Παναγιώτης Αβρίθης: Τα συνειδητά ψεύδη και η πολιτική απάτη του κ. Κυρίτση!

44
1369

ΑΡΘΡΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΒΡΙΘΗ

 

 

Τα συνειδητά ψεύδη και η πολιτική απάτη του κ. Κυρίτση!

 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η παράταξη του κ. Κυρίτση, της δύναμης  οπισθοδρόμησης και εκφοβισμού κάθε άλλης άποψης, πέρα από τα δικά τους πιστεύω, επιδίδεται σ’ ένα αγώνα ανακοινώσεων με μοναδικό σκοπό την παραπλάνηση του Κωακού λαού για το τι πραγματικά συμβαίνει στο νησί μας.

Ξεκίνησαν με το αποτυχημένο σώου που προσπάθησαν να στήσουν στην Κέφαλο, δήθεν για την επίλυση του προβλήματος υδροδότησης, και το μόνο που κατάφεραν είναι να απολογηθούν στο τέλος για όλα όσα δεν έκαναν στα χρόνια της δικής τους διοίκησης.

Από τη μια ο κ. Κυρίτσης έφτασε να ζητήσει συγγνώμη, για μια φορά ακόμη αν και πολύ αργά πλέον, για όσα αδιαφόρησε να κάνει στα τελευταία πέντε χρόνια της θητείας του και από την άλλη παραπονούνται που οι δημότες αναφέρονται απαξιωτικά στα χρόνια της δικής τους διοίκησης.

Μα προκαλούν οι ίδιοι την κοινωνία δείχνοντας πόσο αμετανόητοι είναι.

Ζητούν δήθεν συγγνώμη για τα λάθη και την αδιαφορία τους αλλά η αντίληψη και η σκέψη τους παραμένει η ίδια, δεν αλλάζουν.

Βέβαια αυτό είναι δύσκολο. Πώς να αλλάξει κάποιος μετά από 22 χρόνια στο Δήμο, ακόμα κι αν απαρνηθεί τον εαυτό του δεν μπορεί να το πετύχει.

Το ξέρουν καλά οι ίδιοι, για αυτό και προσπαθούν να ξεγελάσουν τους συνδημότες μας, για άλλη μια φορά.

Αν άκουγε κάθε πολίτης την τοποθέτηση του νέου προέδρου της ΔΕΥΑ Κω, εύκολα θα αντιλαμβανόταν πόσα χρόνια πίσω από την πραγματικότητα βρίσκονται.

Ναι, βρίσκονται πολλά χρόνια πίσω, όταν από τη μια ζητούν συγγνώμη και από την άλλη αναφέρουν με θράσος ότι κάλυψαν τις ανάγκες της Κεφάλου.

Τι νομίζουν δηλαδή, ότι οι συνδημότες μας δεν καταλαβαίνουν;

Δεν φτάνουν μάλιστα οι συγγνώμες αλλά προκαλούν, με την μόνιμη επωδό ότι, ό,τι γίνεται στο νησί είναι δικό τους έργο. Αυτό αποκαλύπτει ότι τελικά ΤΙΠΟΤΑ δεν έκαναν στη δική τους θητεία.

Οι ίδιοι μηδενίζουν ακόμα και το όποιο δικό τους έργο προκειμένου να χτυπήσουν το Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και την σημερινή δημοτική αρχή.  Κύριοι της μείζονος μειοψηφίας ΕΛΕΟΣ, στους συνδημότες μας μιλάτε που γνωρίζουν τα έργα και τις ημέρες σας. Μην τους υποτιμάτε.

Δεν φτάνουν μάλιστα αυτά, προτρέχουν κιόλας με ανακοινώσεις για τα τέλη σύνδεσης στα νέα αποχετευτικά δίκτυα των χωριών.

Γιατί και εκεί φαίνεται η ανικανότητα τους.

Γιατί ντρέπονται να πουν ότι είχαν συγκρουστεί με κυβέρνηση και Περιφέρεια και όλοι τους χλεύαζαν.

Αντίθετα, ΕΜΕΙΣ, με τη λογική της συνεργασίας πιέσαμε και ΕΜΕΙΣ είμαστε εκ’  των κυρίων συντελεστών της επιτυχίας.

Της τροπολογίας του άρθρου 168 επ. του νόμου 4951/2022 με την οποία απαλλάσσονται των τελών σύνδεσης για τα δίκτυα αποχέτευσης από 1-1-2014. Λησμονούν την παρέμβαση μας στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών όταν είχε επισκεφθεί το Πρωθυπουργικό κλιμάκιο την Κω; Αναρωτήθηκαν γιατί μπήκε αυτή ημερομηνία;

Βεβαίως και δεν αναρωτήθηκαν, διότι αν έλεγαν τον λόγο θα αποδεικνυόταν ότι κάποιοι έτρεξαν για να το επιτύχουν. Να το επιτύχουν για να πάρουν πίσω ακόμα και όσοι κατέβαλαν.

ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ασύστολα και αναδεικνύουν την πολιτική απάτη σε κανόνα. Επιβεβαιώνουν έτσι την άποψη του κόσμου που αποδοκιμάζει την πολιτική όταν αναφέρουν ότι οφείλαμε να είχαμε επιστρέψει τα χρήματα πίσω.

ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ συνειδητά, διότι γνωρίζουν ότι δεν έχουν εκδοθεί ακόμα οι υπουργικές αποφάσεις που θα διευκρινίζουν αυτές τις διαδικασίες, το πώς δηλαδή μπορεί να επιστραφούν χρήματα εφόσον έχουν καταβληθεί και από πότε θα ισχύει αυτό.

ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ανερυθρίαστα, αφού επαίρονται ότι γνωρίζουν τους νόμους, όταν αποκρύπτουν στον κόσμο ότι η παράδοση των δημοσίων έργων λόγω της οικονομικής κρίσης έχει παραταθεί δια νόμου και κανείς δεν μπορεί να ασκήσει πίεση για το χρόνο εκτέλεσης έργων που έχουν ήδη συμβασιοποιηθεί.

Παρά ταύτα κατηγορούν, με συνειδητά ψεύδη, την δημοτική αρχή.

Εμείς δεν είμαστε σαν αυτούς.

Οι συνδημότες μας και οι συνδημότισσες μας το γνωρίζουν.

Δεν λέμε ψέματα στους συμπολίτες μας.

Δεν αποχωρούμε από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για να πάμε σε τραπέζια…

Δυστυχώς για την κοινωνία μας, επιβεβαιώνουν καθημερινά ότι το προσωπικό τους συμφέρον είναι πάνω απ’ αυτό το οποίο τους έταξε ο λαός και μάλιστα χωρίς καμία προκάλυψη.

Τον πόλεμο της προπαγάνδας τον ξέρουν καλά.

Την μάχη των προβλημάτων του λαού όχι.

Όχι μόνο δεν γνωρίζουν, ούτε ενδιαφέρονται, είναι και φυγόπονοι.

Αυτό είναι το δίλημμα των ημερών.

 

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες μου,

κλείνοντας αυτό το άρθρο ένα έχω να πω.

Να κλείσουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες των λαοπλάνων ανθρώπων.

Σε όλους αυτούς που θεωρούν την καρέκλα του Δήμου ως βαθμίδα για την   κοινωνική τους ανάδειξη, δίχως να ενδιαφέρονται για τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας μας.

Να κλείσουμε τα αυτιά μας σε όλους αυτούς και αυτές που σπέρνουν μίσος και διχασμό, διότι δεν έχουν άλλο τρόπο να επιβιώσουν πολιτικά.

Να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε συντεταγμένα, δημοτική αρχή και δημότες όλοι μαζί, για να στηρίξουμε την πρόοδο της κοινωνίας και του Δήμου μας.

Ενός Δήμου ανοιχτού σε όλους, που ενώνει και δεν χωρίζει τον κόσμο.

 

Με πραγματικά αισθήματα εκτίμησης σε όλους τους συμπολίτες μας και αγάπης στον τόπο μας.

 

Παναγιώτης Αβρίθης

Αντιδήμαρχος

 

44 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Διαβάσαμε μια έκθεση ιδεών.Ωραία οι άλλοι λένε ψέματα.Εσείς που λέτε αλήθεια γιατί απλά δεν παρουσιάζεται το έργο σας να τους…ταπώσετε;Εδώ ζούμε και όλοι γνωριζόμαστε.Ξέρουμε τα έργα του καθένα.Θα ήθελα τον τελευταίο χρόνο της θητείας σας να σας θυμίσω κάτι.Ο κόσμος σας τίμησε και σας έβγαλε πρώτο σύμβουλο.Αλήθεια τιμήσατε αυτό το γεγονός;Τι ακριβώς κάνατε όλα αυτά τα χρόνια;Τι ακριβώς πρόσφερε ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος στο νησί;Αυτό πέστε μας με λίγα λόγια.Το να γράφετε ένα κατεβατό να πήρε ότι λένε ψέματα οι άλλοι είναι ένα κείμενο που απευθείνεται σε ανθρώπους με μειωμένη ικανότητα αντίληψης .Μην μας υποτιμάτε λοιπόν.Δεν το αξίζουμε.1,2,3 έργα.Τι κάνατε;

  • ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΜΑς ΕΓΙΝΕς ΜΙΡΑΝΤΑ ΑΠΟ ΨΙΤ,ΑΠΟ ΜΠΟΧΑΛΟΣ,ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ,ΑΠΟ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΥΛΗΣ,

   ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΡΑΜΑΤΟΣ.ΑΝΤΕ ΒΡΕ @@ΘΟ@ΙΟΛΛΑ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΛΛΛΑ ΠΟΛΛΛΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΥΣΤΣΣΣΣΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.

 2. ΜΑΖΈΨΤΕ τα ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ βρε ΆΧΡΗΣΤΟΙ που έγιναν ΤΡΙΏΡΟΦΕΣ χωματερές…

 3. Δεν ξέρω ποιος λέει ψέματα αλλά ένα είναι το γεγονός.Μπενει κάποιος στη πόλη της Κω.Τι βλέπει.Ένα ομορφο συντριβάνι με την αναπαράσταση της αρπαγής της Ευρώπης (Έργο Κυριτση)Δίπλα βλέπει μια …ελιά (έργο Νικηταρά).Δυστυχώς αυτή είναι η διαφορά.Πολύ πολύ μεγάλη.

  • miranta μου θυμιζεις το αχ νησακι μου.
   γιαυτο παρε μια κρεμα να ξεζαρωσεις.
   εγινες σαν ζαρωμενη πατατα!!

  • Μιραντα απο μικρη σε ελεγαν δημητρακι,πως αλαξες το ονομα σου τωρα;;;;κατηγορεις τον δημο γιατι εχασες και εσυ την μασσα;Αχ καημενε οσο και να προσπαθεις ο βουρδουλας που θα φατε σε ενα χρονο,θα μεινει σημαδι για παντα στα @@@@@@@κια σας.

 4. Κύριε αβριθη αυτο που γραφετε για την σκηνθεσια στην κέφαλο,ακόμα και οι γατες,και οι σκυλοι το καταλαβαν.Κυριε αβριθη αυτοι οι δυο τύποι που μίλαγαν συνεχώς και τους γνωρίζει όλο το νησι,τους εβλεπα επι μια εβδομάδα να μιλανε στην κεφαλο με τον πρωην.Το γραφείο του ηταν κλειστο μια εβδομαδα γιατι γνωριζε οτι θα ανεβει ο δημαρχος.Εκανε προταση και σε αλους αλά τον @@@@@@ΝΕ.Και τι καραφεραν;απολυτως τιποτα γιατι τους ξεβρακωσε μια ΚΥΡΙΑ λεγοντας τους,ότι παρακινουν τους πολίτες να παίρνουν τηλέφωνα στην υπηρεσία της ΚΥΡΙΑΣ.ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ.Δεν μπορουν δυο συμφεροντολογοι συγχωριανοι σας να σας παρασύρουν για δικά τους συμφέροντα,για να κονομανε αυτοι???????

 5. ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΡΩΝΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΛΕΡΩΣΑΝ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.

 6. Κύριε αβριθη γιατι κουκουλωθηκε η ……..που έγινε πριν χάσουνε τις ςκλογες οι απερχομενοι??????Ποσα;;;; χαθηκαν;;;;; Οι κωοι θελουν την αληθεια για να ξέρουν ποιοι ειταν οι προηγουμενοι.

 7. Το χασατε το παιχνιδι παναγιωτακι. Αντε σπιτακια σας για τσαγακι. Ουστ

 8. Αν και αργά κατάλαβε ποιοι εστησαν το σκηνικό στο χωριό μας.Μακρια απα-υτους.Δεν θα πεσουμε στο επίπεδο τους.Εμείς οι κεφαλισνοι θα τους τημωρησουμε με την ψήφο μας.Βρέθηκε ένας δήμαρχος με αρχές και βρέθηκαν δυο @@@@για,να στήσουν την συνεδρίαση.Επρεπε να βρισκόμουν εκεί.

  • Αναρωτιέμαι εσυ που γράφεις για αρχες…..και μη εκδικητικότητα… από πιυ είσαι…. γιατί σαν Κώοςκ και ειδικά κεφαλιανός… τετοιες μπούρδες… δεν θα έγραφες!
   Κάνε κάτι άλλο…

 9. ΕΚΑΝΑ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΛΛΟΥ ΠΑΤΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ

 10. Εσείς φταίτε Παναγιώτη.Αντι να φεύγουν να τους διώχνετε εσεις,οπως τους έδιωξε το 67% και τώρα θα τους διώξει από την πρώτη Κυριακή το 80%.Παναγιωτη ξέρεις τι έλεγε ο αειμνηστος παπαγιανοπουλος,ΩΞΩ ΡΕΕΕΕΕ,ΩΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ.Αυτο να κανετε και εσεις και να το τηρήσετε.Ερσι και αλιως ειναι αχρηστοι.

 11. Παναγιώτη ότι και να πεις λίγο είναι. Οι άνθρωποι δεν παίζονται. Επαγγελματίες ψεύτες και πολλά ακόμα. Άχρηστοι σε όλα τους

 12. Παναγιώτη η απόψεις σου όπως και του Κυριτση δηλ λίγο ενδιαφέρουν τους πολίτες … Οι επιδόσεις σας στην δημοσκόπηση είναι απογοητευτικές !!!

 13. Το να μιλάνε για συνειδητά ψευδή δικηγόροι ……………….. δεν μας ξεπερνάει απλώς ούτε καν το βλέπουμε!!!

 14. κ. Αβρίθη η Κέφαλος υποφέρει … το έχετε καταλάβει ? Χρόνια τώρα από την αρχή και της δικής σας θητείας είστε όλοι ενήμεροι για τα προβλήματά της … το τεράστιο πρόβλημα με το νερό δεν έγινε φέτος προϋπήρχε και το ξέρατε και εσείς και οι προηγούμενοι … λύστε το και αφήστε τα λόγια λοιπόν … μη μας κοροιδεύεται άλλο … φτάνει …

 15. ΚΥΡΙΕ ΑΒΡΙΘΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ; ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΩΔΟΣΗΣ ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΤΑΞΕ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΩΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ; ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΔΙΟΤΙ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ. ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΈΡΕΤΑΙ.ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΑΖΕΙ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΧΉΛΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΈΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΉΣΕΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ.ΕΡΓΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ. ΤΟ ΤΙ ΚΆΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ, ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΕΙΝΕΣΤΕ ΣΕ ΑΔΑΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ …..ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ…..

 16. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΆΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΚΩΑΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΊΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ; ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΈΝΕΣΗ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΉΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΆΜ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΑΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ Ο ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΌΘΟΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΒΛΕΠΕ ΔΗΤ. ΤΗΛ.ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ,ΔΗΜ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΡΓΟ ΚΑΡΔΑΜΕΝΑΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

  • εξαγορεσ μπορουν να κανουν μονο αυτοι που εχουν μεγαλα χρηματοκιβωτια στο σπιτι τους.
   γκεγκε;;

 17. κ. Αβρίθη υπάρχει το εύλογο ερώτημα γιατί δεν υπήρχε ανακοίνωση από το Δήμο στο νόμο του 2020 που καταργούσε τα τέλη σύνδεσης? Επίσης με τη νέα τροποποίηση που αναφέρετε 4/7/22, παλι δεν είδαμε ανακοίνωση. Έπρεπε να βγάλει δ.τ. η Δύναμη Αλλαγής για να βγάλετε ανακοίνωση ?
  Η ΔΕΥΑΠ εισέπραττε τέλη σύνδεσης 2020-2022 ???
  Πολλά τα ερωτηματικά ?

  Αναμένουμε για την υπόθεση που προεκλογικά την είχατε σημαία, το έλλειμα στο ταμείο της Μαρίνας, να μας ενημερώσετε εάν πήγε στη δικαιοσύνη !!!

 18. .. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΙ Ο κ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ!!
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ.. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΣ ….ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!

 19. Δυστυχώς το νησάκι μας είναι εγκλοβισμενο στα ιδιοτελη συμφέροντα =ΝΔ = ΣΥΡΙΖΑ = ΟΜΑΔΑ ΚΑΙΣΕΡΛΗ= ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ= ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ= ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ = ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ= ΔΕΥΑΚ. Σιγά μην αφηση ο Παναγής την Πίτα…βρε που πάμε βρε που πάμε.

 20. Ποιοι μιλουν για αληθειες ; αυτοί είναι βουτιγμένοι μέσα στο ψέμα. Με τόσα ψέματα που λένε κάθε μέρα έχουν ξεχάσει την αλήθεια. . . Εννοια σας, ο κοσμος γνωριζει , ξέρει τι σόη πράμα είναι όλοι δίπλα του. Καθολου δεν νοιαζονται για τον συνάθρωπο. Μονο η πάρτη τους…. λες να ξαχασαμε τι έκαναν οι … και ποσα … του κοσμακι και εσεις μούγκα; μεχρι και ηρωες τους βγάλατε. Αστα λοιπον … γνωριζουμε ασχετα που δεν μιλάμε…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.