Ξενοδοχεία στην Κω που επρόκειτο να ανοίξουν αρχές Ιουνίου περιμένουν νέα… ενημέρωση 2 εβδομάδες μετά (και βλέπουμε)

11
5174

Ξενοδοχεία στην Κω που επρόκειτο να ανοίξουν αρχές Ιουνίου μετά την τελευταία εξέλιξη με την κατάταξη της Κω στην πορτοκαλί λίστα, σε ότι αφορά την Ολλανδική αγορά, αναμένουν νέα ενημέρωση από τους Tour operators δύο εβδομάδες αργότερα.

Πράγμα που σημαίνει -όπως μας είπαν- ότι οι τουρίστες που είχαν κλείσει αρχικά για Κω θα κατευθυνθούν τελικά προς άλλους «πράσινους» προορισμούς (σε λίγες μέρες θα έχουμε σχετική εικόνα).

Οπότε αναγκαστικά και η πρόσληψη του προσωπικού που έχουν κλείσει ήδη θα πάει πίσω (και είναι άγνωστο αν θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση στις δύο εβδομάδες και ποια θα είναι τελικά η εξέλιξη).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να μην έρθουν τουριστες γιατί πολλοί μεγαλοξενοδοχοι δεν τηρούν τις υποσχέσεις και δεν επαναπροσλαμβανουν υποχρεωτικά το προσωπικό τους. Για να δουν τι εστί ανεργία και τι εστί να μεταναστεύει κάποιος για αγορά εργασίας με καλύτερες αποδοχές και να βρίσκει μείωση μισθού και all inclusive. Όχι κύριοι ξενοδόχοι … Δεν αξίζουν λεφτά στις τσέπες σας.

  2. πωωω…Από ποια σπηλιά βγήκες εσύ? Να μην δουλεύεις σε ξενοδοχείο άμα δεν σου αρέσει. Να μην έχει ξενοδοχεία η Κως και να αλλάξει η νομοθεσία μήπως ικανοποιεί τις κομουνιστικές σου απόψεις, βλαχα

  3. Στην Καρδάμαινα ξακουστό ξενοδοχείο all inclusive δίνει μισθό 750 ευρώ γιατί δεν έχει δουλειά φέτος …… Τι να πεις

      • Η επιδότηση της επιδότησης την επιδότηση,κλητική ώ επιδότηση…που μετατρέπονται σε βίλλες, αγορές εντός Ελλάδος,fake τιμολόγια, κατασπατάληση επιχορήγησης.

      • και αυτοί που δεν χορταίνουν ποτέ.οι λιμακιασμένοι, εκεί που ανήκεις δηλαδή,που βρωμάνε τα χνώτα τους σαπίλα.συνφωνείς;

  4. Από τα να δουλεύεις με πενιχρούς μισθούς και να είσαι θύμα και σκλάβος των μεγαλοξενοδοχων, καλύτερα να κάθεσαι και να είσαι σε αναστολή. Αφού έτσι κι αλλιώς δεν εφαρμόζονται οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας βρε όρνια. Ξυπνήστε επιτέλους. Ένας τουρισμός σας έμεινε μόνο… Ασχοληθείτε με την αλιεία, την κτηνοτροφία, την παραγωγή της γης. Τόσες εκτάσεις μένουν αναξιοποίητες.

  5. Τι λέτε ρε μποχαλακια, Ιούλιο θα ανοίξει η σεζόν και να δούμε. Το λέει κι ο επιθεωρητής εργασίας που δέχεται καθημερινά πολλές καταγγελίες για ξενοδόχους.

  6. Εξαναγκαστηκαν να εμβολιαστουν τα παιδακια και θα μεινουν να κρατουν το τριτο το μακρυτερο μαζι με οτι αλλες παρενεργειες που θα τις δουμε σε βαθος χρονου…… Στην Αμερικη τουλαχιστον κλειρωνουν 1000000. Εδω τσαμπα ρε βλαμμενα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ