Παναγιώτης Αβρίθης: Περί Αδυναμίας Αλλαγής

45
1056

ΠΕΡΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
Η παράταξη του όλα τα έργα δικά μας που όμως δεν έκαναν κάτι
Επί 5 ολόκληρα έτη δεν έκανε τίποτα και τώρα πάλι τώρα θυμήθηκε να υποδείξει ότι υπάρχει μελέτη γιά τα όμβρια της οδού Αβέρωφ επ’ ευκαιρία της νεροποντής της Κυριακής. . Ξεχνούν ότι το πρόβλημα στην Αβέρωφ το δημιούργησε αυτή η παράταξη των μεγάλων και τρανών με τον ποδηλοτόδρομο της ΑΙΓΙΑΛΟΣ και το έργο της απορροής ομβρίων υδάτων από την Μανδηλαρά που διοχέτευσαν το πρόβλημα στην Αβέρωφ. Τώρα επικαλούνται μία μελέτη που έκαναν το 2018 την ψήφισαν κιόλας αλλά επειδή εγώ δεν είμαι μηχανικός πρέπει να μας πουν, διότι αυτά θα δημοσιοποιηθούν, τι προβλέπει η μελέτη ειδικά ως προς τα υψόμετρα και το πέρασμα των αγωγών και θα δούμε αν οι ψηφίσαντες μηχανικοί έχουν ακεραία πολιτική ευθύνη από εγκληματική αδιαφορία να δουν την μελέτη. Ντροπή τους γιά τα έργα τους. Λόγος σεβασμός στον κόσμο δεν βλάπτει. Ο νεαρός και εξαιρετικός Πρόεδρος της ΔΕΥΑ ΚΩ με τις πρωτοβουλίες του και την εργατικότητα του ήδη προωθεί την οριστική λύση στο πρόβλημα των ομβρίων και με πολύ λιγότερο ΚΟΣΤΟΣ απ’ αυτό το οποίο προβλεπόταν αφού το έργο θα γίνει με αυτεπιστασία ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ. Καταλαβαίνετε προφανώς τι εννοώ. Θα επαναλάβω λοιπόν και εγώ το γνωμικό «κρείττον του λαλειν το σιωπαν».

45 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ακομα εισαι δημοτικος συμβουλος;Απιστευτο αναρωτιεμαι αν το ξερουν οι Κωοι.Που εισα χαμενος βρε Παναγιωτη που μας πασαρατε για δημαρχο τον ασχετο απλα για δικα σας συμφεροντα και τρεχουμε και δεν φτανουμε;Αληθεια εισουνα στη φυτεψη των Ελιων;Δεν σε ειδα σε φωτογραφια διπλα σε αυτο το εργο.Τιποτα αλλο να μην κανετε μετα απο αυτο φτανει.

    • Βρε νάντος ο ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΈΝΟΣ που μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει εισπράττει μηνιάτικο από τους δημότες...

      ΒΡΉΚΕ ΕΥΚΑΙΡΊΑ Ο ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΣ ΝΑ ΔΕΊΞΕΙ ΌΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ, ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΉΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΆΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΆΤΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΆ ΜΌΝΟ ΕΜΕΤΙΚΆ ΣΧΟΛΙΑ…

  2. Θαυμα….θαυμα…θαυμα…θαυμα…
    η Μεγαλοχαρη εκανε το θαυμα της και οι εξαφανισμενοι Ρασπουτιν….
    βγηκε απο την κρυψωνα τους…..βλεποντας παλι ενοχους-δικαζουν μηχανικους(εχοντας αγνοια αντικειμενου)..
    κρυβοντας την ΔΙΚΗ τους ΕΥΘΥΝΗ…οπως κανουν αλλωστε σε οτι παει στραβα,και τους χαλαει την προπαγανδα…
    Οι δημοτες βλεπουν και συγκρινουν…
    οι μασκες μουσκεψαν και επεσαν….
    Οσους συμβουλους και να μαζεψεις στο γραφειο σου με χρηματα των δημοτων
    ο χειμαρρος σε πηρε και σενα παραμαζεμα…
    Δεν εχεις καμμια ελπιδα…πνιγηκαν πολυ νωρις στο ξεκινημα….
    Εαν επιμεινεις ομως στις εμμονες σου….θα σε περιμενουμε!!!

    Καλη σου Νυχτα….και ονειρα….γλυκα!!!
    χεχεχχεχχεε!!!!!χεχεχχεχ!!

    • ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ,ΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ,ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ,ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ …….Α,ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ,ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΗ.ΣΥΜΒΟΥΛΗ.ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΕΤΕ,ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΙ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΟΣ,ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΠΑΠΑΛΑ.

      • Διαχρονικη διαπιστωση. Η δημοτικη αρχη οφειλει να ειναι διπλα στους πολιτες, να γυρνα στα χωρια να ακουει τα παραπονα και τα αιτηματα των πολιτων. Η σημερινη το κανει πραξη σε μεγαλο βαθμο. Αλλα χρειαζεται κατα την αποψη μου ακομα μεγαλυτερη επαφη με τους πολιτες.

      • Καλα εσυ ΕΕΕΕΕ πως του ξεφυγες και δεν σε πηρε
        στο γραφειο του για συμβουλο???
        Μιλαμε οτι αδικεισαι…..τετοια διευθυντικα στελεχη….
        δεν ειχε ουτε ο Γητευτης…..Lol…

        • εχω δουλεια και εξασφαλιζω τα προς το ζειν, αλλα εχω και ματια και αυτια και μυαλο. Δεν τρωω το σανο του πρωην που κουβαλουν ο ψιτ… το αχ νησακι μου….. . Εσεις εχετε γινει πληρωμενοι κονδυλοφοροι γιατι χασατε τη μασα. Τα χερια μου και το μυαλο μου ναναι καλα.

        • Χωριατη για το μυαλο το συζηταμε…..
          αυτο παντως που δεν παιρνει συζητηση ειναι η γλωσσα..
          που απο το γλυψιμο …την πατας ρε κακομοιρη…!!!!

        • Ει χωριατη..εμαθες τα νεα?
          Θα μπει εξω απο το δημαρχειο ενα ΑΤΜ για οσους τρολαρουν υπερ της προσωρινης διοικησης.
          Θα ριχνεις σχολιο και θα βγαινει πενηνταευρο.
          Χωρις pin.

    • ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ, ΨΙΤΑΚΕ, ΨΙΤ… ΜΑΙΜΟΥΝΑ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟ,ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ,,,,,ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ,,,, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ, ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ, ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ….

      • χεχεχε σας γλενταω….γατακια….!!!
        Ας κανει μια δηλωση ο Κοψιμιος οτι θα ειναι και παλι
        υποψηφιος…….Αναλωσιμος μιας χρησης ειναι….!!
        χεχεχε

    • 260.000 χιλιάρικα ρε? Τι είναι στραγάλια ? Ε ρε μάσα και κουτί! Και με μια μελέτη μη εκτελέσιμη? Δημιούργησαν το πρόβλημα με τη μάσα του ποδηλατόδρομου ,260.000 θαααααα έδιναν δεν θα λυνόταν γιατί η μελέτη δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικοτητα γι’αυτό δεν εκτελεστηκε… και άλλα 300.000 μετά γιατί και με τα 260.000 δεν θα γινόταν τπτ!! Κάνατε εκεί μια μελέτη του πο/ου για να πείτε ότι κάτι υπηρχε. Βρεεεε σπίτι σου καλά είστε εκει.

    • Το ΘΑΥΜΑ το μεγάλο θα είναι μόλις σε ΑΠΟΒΑΛΩ τελείως – ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ- από πάνω μου και από τη ΚΩΑΚΗ κοινωνία. Και πάλι ζητώ ταπεινά συγνώμη από τους συμπολίτες μου για την αλλοπροσαλη συμπεριφορά σου…

      • Χαχαχαχα κοψε τα ψυχοφαρμακα….!!
        χαχαχα τελικα δεν σε εκανε αντρα…
        αλλα ….!!!
        χαχαχαχαχ!!!

    • Μαιμουνα ψιτ.. ουτε στο δακτυλακι του παναγιωτη δε μπορειτε να φτασετε. Γιαυτο φαγωθηκατε.

  3. Σε βλέπουν στον ύπνο του. Εφιάλτης τους έχεις γίνει Παναγιώτη. Οι άχρηστοι 5 χρόνια στη δημαρχία δεν μπόρεσαν να φτιάξουν τίποτα καλό και πουλάνε πνεύμα από πάνω. Νομίζουν ότι ξεχνάμε τόσο εύκολα. Αμ δε. Γελιουνται

  4. Δύναμη κοροϊδίας….η πολιτική σας κοροϊδία και αλαζονεία έφεραν την ΚΩ σε αυτό το χάλι του σήμερα.. Δεν θέλουμε χοτσποτ, αλλά πως προέκυψαν 4000 λαθρο δεν ξέρουμε,, το μόνο που θέλουμε συντριβάνια, διαγωνισμούς για αγάλματα, και δερμάτινες καρέκλες στο δημοτικό συμβούλιο… Όταν ήσασταν στη δημαρχία, τώρα δεν σας βευιυν οι απλές καρέκλες των κάτω εδρανων εεε… Κύριοι αυτοκράτορες..

  5. Χρόνια πολλά Παναγιώτη! Μην τους αφήνεις σε χλωρό κλαρί γιατί αυτοί δεν έχουν ούτε όσιο ούτε ιερό και μπορούν να μας ξαναεμφσνιστουν ως μετανοήμενοι και αλλαγμένοι…..

  6. Κυριε αβριθη,ενα θα σας πω.Ο κόσμος βλεπει περισσοτερο τις συμπεριφορές,

    και μετά βλεπει τα έργα.Εαν το καταλάβετε αυτό στον δήμο θααααα ξανακερδισετε.Εαν δεν το καταλάβετε θαααααα Βρεθειτε προ εκπληξεως.

  7. Μπας και γίνει το θαύμα και γίνεις άνθρωπος.. Δεν έχεις ούτε ιερο ούτε όσιο, χλεχλε, που κάνεις σχόλια ακόμα και με την Μεγαλόχαρη.. Αλλά είπαμε ούτε εσύ, ούτε … έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο.. Τέτοιες μέρες. Αν,..αλλά ο …. του και ο δικός σου δεν έχουν όρια… Και σταμάτα να Απαντας,σε βαρεθήκανε χλεχλε.. Πήγαινε αύριο να τιμήσεις την εορτή της Παναγίας και σταμάτα μια μέρα επιτέλους από τα σχόλια…γελοιε..(ασε που περιμένω πάλι την γελοία, απάντηση, πισω απι το πληκτρολόγιο, πάντα χωρίς ονοματεπώνυμο, σαν μια φοβισμένη γυναικούλα.. σου δείγμα ότι ,είσαι ξεφτιλας

    • ΕΣΥ ΘΑ ΜΑς ΠΕΙς ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΥΡΙΟς ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟς ΑΝΤΡΑς;ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑς ΤΟ ΠΕΙς ΟΜΩς ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΓΟΒΑ ΣΤΙΛΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΚΤΙΟΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΜΗΝ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΟΔΑ.
      ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ Ο ΨΙΤ ΣΑς ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΟ-ΓΙΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.ΝΑ ΣΟΥΜΕ.

      • ΒασιλιΚΟΣ, ασε τα αντριλικια και πηγαινε να διορθωσεις τους σφ…… που τους ξεχειλωσες και θα σου φευγουν τα κακα.

  8. Ο κυριος δεν ηταν με την Δυναμη Αλλαγης?
    Δεν μπορουσε ομως να ειχε οτι ηθελε και εκοψε και αυτος.!!!
    Ακομα και στον γραπτο λογο φαινεται ο ανθρωπος που μισει ….
    ενω μονος του σκοπος ειναι να ριχνει ΛΑΣΠΗ στον Κυριτση.
    Κατεβηκες στις εκλογες γιαυτο το λογο…οχι για το καλο του νησιου…
    .αυτα αλλου…..στα σανοφαγα…
    Κατεβηκες με ποιους? Με τον συριζα….Για το καλο του νησιου….
    Κερδισες τις εκλογες και απο την αρχη ο μονος σου σκοπος ειναι η εκδικηση.
    Εχουν γνωση οι φυλακες!!!!
    Φωνη μιαρα….γεγονα κακως…αγοραιος ει…εχεις ΑΠΑΝΤΑ!!!

    • Καλά τα τα είπες αχ νησάκι μου δεν ήθελε τπτ από τις λιβιτουρες σας είδε τι γινόταν και όχι απλώς έκοψε έφυγε όσο πιο γρήγορα μπορούσε ο άνθρωπος … και πάμε τώρα έβαλε όλο το χαρτί στο….. ……και μόλις έχασε τις εκλογές …..εξαφανίστηκε…λέμε ότι εξαφανίστηκε…. Χεχεχεχε έμειναν και αμανατη αυτοί που περίμεναν κάτι τις. .. ξέρουν αυτοί οι κοντινοί του… Ε ρε τι πάθανε χεχεχεχε σας δάγκωσε ο ίδιος!! Δεύτερον τι μας λες?? ο πανίσχυρος πρώην ο φόβος και ο τρόμος την έφαγε από τον Αβριθη? Ε παρτην να πηγαίνεις πανισχυρε χαχαχαχα

      • Και να φανταστειτε πως οταν ο Ουγκω…(..τι σου λεω τωρα…)
        εγραφε τους αθλιους δεν υπηρχατε εσεις…
        Αλλιως θα ειχε γραψει τους ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ….
        Τι ακριβως. …εγραψες ???
        Ειρμος μηδεν.
        Νοημα μηδεν.
        Δευτερα δημοτικου μαθαινεις το σκεφτομαι και γραφω…

    • ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΑΒΙΚΩ; ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΩΩΝ. ΤΩΡΑ; ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ; ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΝΤΗΛ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ; ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ.

  9. ψευτο-Θεοσεβουμενοι….
    που εκαναν το βρισιμο…ομιλια…
    και την λασπη….τεχνη….
    οσο με αφορα κανενα ελεος μεχρι να ξεβρωμισει η σαπιλα….!!!

  10. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

  11. Καλα εσυ ΕΕΕΕΕ πως του ξεφυγες και δεν σε πηρε
    στο γραφειο του για συμβουλο???
    Μιλαμε οτι αδικεισαι…..τετοια διευθυντικα στελεχη….
    δεν ειχε ουτε ο Γητευτης…..Lol…

  12. Ολα τα χρόνια πλημμυρίζει η αβερωφ,αλλά δεν το βλέπανε, ευτυχώς που το βλέπουν φετος

      • ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ,; ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΟΥΡΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΣΜΕΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΒΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΒΕΡΩΦ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ. ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ. ΟΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ . ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗ ΤΖΕΠΗ ΣΑΣ ΒΛΕΠΑΤΕ.

        • Φαντασου να φορολογησουν την εξυπναδα…..
          σε ολη σου την ζωη θα …χρωστας!!!!!

  13. 12 χρόνια γίνετε αυτό τώρα σας πείραξε ? 5 χρονια τι κάνατε? Άστο θα γίνει τώρα ψιτακο !! Αυτό σε καίει ότι θα γίνει τώρα μπεεεεεεε

  14. Ψιτ βγάλε λίγο έξω την οικογένεια σου? μπάς και ξελαμπικάρει λίγο. Άχρηστε και ξεχασμένε από την κοινωνία. Ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών του Παναγιώτη είσαι άξιος να δέσεις. Παλιό χλεχλε. Απόβρασμα. Παρελθόν.

    • Καρδαμιωτη…δες καταρχην αν φοραει παπουτσια με κορδονια…
      ……..
      απο εναν ΔΕΑ Ειδικων Δυναμεων…δυστυχως ιδια σειρας….
      αντε γεια…..!!!!
      χεχεχχε
      Υ.Γ.Οσο για τις βρισιες…ψαξε λιγο τα του οικου σου…!!!

    • Παλι αντιγραφεις τον Ψιτ??
      Ουτε λεξιλογιο δικο σας δεν μπορειτε να εχετε και το παιζετε τρολ.
      Ολες οι νευρωσεις ξεκινουν απο την στιγμη που προσπαθουμε να ειμαστε, αυτο που ΔΕΝ ειμαστε!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ