα κόμματα με τα τοπικά… Η Κως χρειάζεται ανθρώπους ικανούς και καθαρούς που να νοιάζονται και να δουλεύουν γι’ αυτήν και να μπορούν να μας κοιτάνε στα μάτια ανά πάσα στιγμή… Ο Κώστας είναι σίγουρα ένας απ’ αυτούς.

  • Από την στιγμη που ο κωστας ειναι ενας απο αυτους γτ ενταχθηκε με ολους αυτους που τρωγανε και πινανε επι Καισαρλη… και φτιαχτήκανε απο το πουθενα? συμφωνω να υπαρχουν παραταξεις και να ειναι ικανα άτομα αλλα ο Νικηταρας δεν αντιπροσωπευει το νεο, το αφθαρτο… τοσα χρονια με το Πασοκ και τωρα με τον Συριζα? απλα κρατουσε χαμηλους τονους… στο παρεακι του Καισαρλη ήταν ολα αυτα τα χρονια

   • Γιατι ρε παρέα ο δικός σου ο Κυρίτσης βγήκε από παρθενογένεση ; Αυτός δεν εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ ; Αυτός δεν έχει Συριζαιους στο ψηφοδέλτιο του ; Δεν έχει Νεοδημοκράτες ; Εισαι βαθια νυχτωμενος και ασχετος που απο το σοκ της υποψηφιοτητας του Χονδρου γραφεις άλλα κι άλλα

 22. Ω..Γεώργιε τι κάνουμε τώρα????Τον Κ………η εσύ….Έλα θα σου τον φάει η Ρούφα….Απερχόμενε γιατί σε βλέπω τρίτο?Γιατί αυτή η σκοτοδίνη?

  • Θα φατε μαυρο απο τον κόσμο, η παράταξη, πουλιταριηη κως θα έπρεπε να λέγεται, μπερδεψατε τα μπουτια σας!!!Κυριτσης με διαφορα!!!!

 23. Παντου η ΝΔ στην Ελλαδα πρωτη και εδώ δεκανικη του Συριζα.Μια ζωη τα ιδια ασχετοι τοπικοι δεν μπορειτε να κατεβασετε ένα δικο σας ;Ξεφτηλες Μητσοτακη ξυπνα εδώ σου σκαβουν το λακο.

  • πες τα ρε φιλε… εναν δικό τους δεν ξερουν να κατεβαζουν…. μονο πανε απο παραταξη σε παραταξη

 24. Αληθεια τι εννοια ειχε η ΝΔ στην Κω να στηριξει καποιον για δημαρχο;Ποιος ο λογος;Δεν ειστε αξιοι να βρητε Νεοδημοκρατη ωραια.Η στηριξη για πιο λογο γινεται;Επειδη καποιοι εχουν προσωπικα παρασυρουν το κομμα;Αντε να χασετε καμια δικη και αφήστε τα κομματα αν δεν μπορειτε.

 25. Γίνονται ενέργειες ώστε από τις 3 το μεσημέρι σήμερα, και κάθε μισή ώρα, να γίνεται και από 1 Ανάσταση προς χάριν των υποψηφίων.

 26. Φαίνεται με την υποψηφιότητα του προέδρου της νέας δημοκρατίας ότι έκλεισε το παιχνίδι των εκλογών στον Δήμο της Κω. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ένωσαν τις δυνάμεις τους για να φύγει ένας άνθρωπος που εξευτέλισε την κοινωνία της Κω. Τα δύο κόμματα της εξουσίας αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει στασιμότητα, ότι υπάρχει εγωκεντρισμός, ότι υπάρχει απαξίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Τα δύο κόμματα για πρώτη φορά στην ιστορία της Κω επίσημα και με όλες τις δυνάμεις τους λένε όχι στην ιδιοτέλεια, στην ειρωνεία, στην απανθρωπιά. Ότι και να συμβεί η ελπίδα για μια κοινωνία με ανθρωπισμό και δημοκρατία, για το μέλλον της νέας γενιάς είναι ζωντανή.

 27. Βροχη οι παραιτησεις μελων ηδη,με την ανακοινωση του προεδρου της τοπικης,της ενταξης του στο ψηφοδελτιο της ισχυρης κω.μπαχαλο η τοπικη εγινε.ηταν που ηταν αλλα τωρα χαμος.ετσι θα παει στις εκλογες,διχασμενη κ δισλυμενη?μπραβο κωστα τα καταφερες.οι παραιτησεις?ερχονται?

 28. ΚΛΑΙΕΙ Ο ΑΜΙΑΝΤΟΣ! ΠΟΛΥ ΣΑΠΙΛΑ.ΥΠΟΠΤΑ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ -ΒΟΘΡΟΥΣ !!!

 29. Πάει η νέα δημοκρατία ούτε ψήφο δε θα δοσουμε στην περιφέρεια ούτε ευρωεκλογές να πάτε να σας δοσουν του ΣΥΡΙΖΑ άντε ευκαιρία να ξεκαθαρηση η ήρα με το συρτάρι μετά της εκλογές θα τα πούμε ξανά τέλος !!! Μαρακγε για σένα χτυπά η καμπάνα είναι ο τρίτος υποψήφιος που βάζεις στο Νικηταρά αυτό το ξέρουμε όλοι πια

 30. Μπράβο Κώστα. Το ζήπαρι έγινε καμίνι. Τους βάλατε φωτιά στο κο…. Μ. Σάββατο. Δεν θα μπορούν να φαν και την μαγειρίτσα. Αληθώς ο Κυριος.καλη ανάσταση.

 31. Εσύ γιατί δεν βλέπεις ότι δεν μπορείς να είσαι και ΝΔ και Σύριζα ταυτόχρονα; Ούτε πανελλαδικά ούτε τοπικά.

 32. Νικιταραςςςςςες θα λετε και θα κλετε κυριτσακια….. Ατε τωρα στο ζιπαρι να δουμε ποσα απιδια πιανει α σακος…….

 33. Χαίρομαι γιατί ο κύριος Χόνδρος είναι ένας έντιμος άνθρωπος. Η υποψηφιότητα του με τον κύριο Νικηταρά δείχνει ότι η κοινωνία της Κω είναι δυνατή και μπορεί να κρίνει ανεξάρτητα απο τις κομματικές προτιμήσεις.

 34. ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΡΒΕΣΟ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ……Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ……ΠΑΛΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ…….ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ……ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ……ΣΤΙΣ 26 ΜΑΙΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ….ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…..ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ……

  • οσο για τις δηλωσεις και τις προβλεψεις σου….βρασε ρυζι. ολο το νησι σιγουρα θα αναστηθει, για αλλους μονιμη Μεγαλοπαρασκευη!!!!

 35. Τα δύο κόμματα για πρώτη φορά στην ιστορία της Κω επίσημα και με όλες τις δυνάμεις τους λένε όχι στην ιδιοτέλεια, στην ειρωνεία, στην απανθρωπιά. Ότι και να συμβεί η ελπίδα για μια κοινωνία με ανθρωπισμό και δημοκρατία, για το μέλλον της νέας γενιάς είναι ζωντανή

 36. Η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη στις εκλογές και πιθανόν θα σχηματίσει αυτοδυναμη κυβέρνηση. Εδώ στην Κω άραγε δεν είχαν τίποτα καλύτερο από το να πάνε με τον Νικηταρα ?? Δεν υπάρχει κανένα στέλεχος, ούτε ένας νέος άνθρωπος να μπει μπροστά ??

  • κακος ο νεοδημοκρατης θα κατεβει τις επομενες εκλογες… για να δειτε ποσο σιχαμενοι ειμαιστε… εδω στην κω μας κυβερνουν ακομα τα δεκανουκια του ανδρεα… ουστ ολοι σοσιαλιστες… ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

 37. Κάποιοι ευτυχώς ελάχιστοι θεωρούν ότι οι δημοτικές εκλογές κρίνονται από την υποστήριξη των κομμάτων. Η ιστορία έχει δείξει ότι η επιρροή των κομμάτων στις δημοτικές εκλογές είναι μόνον το 6%. Το ότι ο κύριος Χόνδρος της Νέας Δημοκρατίας ή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι με τον κύριο Νικηταρά κατά κανένα τρόπο δεν φανερώνουν προτιμήσεις κομμάτων αλλά επιλογές πολιτών. Και όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζουν τον κύριο Νικηταρά δεν φανερώνει τίποτε άλλο παρά μόνο την ανάγκη αλλαγής μιας κουρασμένης και αναξιόπιστης δημαρχίας. Και αυτή η συμπόρευση μας λέει πάρα πολλά που οφέιλονται στην τραγική και επώδυνη αποτυχία της διακυβέρνησης του κυρίου Κυρίτση

  • πολιτικε αναλυτη, αυτη ειναι η προοδευτικη συμμαχια για τις αυτοδιοικητικες;

   μια σαλατα ρωσικη, χωρις καμια συνοχη, με ακραιες κομματικες φωνες και αντιπαλα εσωτερικα συμφεροντα; ειστε καταδικασμενοι σε ηττα και ντροπη. η μακακια σας θα σας ακολουθει για χρονια.

 38. Γιατί το ΟΧΙ στον Κυρίτση. Γιατί άφησε την μόστρα της Κω το λιμάνι μας βομβαρδισμένο από το σεισμό για δύο ολόκληρα χρόνια μεταφέροντας τις ευθύνες στην Κυβέρνηση ενώ είχε χρήματα στο ταμείο και το κόστος του καλλωπισμού ήταν ελάχιστο. Δεν έδειξε την πρέπουσα πρωτοβουλία. σε άκρως σοβαρό θέμα και μετέφερε την ευθύνη σε τρίτους.

 39. Θεοδοση με την υποψηφιότητα αυτή βγαίνει το συμπέρασμα ότι είσαι πραγματικά ανεξάρτητος υποψηφιος. Για να σταματήσουν οι διαφορες προπαγανδες. Το νησι χρειάζεται ενοτητα των δυναμεων. Πρέπει να σταματήσει ο διχασμός και την κομματική ταυτότητα να την αφήσουν όλοι έξω από το δημαρχειο.πάνω από ολους η κως. Πρέπει να προχωρήσει μπροστά αυτός ο ευλογημένος τοπος.

  • τι μπραβο που εισαι και μελος της τοπικης.. ο προεδρος της τοπικης δεν πρεπει να κατεβαινει σε συνδιασμο.. παρα μονο αν φτιαξει δικό του..

 40. Να μας πει ποιον στηρίζει. Αυτόν που μας ξευτελισε. Αυτόν που μας έστειλε στα δικαστήρια. Αυτόν που μας κυνήγησε. Αυτόν που μας ειρωνεύτηκε. Φυσικά και τα κόμματα δεν έχουν λόγο στις δημοτικές εκλογές. Αλλά εαν πρόκειται για την αξιοπρέπεια των πολιτών οφείλουν να τοποθετούνται.

 41. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΣΕΣ.ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΡΙΟΡΟΦΟ.ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ?

 42. Γιαυτο η χρυσή αυγή θα ανεβαίνει όλο και πιο πολύ .
  Όταν η ΝΔ στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ τότε καλά θα κάνουν να σας μαυρίσουν

 43. Και ένας άλλος υποψήφιος με τον κοψιμιό.Εγω θα πρότεινα να ονομαστεί το κόμμα Ο ΤΡΙΟΡΟΦΟΣ ΚΟΨΙΜΙΟΣ

 44. Σας βλεπω στο Δαφνι. Ο κοψιμιος να επιμενει οτι ειναι ο Μ. Ναπολεων, ο αβραμιθας και ο μανολακης οτι αγορευουν στο Διεθνες Δικαστηριο.

 45. 1. Εκλεχθηκε με τον Καΐσερλη. Εγινε αντιδημαρχος.
  2. Επανεκλεχθηκε οφαν ο μαυρομουτσουνος εχασε το 2014.
  3. Εκτελεσε για 3 μηνες χρεη δημαρχου υπογραφοντας 100 απευθειας αναθεσεις εργων.
  4. Παρετηθηκε απο δημοτικος συμβουλος προσβαλλοντας βαναυσα τους ανθρωπους που τον ψηφισαν.
  Τον επαναφερατε εσεις -οι φαταουλες δικηγοροι, ο μαυρομουτσουνος που εχασε το 2014, ο τελειωμενος υπουργος που εχασε το 2014 με ποσοστο ντροπης.
  Αρνηθηκε τον διαλογο-ετσι του ειπατε-μπροστα στην ανικανονητα του να μιλησει και τωρα του βαζετε ολα τα απολιφαδια. Εχει κι αλλα. Ψαξτε, θα τα βρειτε, θα τα κατεβασετε.

 46. Πολλους εγκαθετους τοποτηρητες σου βαζουν. Δεν θα μπορεις να κανεις αντιπολιτευσν. Σε βλεπω να κοφτεις παλι, μονο , το καλο που σου θελω κακομοιρε, κοφτα απο τωρα. Φυε τωρα πριν τη γελοιοποιηση.

 47. Ρε χονδρε τι πράγματα είναι αυτα??
  Τελειώσατε την νέα Δημοκρατία, ανθρωπάκια. Πολύ πείνα πέφτει ε? Άντε από δω

 48. Ελεος Κωστα.Εισαι της τοπικης και κατεβαινεις με υποψηφιο που στηριζεται απο Συριζα?Λαθος κινηση.Επρεπε να ησουν αμετοχος!!!!!Εχω μεινει αφωνη.

  • ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙΣ ΑΦΩΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΩΝΙΑ ΣΟΥ. Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ,ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΔΕ, ΕΙΝΑΙ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΣ ΑΦΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ.
   Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ‘ΠΑΛΙΟΙ’ ΚΑΙ ‘ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΙ’ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΕ ΠΙΣΩ,ΑΛΛΑ ΡΟΚΑΝΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΞΗ ΝΕΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ!
   ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΕΝΟΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΩ? ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ ΕΙΣΤΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΩΠΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΩΝ ΣΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ? ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ‘ΑΦΩΝΙΑ’ ΚΑΙ ΤΗΝ ‘ΑΠΟΥΣΙΑ’ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΩ? ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ‘ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΕΞΙΑ’.Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΩ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ Η ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΟΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΧΕΩΠΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΞΥΠΝΑΤΕ!!!

 49. Κύριοι της Ισχυρή Κω ,
  Μπορεί να πιστεύετε ή να θέλετε να πιστέψουμε ότι είστε κάτι διαφορετικό και καινοτόμο αλλά αντιθέτως πιστεύω ακράδαντα ότι είστε το πιο οπισθοδρομικό κόμμα. Κατά την γνώμη μου , ο μόνος κέραιος για εσάς προσωπικός στόχος είναι η εκδίκηση των προηγούμενων εκλογών για αυτό έχουν βάλει οι παλιοί δήθεν έμπειροι τα τσιράκια τους ( δηλαδή εσας ) να μας πείσουν ότι έχουν αλλάξει και είναι κάτι διαφορετικό . Θεωρώ ότι ο Γιώργος είναι η καλύτερη επιλογή μας ως καινοτόμος έμπειρος και με @ρχ!δ!@ μπορεί να κυβερνήσει αυτό το νησί και το έχει αποδείξει προ πολλού αφού το νησί μας έχει κλονιστεί από σεισμούς και μεταναστευτικό και κατάφερε η Κως και άντεξε (όπως λέει και ο ίδιος ).Οπως έλεγε και ο Λίνκολν : Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου

 50. Διαβαζω σχολια απο δυσαρεστημενουν δεξιους και νεοδημοκρατες γιατον προεδρο της τοπικης ΝΔ…Ρε παληκαρια ειλικρινα μετα απο αυτα…τη γνωμη βγαζετε? Αραγε ποιος τον εκανε προεδρο? χαμπαρι οταν τον ειδατε δεν πηρατε?

 51. ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ. ΔΕΝ ΠΟΔΗΓΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.

  • Ο ΤΕΟ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΤΗΣ ΛΗΣΜΟΝΙΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ.
   ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ ΖΕΡΒΟ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΣΟΝΤΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ Η ΡΟΥΦΑ ΟΥΤΕ Ο ΖΕΡΒΟΣ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ.

  • το οτι θα αγοραζε και την τοπικη της ΝΔ για λιγα χιλιαρικάκια δεν το φανταζόμασταν.

   • ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ.

 52. Έλεος Κε Χόνδρο. Ήταν υποχρέωση σας να μείνετε έξω από αυτή τη διαδικασία.
  Πιστεύω πια αυτό που Ακουγόταν τόσο καιρό. Ότι είσαστε έρμαιο των κάθε λογής δικηγορίσκων. Κρίμα για ένα νέο παιδί…επίσης,δεν νομίζω ότι οι Νεοδημοκράτες θα παρασυρθούν και θα ψηφίσουν άτομα που θα μας πάνε πίσω ….πολλά χρόνια πάλι. Κρίμα Κε Χόνδρο….κρίμα!

 53. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ ΠΙΣΤΈΨΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ Ν.Δ .ΚΑΙ ΑΝΤΑΥΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΆΛΥΣΗ.Η Τ.Ε.ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΊΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ .ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΊ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΎΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ .ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΉ ΒΟΛΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . ΛΥΠΆΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ Π.ΤΗΣ Τ.Ε. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ Ν.Δ.ΘΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΎΣΕΣ…….

 54. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ……ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΟΨΙΜΙΟ……Ε ΡΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ Ν.Δ…….ΒΡΕ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ….ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΚ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

 55. Παιδιά πανικό διακρίνω….Ήρθε το τέλος…Βρε παιδιά Νεοδημοκράτες υπάρχουν σε όλες τις παρατάξεις…Συριζαίοι σε όλες..Τι μακακίες είναι αυτά που τσαμπουνάτε? Ο Μυλωνάς στον Κυρίτση τι ήταν? Ο Τσακίρης στη Ρούφα τι είναι?..Ο Μουζουράκης στον Κυρίτση τι είναι?

   • Ε. και…Νεοδημοκράτης δεν είναι ο Μουζουράκης? Συριζαίος δεν είναι ο Μυλωνάς κι Τσακίρης? Κι Βαγγέλης κι ο Πικιώνης, Συριζα κι ο Γιάννης ο Κρητικός, ο Βαβλάς Ν.Δ. κ.λ.π., .κ.λπ.Το προεδριλίκι σας μάρανε…..Φάτε τώρα τη σκόνη…..Στις Δημοτικές εκλογές εκτός από το ΚΚΕ όλες οι παρατάξεις έχουν από όλα τα κόμματα…Αλλά είναι όπου μας συμφέρει…..

 56. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.

  • Ήταν που ήταν πέσανε πάλι στην παγίδα του Κυριτση. Δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους. Από την πρώτη Κυριακή θα βγει ο Γιωργάκης..

  • ΤΑ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΑΘΕΜΕΝΑ ΛΕ.Σ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΟΥΜΠΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ

  • ΡΕ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ΤΟΥ ΑΗΜΝΗΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΟΥ, ΠΑΛΙ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΘΟΛΩΣΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ? ΔΙΝΕ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
   ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ‘ΔΙΑΦΟΡΑ’ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΕΣ ΛΟΓΟΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

 57. Η απολυτη ξεφτηλα.Ο προεδρος της τοπικης της ΝΔ να μπει τσοντα να συπληρωσει το ψηφοδελτιο ο Νικηταράς.Ποσο πιο χαμηλα τελικα.Μαλλον μας αξιζει ο Συριζα.

 58. Ασχετα με τις δημοτικες…ελπιζω οι Νεοδημοκράτες να δειξουν ποσο λαθος εκανε η τοπικη και να στειλουν σπιτι του τον προεδρο.

 59. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ.

 60. Δηλαδή τα κόμματα να μην έχουν θέση στην κατάντια που οδήγησε το νησί ο απερχόμενος. Δηλαδή να κρύβονται όπως κάνει το υπόλοιπο του πασοκ. ΟΧΙ κύριοι φτάνει πια η ειρωνία και η εκδικητικότητα. Φτάνει πια η απραξία και η καλοπέραση. Ο κύριος Χόνδρος και η Νέα Δημοκρατία το λένε ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ.

 61. Πρόεδρος τοπικής υποψήφιος σε συνδυασμό που στήριξε πρώτος ο κ.Καματερος και ο ΣΥΡΙΖΑ;;;
  Είσαι τόσο λιγος;;
  Είσαι τόσο ……;;
  Θα πρέπει να παραιτηθείς από την παράταξη, αλλιώς όλοι εμείς θα πρέπει να καταψηφίσουμε την Ν.Δ ΠΑΝΤΟΥ!!! Κάτι τέτοια ανεγκεφαλα πλάσματα είχε πάντα το κόμμα και καταστρέφεται εκ των έσω. Κάτι ανόητοι τέτοιου είδους δίνουν φιλί ζωής στον άχρηστο Τσίπρα. Ντρέπομαι τον εαυτό μου που σε ψήφισα για πρόεδρο. Είμαι πιο ανιητος και ανεγκεφαλος από εσένα τελικα!!!!

 62. Η Παυλιδική ΝΔ τέλειωσε. Κάποιοι ακόμα δεν το πήραν χαμπάρι και συντάχθηκαν με τον όλεθρο. Οι εκπρόσωποι του Τέλη που δεν ήταν άξιος να φέρει τίποτα το μεγάλο στο νησί του τώρα συντάσσονται με τον Θεοδόση και τον ΣΥΡΙΖΑ για να μας βγάλουν από την αδράνεια. Εδώ γελάμε. Σε λίγο θα μας παρουσιάσουν και τον Γιαννικουρη ως Κωο. Η τοπική της ΝΔ ας εκδιώξει με τον χειρότερο τρόπο τους συνεχιστές της καταστροφής. Είναι υπεύθυνοι και θα είναι υπόλογοι σε όλη την Κω αν δεν το κάνουν.

 63. Παραιτησου κ από πρόεδρος της ΤΟ κ πήγαινε με όποιο συνδιασμό θες, έχετε διαλύσει τα πάντα. Έχετε κάνει την τοπική λόμπι 3-4 δικηγορακων. Αλλά αυτά τα βλέπουν πάνω, κ τα βλέπει ευτυχώς κ ο κόσμος …κυριε Παναγιώτη, κύριε ανακατοσουρα και σουρτα φερτα.

 64. Βρε τι πονος ειναι αυτος. Κωστα παρτους τα σωβρακα και αστους να βγαζουν χολη. Ισχυρη Κως και Θεοδοσης Νικηταρας, πρωτη Κυριακη

 65. ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ .ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΣΑΣ.ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ.Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΕΝΩΝΕΙ!!!!

 66. Αυτό που έκανες είναι πολιτική πράξη. Χαίρομαι γιατί το κόμμα μου πήρε θέση στις κακές πράξεις του δήμαρχου.

 67. Δεν το κατάλαβα δηλαδή. Αυτοί που βρίζουν τον πρόεδρο τον θέλουν για μαριονέτα. Ρε σεις ο ένθρωπος έχει πολιτική θέση. δεν είναι δημόσιος υπάλληλος.

 68. Αντί να ρωτήσουν για ποιο λόγο όλα τα κόμματα είναι εναντίον του δήμαρχου τα βρίζουν. Τι θέλατε να κάμουν; Κουλουράκια ή τυρόπιτες.

 69. Η ΝΔ ΦΤΑΙΕΙ; Ο ΣΥΡΙΖΑ; ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ; ΜΠΑ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΤΣΑΡΑΣ ΦΤΑΕΙ

 70. ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΚΟΨΙΜΙΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ…..ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ……ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΙΟΥ…..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ….ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ…..ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ….ΠΩΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ ΤΡΙΤΟΙ…….Ε ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ……ΧΑΧΑΧΑΑΑ

 71. Μπράβο Κώστα πολύ καλά έπραξες,αυτοί που φωνάζουν πονά το δοντάκι τους,είναι όλοι οι ίδιοι και ίδιοι,όλοι οι νέα δημοκρατία είναι μαζί σου,

 72. Τελος η καραμελα οτι τον θεοδοση τον στηριζει ο συριζα τωρα ατε κρυφτητε στα λαγουμια σας. Ρε παιδια ο ζερβος που ηταν πριν τον κυριτσι γιατι δεν θυμαμε.

 73. πρώτα θα έπρεπε να παραιτηθείς από την θέση του προέδρου και μετά να πας όπου θες .!!!!!!
  ακόμα και με το ΚΚΕ Εάν σε εκφράζει
  Αλλά δεν έχεις καθόλου ήθος. και θα φας καλά.
  κρίμα Γιατί στην ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΕΤΣΙ.!!!!

 74. Με την υποψηφιότητα του Χόνδρου πρώτη θέση κλείδωσε για την ισχυρή Κω! Πάμε δυνατά τώρα για 1η Κυριακή!

 75. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΕ ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ? ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ, ΚΑΙ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ, ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ EVER! Η ΚΩΣ ΠΈΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

 76. μου το λέγανε πριν ανακοινωνθεί η υποψηφιότητα Χόνδρου ότι μόλις ανακοινωθεί θα πάθει κολούμπρα ο Κυρίτσης και οι ΝΔμοκράτες που τον ακολουθούν. Αυτός που μου το είπε είχε μεγάλο δίκιο. Οχι μόνο κολούμπρα αλλά πανικό. Πλέον όλοι έχουν καταλάβει ότι ο Κυρίτσης τελείωσε

 77. Που είμασταν όλοι εσείς οι νεοδημοκράτες όταν κατέβηκε ο Αλκιβιαδης ο Χατζηνικολαου που τον πουλήσατε όλοι κατεβαίνοντας με τον Κυριτσης ?τωρα σας έπιασε ο πόνος και θα κόψετε λέει χαχαχα νομίζετε ότι δεν έχουμε μνήμη ?

  • Τότε είμασταν με τον κυριτση και αποδείχθηκε ότι κάναμε πολύ καλά .. αποκτήσαμε ένα νησί στολίδι . 2006 2010

   • Εσείς συνεχίστε να είστε με τον Κυριτση και αφήστε τους υπόλοιπους να ειναι με τον Νικηταρά . Μην λέτε όμως ότι δεν πρέπει οι νεοδημοκράτες να επιλέγουν άλλον εκτός από τον Κυριτσης τον πασόκο

  • ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ ΝΟΥΔΗΤΕΣ ΤΟΤΕ???? ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ?? ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗΣ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ?? ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ? ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ? ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΝΔ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ‘ΚΟΚΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ’ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ‘ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ’ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.

   ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ‘ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ’, ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ Ε ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ!

   • Είμαι παλιά νεοδημοκρατισσα και ξέρω πολυ καλα πως φέρθηκαν στον Αλικβιαδη που ήταν υποψήφιος της ΝΔ οι δικοί μας άντε γιατί φόρτωσα που θα μας κουνάνε το δάχτυλο τα πουληταρια

 78. Ο Κώστας είναι ένα απ τα καλύτερα παιδιά όχι μόνο του χωριού μας αλλά και ολόκληρου του νησιού. Όσο για τις εκλογές ο Κυριτσης θα είναι και πάλι Δήμαρχος, δεν μπορεί να τον χτυπήσει κανένας Νικηταράς!!!

  • ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΣΟΥΝΑ ΜΟΥ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!
   ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΑΝΟΙΞΕ ΠΛΗΓΕΣ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΙΑΣΗ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ‘ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ’ ΣΤΟ ‘ΚΟΥΤΙ’ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΩ!!!!!!!!
   ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΥΤΙ-ΚΟΥΤΙ,ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΥΤΙ-ΚΟΥΤΙ, ΤΩΡΑ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΥΤΙ!!
   ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΥΤΙ-ΚΟΥΤΙ, ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΥΤΙ-ΚΟΥΤΙ, ΤΩΡΑ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ!!!!!

   ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΠΑΡΟΜΕΝ ΑΓΕΡΑ!!!!!!!

 79. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΆΧΝΕΤΕ! ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ!ΕΜΠΕΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΊΖΕΤΕ, ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ!!!!!!

 80. ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΟΡΦΩΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ…..ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΗ ΑΡΝΗΣΗ.ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΩΣΤΑ!!!

 81. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΤΩΡΑ.Ο.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΙΣΟΡΡΟΠΊΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΌΜΜΑΤΟΣ .ΟΤΑΝ ΠΗΡΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ .ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΗΚΕΣ ΠΟΛΎ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΣΤΟΝ ΚΡΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΎΣ.

 82. με τόσα σχόλια σε βάρος σου φίλε Κώστα από τη γνωστή ομαδούλα των ξεφωνημένων κυριών της ΝΔΚΩ σε βλέπω 1ο σύμβουλο στο Ασφενδιού και το Νικηταρά Δήμαρχο απο την 1η Κυριακή. Ο Πανικός, η κακία και το χαμηλό τους επίπεδο δεν κρύβονται. Θα χασουν τα προνόμια, μισθούς κλπ τι να κάνουμε ας πάνε να δουλέψουν όπως όλος ο κόσμος

 83. Θελουμε την τοπικη της ΝΔ ΚΑΘΑΡΗ ,ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΠΑΧΑΛΟ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΟΣΟΙ Κ ΟΣΕΣ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ,ΠΡΕΠΕΙ Ν ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ,Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΑΤΟΜΑ.

 84. Ποιός από τα μέλη της Ν.Δ. στην Κω ρωτήθηκε για τη στήριξη αυτή? Η τα μέλη είναι πρόβατα που πρέπει να ακολουθούν και μόνο να ψηφίζουν. ΠΟΤΕ η Ν.Δ. δεν έπρεπε να στηρίξει ένα λιποτάκτη και πολέμιό της. Το παρελθόν το ξεχάσατε. ΝΤΡΟΠΗ

 85. Ο κ Χόνδρος ….κορόιδεψε τη ΝΔ σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο για τις προσωπικές του φλύαρες φιλοδοξίες!
  Ζημιά παθαίνει με την υποψηφιότητα του μόνο η ΝΔ και οι υποψήφιοι βουλευτές του γιατί τους ταυτίζει με την προσωπική του επιλογή τον κ Νικηταρά,και αυτόματα τους κάνει υποχειριους του κ Καματερού και Καισερλη!
  Καλό Πάσχα αγαπητέ Κυριάκο με την επιλογή του κ Χόνδρου!

 86. Βρε παιδιά σταματήστε να τρώγεστε με το Κωστακι γιατί πάλι ο Γιώργος θα είναι Δήμαρχος οπότε τα υπόλοιπα πάνε περίπατο! Δεν ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ τους κοψιμιους, θα τους στείλουμε σπίτι τους!!!!!!

 87. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙΣ .ΌΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Ε.ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΊΣ ΠΟΥΘΕΝΑ .ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ .ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ Ν.Δ ΣΤΗΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΝΕΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ

 88. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ….ΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΆ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ .Η Ν.Δ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ Ν.Δ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ.ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΡΟΟΔΟΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Ε.ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΊΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΠΙΛΈΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ .ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟΝ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ.

 89. Ντροπή σας πρόβατα και ανθρωποφάγοι πως κάνετε έτσι,στις δημοτικές εκλογές επιλέγεις πρόσωπα και όχι κόμματα,μπράβο Κώστα πολύ καλά έκανες άσε τα πρόβατα να φωνάζουν.

 90. Αν νομίζετε οτι οι ψηφοφόροι ειναι προβατα και πανε εκει που δινονται τα δαχτυλίδια ή τους πέρνουν προικα πρόεδροι και παροπλισμένοι πολιτικοί που κρεμασαν παπουτσια μετά την κατακραυγή για τα σκανδαλα που μπλέχτηκαν είστε πολύ γελασμένοι. Ειπαμε οτι ξεχνάμε ευκολα αλλά δεν τρώμε και κουτόχορτο!!! Στα αζήτητα θα βρεθείτε δυστυχώς.

 91. Στις δημοτικές εκλογές ψηφίζεις πρόσωπα και όχι κόμματα λένε.. Ναι όποιος θέλει κατεβαινει όπου θέλει… αλλά όταν κατεβαίνεις σαν πρόεδρος Τ.Ο. Ν.Δ. δείχνεις ότι η Ν.Δ. στηρίζει τον Νικηταρά. Οι περισσότεροι δεν στηρίζουν τον Νικηταρα και δεν θα τον ψηφίσουν.. ας κατέβαινε αλλα να παραιτηθεί από πρόεδρος, ειναι σαν να χρησιμοποιει το κόμμα για να εκλεγει.. δείχνοντας στον κόσμο ότι η Ν.Δ. απόφασισε να στρίξει Νικηταρα όταν η πελιοψηφία δεν προκειται να τον ψηφισει.. Αλλα κλασσικα στην Ν.Δ. αποφασίζουν 3-4 άτομα που θα αυτα τα άτομα θα πρέπει να πάρουν πόδι από κει πέρα μεσα… γτ κανονίζουν τις δουλειες τους και θα πρέπει να παρασύρουν τους άλλους για να το πετυχούν… ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΑ

 92. Κωστα δεν πιστευω να σε εκβιασανε και εσενα;Τελευταιες μερες περνει τηλεφωνα κοσμο ο αχυράνθρωπος και απηλει κοσμο στο Ζηπαρι. Κοψιμιέ δεν περιμενα τοση κακια να κρυβεις μεσα σου.Σε είχαμε βγαλει σε δοκιμάσαμε ,μετα την εκανες τωρα σε βαλανε ξανα μπροστα ο κοσμος δεν θελει να γυρισει πισω στο χθες.Αρκετα εχουν φαει οι Καισερλικοι τοσα χρονια.Εχουν βολεψει και τα εγγονια τους ,αρκετα.

 93. Αχαχαχαχαχαχαχ δεν μας ενδιαφέρει που σφαζεστε μεταξύ σας γιατί πολύ απλά θα βλέπετε και πάλι τις πλάτες του Κυριτση. Ποιός θα κάτσει να σας εμπιστευθεί ρε που έχετε γίνει μπάχαλο μεταξύ σας?Γιώργος Κυριτσης Δήμαρχος και εσείς σφαχτειτε με την ησυχία σας!

 94. Με την δικαιολογία ότι πρέπει να φύγει ο κακός Κυριτσης, χρησιμοποιούν ολα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Τι έχει να πει ο κύριος Αβριθης που μας είχε κάνει διάλεξη τις προάλλες περί ηθικης;

 95. ΤΕΛΙΚΑ ΚΩΣΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ .ΑΚΟΥΣΕΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΟΥ.ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν. Δ.ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΑΜΠΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ Ν.Δ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΗΚΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΆΜΑΙ.ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ . ΑΝΑΡΩΤΙΈΜΑΙ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ;Η ΝΔ .ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΎΝΑΜΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΩΣ ΦΙΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΏΣΕΙΣ.ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ .ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΊΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.

  • ΤΙ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ; ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΩΠΑ; ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΥΠΕΥΙΘΥΝΟΣ.ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΚΩΣΤΑ ΜΠΡΑΒΟ, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ. ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ. ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ.

 96. Παρατήσου τώρα απο παντού αφού τίποτε δεν έκανες στο πέρασμα σου Την ΝΔ την αφήνεις σκόρπια Θα σε διαλύσουν τα λυσσασμένα
  Σε ξεγέλασαν Να το θυμάσαι
  Καλό ταξίδι στον ύπνο σου

 97. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ 5-15 ΑΤΟΜΑ. ΤΩΡΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 180. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΡΩΤΟΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ. ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ. ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΝΔΡΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣΑ .

 98. Ο Κώστας είναι πάρα πολύ καλό παιδί φίλε και δεν χρειαζόμαστε να μας πεις εσύ ποιος είναι γιατί έχουμε την τύχη να τον γνωρίζουμε από μωρό παιδί. Απλά δεν έχει καμία σχέση ο Γιώργος Κυριτσης με το συγκεκριμένο θέμα και σε πληροφορώ ότι δεν υπάρχει κανένας πανικός στην Δύναμη Αλλαγής. Το πρόβλημα το έχουν οι ΝΔκρατες με τον Κώστα και αυτά που λες για ήττα είναι σαχλαμάρες και θα το διαπιστώσεις σε λίγο καιρό! Ο Κυριτσης είναι δύναμη και δεν φταίει αν οι άλλοι σκοτώνονται μεταξύ τους.

 99. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ Ν.Δ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ
  ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΛΟΘΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΈΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Ν.Δ.ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η Ν.Δ.ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΘΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

 100. ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ… ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕς ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟς ΤΗΣ ΝΔ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ??? ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΗΤΑΝ ΔΟΝΤΙ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕς ΤΙΣ ΝΔ. ΑΑΑ ΑΜΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ… ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ??? ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 5ΕΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΔΕΞΙΟΣ Ο ΚΑΡΔΑΜΙΩΤΗΣ. ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ… ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΜΙΑ ΖΩΗ… ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΣΒΗΝΕΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΩ ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΝ…. ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ