Δήλωση Αντιδημάρχου Παναγιώτη Αβρίθη: Η κα Ρούφα θα λογοδοτήσει και αλλού… Δεν έχει το δικαίωμα να σπιλώνει και να κατασυκοφαντεί ανθρώπους

24
1080

Δήλωση Αντιδημάρχου Παναγιώτη Αβρίθη

 

Διαβάζοντας κάποιος τις τελευταίες δηλώσεις της κας Ρούφα, σχετικά με την δήθεν ιδιωτικοποίηση της Υπηρεσίας Καθαριότητας και περί συμφωνιών (deal τα ονομάζει η ίδια) με συγκεκριμένα εργολαβικά συμφέροντα, απορεί αν αυτά που λέει είναι συμβατά με την λογική και την πραγματικότητα.

Δείχνουν οι δηλώσεις της άνθρωπο εμποτισμένο από μίσος, που θεωρεί τον εαυτό της ως τον μεγάλο πολιτικό παράγοντα του τόπου, που ο νους της συλλαμβάνει όλους τους μικροπολιτικούς απατεώνες, ενώ κατά βάθος την πονά ότι της πήραν το ποτήρι το νερό (δηλαδή τη δημαρχία) μέσα από τα χέρια της.

Επειδή δεν μπορεί ακόμα να χωνέψει ότι πολιτικά και εκλογικά έχασε από τους νέους, μετέρχεται παράλογες λογικές.

Δεν διστάζει μάλιστα να μπει και στα νερά του κοινού ποινικού δικαίου, όταν ισχυρίζεται πως μία ομάδα πέντε ανθρώπων, ως πρωτεργάτες-διεκπεραιωτές,  πρωτοκλασάτα μέλη της δημοτικής αρχής, έλαβαν απόφαση για την ιδιωτικοποίηση της Υπηρεσίας Καθαριότητας σε συμφωνία με συγκεκριμένο εργολάβο.

Τώρα κάνει νέα άλματα λογικής, μιλώντας για deal (κατά την έκφρασή της) στην Υπηρεσία Καθαριότητας και απόκρυψη έγκρισης του ΥΠΕΣ για την έναρξη της διαδικασίας πρόσληψης των εποχικά εργαζόμενων.

Η δήλωση αυτή ξεπερνά κάθε όριο και δεν μπορεί κανείς, από όποια θέση και αν βρίσκεται, να σπιλώνει ανθρώπους.

Αν προσπαθήσει κάποιος να καταλάβει τι θέλει να πει,  παραλογίζεται με τις συκοφαντίες της.

Ότι δήθεν η δημοτική αρχή απεμπολεί τον δημόσιο χαρακτήρα της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Ειδικά όταν όλοι οι δημότες γνωρίζουν πως πριν λίγες μέρες αυτή η δημοτική αρχή αγόρασε και παρέλαβε τέσσερα καινούργια απορριμματοφόρα, περιμένει άλλα τρία μέχρι του χρόνου, ενώ χρηματοδοτεί την προμήθεια και άλλων αναγκαίων οχημάτων για τον εκσυγχρονισμό του στόλου.

Προφανώς παραλογίζεται η ίδια η κυρία αυτή όταν καταγγέλλει δήθεν προσπάθεια ιδιωτικοποίησης σε συμφωνία με εργολάβο, που δεν κατονομάζει βέβαια αφού δεν υπάρχει, την ώρα που η δημοτική αρχή, πιέζοντας με κάθε πρόσφορο τρόπο την κυβέρνηση, πέτυχε φέτος την ταχύτερη έγκριση, έστω κατά μία εβδομάδα, για την πρόσληψη των υπαλλήλων.

Βέβαια δεν απαντά στο κύριο ερώτημα, αν θέλει ή όχι το νησί μας καθαρό.

Αν αυτό έχει το δικαίωμα να το κρίνει ο τελικός αποδέκτης των υπηρεσιών της καθαριότητας, που δεν είναι άλλος από τον απλό πολίτη.

Όταν λοιπόν αυτός δεν είναι ικανοποιημένος από την υπηρεσία αυτή, και είναι γεγονός πανθομολογούμενο ότι η υπηρεσία έχει προβλήματα, με κάποιο τρόπο πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Η δημοτική αρχή λοιπόν τι κάνει προς αυτή την κατεύθυνση; Κάνει το αυτονόητο.

Κρίνει σκόπιμο να εκμισθώσει οχήματα καθαριότητας τα οποία θα λειτουργούν κάτω από τις οδηγίες και τους κανόνες της, προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός της υπηρεσίας αυτής, ποιοτικές υπηρεσίες στον πολίτη.

Μπλέκει τα πράγματα η κα Ρούφα, διότι είναι άλλο η σύμβαση έργου και άλλο η μίσθωση οχημάτων μετά η άνευ οδηγού.

ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.

Αν δεν το έχει καταλάβει η κυρία Ρούφα τότε εν μέρει την  κατανοώ.

Αν το έχει όμως αντιληφθεί, που προσωπικά πιστεύω ότι το έχει αντιληφθεί, τότε εγκληματεί.

Και εγκληματεί χυδαία διότι έχει το θράσος να πυροδοτεί το πολιτικό κλίμα, μιλώντας για συμφωνίες (deal λέει) με συγκεκριμένους εργολάβους, όταν είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως ο διαγωνισμός είναι δημόσιος και γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο, δίχως φυσική παρουσία των ενδιαφερομένων, αναρτημένος στο διαδίκτυο επί ένα μήνα.

Για αυτά βέβαια θα λογοδοτήσει και αλλού.

Διότι τέτοιες δηλώσεις δεν ανάγονται στην μορφή της ακραίας πολιτικής δήλωσης αλλά στην μορφή της δήλωσης με ποινικό περιεχόμενο.

Δεν έχει το δικαίωμα να σπιλώνει και να κατασυκοφαντεί ανθρώπους  τους οποίους ο λαός της Κω εξέλεξε και οι οποίοι θεσμικά, με διαφανείς διαδικασίες, αποφάσισαν για το καλό  και το συμφέρον του Κωακού λαού.

Ευχαριστώ  για την φιλοξενία.

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπα εδώ είσαι Παναγιώτη;Είσαι ακόμα δημοτικός σύμβουλος;Δεν σε είχαμε προσέξει.Αλήθεια ξέχασες τις επιδρομές του δημάρχου σε διάφορες επιχειρήσεις ,στη Μαρίνα και άλλου κατηγορώντας ανθρώπους διαμάντια ;Μετά τις εκλογές μας είπε ότι όλα ήταν Καλα η λάσπη μόνο έμεινε.Δεν θυμάμαι να είπες κάτι γιαυτα

    • Για τη μαρίνα ο μόνος που κατηγόρησε τον Μαραγκό ήταν ο Κυριτσης που έλεγε ότι έχει 1 εκατομμύριο ταμείο και βρέθηκαν λιγότερα από 600 χιλιάρικα. Για να μη ξεχνιόμαστε δηλαδή

  2. Θαυμα..
    Η Ανασταση του Κυριου..εβγαλε στην επιφανεια τους καλα κρυπτομενους Ρασπουτιν..(τα γραφεια στο δημο με τους διορισμενους και πληρωμενους απο τους δημοτες τι γινονται?)…
    να απειλουν τη αρχοντισσα του καμπου με αγωγες…..χεχεχε
    τελειωσαν οι αγαπες-υποσχεσεις του δευτερου γυρου …..
    οι ναρκισσοι Ρασπουτιν που με το σιναφι τους..μας φορτωσαν τον ΑΝΙΚΑΝΟ..
    νομιζουν πως βρισκονται σε αιθουσα δικαστηριου,,και οχι σε δημοτικο γραφειο,σαν αντιδημαρχος(sic)….
    προσωπικα θα ηθελα να κανει πραξη τις απειλες του..θα γελασει ο καθε πικραμενος..
    η συνεχεια θα εχει ενδιαφερον…
    οπως….ο και ο Γ.Κυριτσης να ετοιμαζεται γιατι η μποχα στην Ακτη Κουντουριωτη παιρνει μεγαλες διαστασεις!!!

    • ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥ…ΛΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕΣ ΘΑΝΑΣΑΚΗ (ΨΙΤ) ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΜΑ…ΚΑΚΙΑ ΣΟΥ.
      ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ, ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
      ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙΣ?

      ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΨΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ.

        • ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.
          ΗΡΕΜΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΗΔΗ.
          ΟΙ ΜΑ…… ΚΑΚΙΕΣ ΟΜΩΣ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΞΑΝΑ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.
          ΘΑΝΑΣΑΚΗ (ΨΙΤ) ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΣΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    • Εσυ εισαι αποτους μπραβους του Νικηταρα που εκαναν εφοδο και γκαριζαν μπροστα στις καμερες σωστα;Ναι υπηρχαν ανθρωποι με ποιοτητα ,αλλα τι να καταλαβεις εσυ που αν δεν γλυψεις θα πεθανεις νηστικος.

  3. Κάτι σάπιο συμβαίνει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας! Τόση πρεμούρα, τόσες απαντήσεις, τόσες απειλές; κάτι προσπαθείς να κρύψεις……

  4. Παναγιώτη είδες πόσο άσχημο είναι όταν σε κατηγορούν; Όταν εισουν εκτός παντού έριχνες λάσπη και συκοφαντουσες τους πάντες .Δυστυχώς τώρα ήρθε η σειρά σου να σε κατηγορούν. Βέβαια εγώ θεωρώ ότι είσαι έντιμος και ότι μπήκες στον δήμο για να προσφέρεις και έτσι πρέπει να το βλέπουμε όλοι, όπως όλοι οι προηγούμενοι που μπήκαν για να προσφέρουν στα κοινά. Δυστυχώς όμως τώρα θερίζεις και εσύ αυτά που έσπειρες, είδες πόσο άδικο είναι να σε κατηγορούν για πράγματα που εσύ νομίζεις ότι έκανες σωστά. Αυτό λοιπόν προς γνώση και συμμόρφωση . Και ήρθε η στιγμή να αλλάξετε νοοτροπία γιατί οι κρινοντες κρίνονται.

  5. έδωσαν πεδίο απασχόλησης στους δικηγόρους, τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης της Κω !!!
    Η ποινικοποίηση των πολιτικών δηλώσεων – ενεργειών, μάλλον οδηγεί σε αδιέξοδο !!!
    Πλήρης αποδόμηση του θεσμού της Τ.Α. !

  6. Εσένα «κύριε» και την παράταξη σου τη πρέπει να σας κάνουν για την κατάντια του Δήμου και της Κω ολόκληρης,ακόμα να δεις το Χάλι που έχετε φτάσει το νησί μας;; σε όλους τους τομείς;; ακόμα δεν έχεις καταλάβει η δεν θες να το καταλάβεις ότι όλα είναι στον χαλασμένο αυτόματο;;;

  7. Η πάγια τακτική των «νομικών» του νησιού είναι να υπερασπίζονται τα άνομα συμφέροντά τους, διχάζοντας και διαλύοντας τους θεσμούς όπως οικογένειες με διχασμό για τα περιουσιακά, δανειολήπτες με θαλασσοδάνεια, εργατοπατέρες της συμφοράς ,συκοφάντες και μεσεγγυούχους κάθε λογής….Οι επιστήμονες της ……

  8. Απλά, στις επόμενες εκλογές,θα έχει την κατάληξη του ΚΥΡΤΕΤΟΙΟΥ, η μάλλον δεν θα έχει παράταξη για να μπουρδολογει δεν θα υπάρχει.. Κανείς να υποστηρίζει την » καμμενη» θα μιλάει σαν απλός πολίτης… Γ κατηγορίας, πιο κωμικό τραγική, πιο άσχετη, πιο » ανήθικη », πιο οπισθοδρομικη για την ΚΩ, Πιο ύπουλη, πιο κακεντρεχης, πιο ματαιόδοξη γυναίκα να.. Γίνει δήμαρχος… Δεν πρόκειται να υπάρξει.. Ξεπερνάει τον κυριτση…Η απλώς σαν αντιπολίτευση τώρα.. Ο κόσμος αναγνώρισε τον ύπουλο χαρακτήρα της, μοιάζει με τον κυριτση!!!

  9. Μας κοροιδευεις; δεν ντρεπεσαι; Εσύ και ο δήμαρχος σου δεν είσαστε που κατηγορουσατε τον πρώην για ποινικοποιηση της πολιτικής ζωής, και κάνεις χειροτερα; Απειλές; Ψευτομαγκιες; Κριμα σου! Ελπίζω να ξανακατεβεις να δεις την αξία σου! ΝΤΡΟΠΗ ΔΙΚΗΓΟΡΕ. ΕΠΕΙΔΉ ΕΣΕΝΑ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ, ΠΟΥΛΑΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΆ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ; 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΜΗΟΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ; ΜΗΠΩΣ; ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. ΚΡΙΜΑ ΣΟΥ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΕΡΟΣΚΟΠΟΥΣ!

  10. ΘΑΝΑΣΑΚΗ(ΨΙΤΑΚΟ) ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΑΞΑ. ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΛΛΑ.
    ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΘΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΕΣ ΜΑ…..ΚΑΚΙΕΣ ΣΑΣ.
    ΕΣΥ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΑΞΑ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    ΡΙΞΤΕ ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.
    ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, Η ΚΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΑΣ.

    • Ρε γελοιε κοκοβιε αλλοι δουλευαν-και συνεχιζουν να δουλευουν απο σπιτι τους ριχνοντας λασπη στον Γ.Κυριτση.
      χαιρομαι που φοβαστε ακομα και την ….ανασα του….
      ετσι θα σας πηγαινουμε μεχρι το τελος….
      μεχρι να ξεβρομισει το νησι….
      Υ.Γ. Ο Κοψιμιος…πα πα λα!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ