Όραμα & Δράση: Αυτά ψηφίσατε κύριε Καμπουράκη! Εξού και το Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει

9
1354

«Αυτά ψηφίσατε κύριε Καμπουράκη!»

Αγαπητοί συνδημότες,/σσες  ολόκληρη συνέντευξη τύπου έδωσε ο κύριος Νικηταράς με αποκλειστικό θέμα την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας και με μοναδικό σκοπό να δώσει την λυτρωτική – απαλλακτική  είδηση: «Μας έστειλαν εξώδικο!» Όχι βέβαια ό ίδιος! Έβαλε μπροστά τα μέλη της οικονομικής επιτροπής… 5 άτομα στον αριθμό.

Καμαρώσαμε τα σεξιστικά, ρατσιστικά και φαλλοκρατικά   του σχόλια  και…  οι ύβρεις ακολούθησαν τις απειλές.

Μετά βγήκε και ο κύριος Χόνδρος να μιλήσει για την τιμή και την υπόληψη του που α λα καρτ θίγεται…

Στη συνέχεια βγήκε η κυρία Κρητικού Γενική Γραμματέας του δήμου της οποίας την δημόσια παρουσία – ευκαιρία  θα αξιοποιήσουμε άμεσα!

Σήμερα βγήκε και ο έτερος δήμαρχος κύριος Αβρίθης  όχι για  να κομίσει τίποτα νεότερο επί της ουσίας, απλά να βάλει και αυτός με τη σειρά του ένα χεράκι στις ύβρεις, στις απειλές και κυρίως στον αποπροσανατολισμό από το μεθοδευμένο ξεπούλημα της καθαριότητας…

Περιμένοντας, με το καλό, και τον 16ο σύμβουλο της δημοτικής αρχής θα σταθούμε στις δηλώσεις του καθ ύλην αρμόδιου αντιδημάρχου κυρίου Καμπουράκη στον σταθμό Έκφραση 97 :

Ο κύριος Καμπουράκης χωρίς καμιάν αναστολή μας είπε αισχρούς ψεύτες όταν ο δημοσιογράφος κύριος Ζουζούνης Παναγιώτης τον ρώτησε για τα στοιχεία που αναφέρονται στο τελευταίο δελτίο τύπου της παράταξής μας!

Μάλιστα είπε στον αέρα χαρακτηριστικά  που τα βρήκε αυτά η κυρία Ρούφα υπονοώντας ότι τα επινοήσαμε!

Ο κύριος Καμπουράκης  είτε δεν διάβασε την διακήρυξη των σχεδόν 300.000 ευρώ που ψήφισε ως μέλος της οικονομικής επιτροπής οπότε και έχει το ακαταλόγιστο αφού ψηφίζει ότι του δώσουν.

Είτε λέει συνειδητά ψέματα.  Σε κάθε περίπτωση και για να μάθει τι ψήφισε αντιγράφουμε από τη σελίδα 42 της διακήρυξης που αποδεικνύει τις προθέσεις της δημοτικής αρχής και τις αρμοδιότητες που εκχωρούν στον εργολάβο:

«Με βάση τα δεδομένα της έως σήμερα λειτουργίας της αποκομιδής των απορριμμάτων στις τρείς Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Κω, υπάρχει η ανάγκη ενός πληρώματος ανά απορριμματοφόρο και ανά

δρομολόγιο με την εξής σύνθεση:

Ένας (1) οδηγός με επαγγελματική άδεια κατηγορίας Γ' (ανά όχημα)

Δύο (2) άτομα προσωπικό – πλήρωμα του απορριμματοφόρου (ανά όχημα)

Ένας (1) επόπτης καλής εκτέλεσης εργασιών (επί του συνόλου των οχημάτων)

Ένας (1) υπάλληλος γραφείου κίνησης (επί του συνόλου των οχημάτων)»

Αυτά ψηφίσατε κύριε Καμπουράκη!

Εξού και το Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει, εσείς πως αλλιώς θα το λέγατε;

Ο Κύριος Καμπουράκης στο επιχείρημα μας ότι δεν υπάρχει καμία εισήγηση καμιάς υπηρεσίας  για μίσθωση απορριμματοφόρων, ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι μόλις μισθώσουν τα τέσσερα του εργολάβου θα στείλουν του δήμου για συντήρηση και ότι επί 2 σχεδόν χρόνια που είναι δημοτική αρχή δεν έφτιαξαν ούτε τα τζάμια τους που δεν ανοιγόκλειναν! Αστειότητες  και ντροπή!

Ο κύριος Καμπουράκης ο καθ ύλη αρμόδιος αντιδήμαρχος της καθαριότητας διαβεβαίωσε ψευδώς τον δημοσιογράφο ότι οι 75  ΙΔΟΧ για την καθαριότητα δύνανται να προσληφθούν τον Αύγουστο!

Προφανώς ή δεν θέλουν να τους προσλάβουν ή δεν έχουν μελετήσει  τον Ν. 4765/21 (ΦΕΚ 6 Α/15-1-2021): Εκσυγχρονισμός του συστήματος προσλήψεων στον δημόσιο τομέα και ενίσχυση του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) και λοιπές διατάξεις.

Όσες ύβρεις και να εκτοξεύσετε, όσα ψέματα και να πείτε  εμείς θα απαντάμε με στοιχεία που καταδεικνύουν την ανικανότητα αλλά και την επικινδυνότητα σας.

Όσο για τις απειλές σας επειδή αγγίζουν τα όρια της αστειότητας σας επαναλαμβάνουμε αυτό που σας δήλωσε η Ιωάννα στην οικονομική επιτροπή: «Να κάμετε ότι σας φωτίσει ο Θεός»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Η αληθεια ειναι οτι η ανΙσχυρη ομαδουλα…ΔΕΝ ξερει τι της γινετε!
  τυχαιο οτι ο Ρασπουτιν απειλει με αγωγες;προσπαθει να σωσει»καποιους»μεχρι τις εκλογες!!!!!!!!

 2. Έχω μια καλή ιδέα!! Να αρχίσεις να …δέρνεις το 90%των Κωων!!!όχι μόνο να βρίζεις που …ψήφησα
  ν…λάθος!!!Έτσι θα βάλουν μυαλό!!!!Το 10% που σε ψήφησε να προσέχεις!!!!

 3. Ιωαννα, σε βλεπω στη βουλη!!! Σε δυο μερες 5 επιστολες???? Αυτη ειναι παραγωγικοτητα!!! Ουτε ο γκαιμπελς δεν ειχε τετοια ικανοτητα!!! Μπραβο κορη μου. Γραψε γραψε κατι μενει!!!

 4. Θέλατε δήμαρχο των δικηγόρων και του κατεστημένου της Κω;Απολαύστε τώρα Νικηταρά.

 5. Ψιτ…
  Πολυπράγμωνα διαστροφικέ τύπε…
  Το «γίνετε» ορθογραφημένα γραφεται «γίνεται».
  Όπως λεμε π.χ ..
  Γίνεται ο ψιτ να γίνει άνθρωπος? Δε γίνεται…
  Μαρέσει που η Δύναμη Αλλαγής έχει και επίσημο φιλόλογο ….
  Μαύρα μεσάνυχτα…χαμένοι…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ