Κ. Καΐσερλης: Ο κ. Νικηταράς καταθέτει επακριβώς τις αιτιάσεις που κατατέθηκαν από τον κ. Κυρίτση στην πρώτη δικάσιμο το 2016 και φυσικά ζητά την καταδίκη μας!

47
1848

Προχθές κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο της Κω το υπόμνημα του Δήμου μας, ενόψει της εκδίκασης της αγωγής του Δήμου στις 11 Μαΐου, εναντίον 30 πολιτών μεταξύ των οποίων και του Δημάρχου κ. Νικηταρά! στην υπόθεση παραχώρησης της Αίγλης, με το οποίο η σημερινή Δημοτική Αρχή, δηλαδή ο κ. Νικηταράς!, καταθέτει επακριβώς τις αιτιάσεις που κατατέθηκαν από τον κ. Κυρίτση στην πρώτη δικάσιμο το 2016 και φυσικά ζητά την καταδίκη μας!

 

Ήταν μια πολιτική δίωξη που τελικά οδήγησε στην αποτυχία πολιτικών ιδεών και στόχων  που επιδίωξα να εφαρμόσω ερχόμενος από την άλλη όχθη, όπου όπως γράφω ενσυνείδητα στο βιβλίο μου, αφού τα έζησα «Εκεί, στην άλλη όχθη των κομμάτων και των κυβερνήσεων για να επιβιώσεις πρέπει να έχεις γεννηθεί εκεί. Αλλά και αν πας, πρέπει να ξέρεις ότι εκεί είναι νόμιμος ο κανιβαλισμός και η ανθρωποφαγία»

 

Αφιερώνοντας στους ελάχιστους που τότε πίστεψαν στις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις αυτά που στον πρώτο ενιαίο Δήμο του νησιού μας είπα το 2011, εύχομαι να μην ζήσουν οι απόγονοι μας αυτά που οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας προβλέπουν για την κατάντια της γης εξαιτίας της αδηφαγίας των πλούσιων και του ατομικισμού της επιβίωσης.

 

«Αισθάνομαι την ανάγκη να σας μεταφέρω τις απόψεις μας και τις θέσεις της Δημοτικής Αρχής όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται με την ευκαιρία της παρουσίασης του προγράμματος της Κοινωνικής Οικονομίας «Κως- Ασπίς».

Είμαστε βέβαιοι ότι όσο καθυστερούμε την προώθηση συνεργατικών τοπικών επιχειρηματικών αλυσίδων, τόσο πιο ευάλωτοι γινόμαστε στις μεγάλες εξωτοπικές επιχειρήσεις.

Είμαστε βέβαιοι ότι όσο καθυστερούμε τις συνεργασίες μεταξύ μας, την αλληλεγγύη και τον αλληλοσεβασμό, τόσο θα βρίσκονται ξένες δυνάμεις να εκμεταλλεύονται τον δικό μας τοπικό πλούτο.

Είμαστε βέβαιοι ότι όσο καθυστερούμε την δημιουργία καινοτόμων και σύγχρονων μορφών επιχειρήσεων, τόσο θα βρίσκονται άλλες δυνάμεις που θα τις δημιουργήσουν.

Οι εξελίξεις, μας λένε καθαρά ότι το κράτος έχει υποκατασταθεί από διοικήσεις πέρα από αυτό και άρα η ισχυροποίηση της τοπικής κοινωνίας και των τοπικών αρχών είναι η μόνη διέξοδος.

Μέσα στο πλαίσιο των ευθυνών μας, που πηγάζουν από το Σύνταγμα και τους Νόμους για την μέριμνα της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης του Δήμου μας, επιλέξαμε με αποφάσεις του κυρίαρχου Δημοτικού Συμβουλίου ως μέσο και εργαλείο τις Επιχειρήσεις Κοινωνικής Οικονομίας.

Για μας οι Επιχειρήσεις Κοινωνικής Οικονομίας, οι Αστικές μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες, οι Κοινοπραξίες και οι Ομάδες Παραγωγών είναι ένα κίνημα αλληλεγγύης και συνεργασίας και ένας νέος δρόμος που θα αγωνιστούμε να τον ανοίξουμε όσες δυσκολίες και εμπόδια και αν υπάρχουν.

Το οφείλουμε στους επιχειρηματίες μας που δημιούργησαν το τουριστικό θαύμα της Κω τα τελευταία 30 χρόνια.

Το οφείλουμε στους νέους επιστήμονες μας πάνω στους οποίους επενδύθηκαν τα όνειρα και οι ελπίδες της αυριανής Κω.

Οι αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος και οι μεταρρυθμίσεις που όλοι ευαγγελίζονται, απαιτούν πίστη και τόλμη.

Καλούμε τους νέους και τις νέες μας να συμμετάσχουν, να σκεφτούν και να δημιουργήσουν.

Η Δημοτική Αρχή θα είναι κοντά τους με όλα τα μέσα και όλες τις δυνάμεις της. Και θα αγωνιστεί μαζί τους για να επιτύχουμε αυτό που μας ανήκει:

«Να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας»

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία Κώστας Καϊσερλης

47 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πόνος, πόνος, πόνος για το σκαμνί που θα κάτσει λες και θα είναι η πρώτη του φορά… Φοβάται την ρετσινιά που όμως δεν ξεπλένετε…

  2. Αυτα κωστα μου ειναι γνωστα. Ο πρωην δημαρχος ποινικοποιησε την πολιτικη ζωη του τοπου, διχασε την κοινωνια. Ομως η κοινωνια τον καταλαβε, και αφου περασε μια καταστροφικη για το νησι μας πενταετια, τον εστειλε σπιτι του. Μια πολιτικη απαντηση, στην ποινικοποιηση που επιχειρηθηκε. Ολα αυτα εγιναν βιωμα στον κοσμο, και δεν προκειται ποτε πια να ξαναδουμε τετοια φαινομενα. Τι να πρωτοθυμηθω!!οταν η σημερινη δημοτικη αρχη πηγε να ασφαλτοστρωσει τον παραλιακο δρομο, που ηταν διατρητος, τηλεφωνουσαν στην αστυνομια να σταματησει το εργο επειδη λεει ο δρομος δεν ειναι νομιμος. Το θυμηθηκε μετα απο τριαντα χρονια, για να καλυψει την αχρηστια του, την αδιαφορια του. Ακομα και οταν καθαριζονταν τα μπανια η τα φυκια στο μαστιχαρι, τηλεφωνουσαν σαν κοινοι ρουφιανοι στο λιμεναρχειο!!! Ειναι φανερο οτι δεν τους ενδιαφερει το νησι και τα προβληματα του, αλλα η προσωπικη πολιτικη τους επιβιωση!!! Αλλα εχουν οι φυλακες τον νου!!!!

  3. Δυστυχώς κ. Καϊσερλή το μέγα λάθος σας ήταν η παραχώρηση της Αίγλης. Δίνοντας ίσως το ακριβότερο ακίνητο του Δήμου δωρεάν σε ημέτερους χωρίς κανένα πραγματικό λόγο και αιτία υπονομεύσατε το εγχείρημα.

  4. Προφανώς το 2010, που υπήρχε αναφορά για τις ΚΟΙΝΣΕΠ από τον κ. Καϊσερλη, δεν ήταν ώριμη η τοπική κοινωνία να αντιληφθεί τη δυναμική τους.
    Απαιτείται μια διαφορετική, καινοτομική προσέγγιση, που λόγω έλλειψης εμπειρίας, απουσιάζει.
    Και τούτο γιατί οι απαιτήσεις για τη δημιουργία και τη λειτουργία της Κοιν.Σ.Επ είναι διαφορετικές από αυτές που αφορούν στις ιδιωτικές επιχειρήσεις.
    Υπάρχουν καλές πρακτικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που αξίζει να μελετηθούν !

  5. Και συνεχίζω …προσθέτοντας στο Μέγα λάθος …..κάπως έτσι ξεκίνησαν και τις άλλες συνεργατικές ..τα μοίρασαν όλα μεταξύ τους για να δημιουργήσουν στρατιές ψηφοφόρων ….αλλά δεν τους βγήκε !Ας δούμε πως λειτουργούν σε αλλά μέρη τις Ελλάδας οι συνεργατικές καιναςβσυγκρινομια με αυτό που έγινε στον τόπο μας !

  6. Αρχισε το «αδειασμα»του κοψιμιου…στα φανερα πλεον..
    ετοιμαζουν νεο συνδυασμο.Η γητευτο-παρεα λογαριαζει χωρις τους δημοτες του νησιου…
    Ας κοπιασουν λοιπον….

    • Εκατό συνδιασμοι να γίνουν, εκατό υποψήφιοι να κατέβουν, σημασία έχει ότι δεν θα»ξανά ανέβει»το λατρεμένο σου είδωλο ούτε θα στρογγυλό καθίσει κάνοντας.. λογαριασμούς χωρίς τον ξενοδόχο. Αν κάποιος πραγματικά «λογάριαζε» χωρίς τους δημότες του νησιού δεν ήταν άλλος από τον λατρεμένο σου και πράγματι»εισέπραξε»αυτό που του άξιζε. Οπότε συμφωνούμε..οι δημότες απάντησαν. Επικαλεισαι τον «λόγο»τους αλλά όταν δεν σε βολεύει είναι «γίδια»?

      • χαχαχ ζεις με ονειρα…δεν ειναι κακο….
        το καλο παντως ειναι ,οτι ολο αυτο το τσιρκο εχει ημερομηνια ληξης….
        που ολο και πλησιαζει….τικ..τακ..τικ..τακ…
        παλι αεργος θα εισαι ΓΙΔΙ…

  7. Οτι και να πεις μακροχρονε Δημαρχε κ Καισερλη οι ανθρωποφάγοι καρχαρίες θα σε καταπιουν. Οτι και να προσεφερες θα στο γυρίσουν με αχαριστία. Γιαυτό οι νέοι απεχθάνονται την πολιτικη και τους πολιτικούς και νοιώθουν αηδία με τα καμώματα και τον πολιτικό πόλεμο. Εδώ η φονική πανδημία ξεκληριζει κοσμο και αυτοι τρέχουν σε δικαστήρια ψυχοφθόρα. Έλεος ας τους πει κάποιος πως ο θάνατος ο φυσικός και ο οικονομικός είναι στη ζωή όλων μας.

    • ΘΕΟΔΟΣΗ ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΤ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

    • Ξανθιππη τι περιμενες απο τον πρωην?? Αυτος ηταν ο θεος μετα τον θεο!!! Κακια, εκδικηση, ρεβανσισμος, κυνηγητα, βρισιες, και εργο μηδεν. Εδυ σαν δημοσιογραφος τον ηξερες καλυτερα!!!

  8. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ. ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΤΟ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΣ…. ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΟΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ…. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ….

  9. Και κάτι ακόμη ο καθένας μπορεί να εκφέρει δημοσια τη γνώμη και τα παράπονα του.φτανει να μην προσβάλλει κανένα. Αυτό είναι το μεγαλείο της δημοκρατικής εκφρασης.

  10. Ευτυχώς που υπάρχει ο καισερλης να μας διαφωτίζει για το ποιόν του Κυριτση… Τη δικτατορία που ψήφισε ο κόσμος.. Αν δεν σαρεσει η σου προσβάλει τον αρχιφασισμό σου…… Καλύτερα μην τον διαβάζεις τον Κ. ΚΑΙΣΕΡΛΗ χλεχλε της κακιάς ώρας.. 30 χρόνια δήμαρχος για πάντα δήμαρχος της ΚΩ , ακομα και αν δε βγήκε…

  11. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό. Τι θέλει! ; τι επιδιώκει ; να καταδικάσει τον εαυτό του και 5 συμβούλους του, φτάνει να καταδικαστεί ο Καισαρλης; και γιατί να θέλει να καταδικάσει τον άνθρωπο που τον έκανε αντιδήμαρχο , και στην συνέχεια Δήμαρχο ;
    Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και μάλιστα του πολιτικού! ! !

    • ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΡΙΑ, ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ, Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ, Ο ΔΙΚΟΜΑΝΗΣ…

  12. Ποιες οικογένειες βοήθησες? Μήπως ……Και στη Μαρίνα και στην Αιγλή!
    Ανυπόφορες οι παρεμβάσεις σου Δημαρχε και ελπίζω η Δικαιοσύνη να κλείσει αυτό το θέμα του αθέμητου ανταγωνισμού! Παραδώσατε μια Αίγλη ανακαινισμένη άνευ ενοικίου, σε μια περιοχή που όλοι οι συντοπίτες μας πληρώνουν ένα σκασμό λεφτά σε ενοίκια και προσπαθούν να επιβιώσουν! Πες μας ποιο είναι το όφελος της τοπικής κοινωνίας απο αυτη την Μαυρη τρύπα για το Δήμο????? Την ίδια Αίγλη που μισθοδοτούσατε πανάκριβους σερβιτόρους και υπευθύνους, οι οπαίοι δεν νοιάζονταν αν το μαγαζί ήταν ανοιχτό ή κλειστό! Οτι άγγιξε ο Δήμος, όποια επιχειρηματική ιδέα και να είχε καταστράφηκε, φεσώνοντας πολλές φορές τους Δημότες! Η Κως είναι ο ποιο άχρηστος Δήμος. Δεν επιστρέφει στους Δημότες τίποτα απο τα εκατομμύρια που παίρνει απο το Τουρισμό. Υποδομές τις πλάκας και λουλούδια στη ζαρντινιέρα.

  13. Καλά τι λεει ο μπαρμπας;Εδω ειμαστε,εδω ειμασταν και εχουμε δει.Εδωσε σε κωλητους φιλετα λες και δεν ειχαν να φανε και ερχεται να μας πει τι;ΝΑΙ εκανες παραποντια δεν ξερω ποσο ποινικο ειναι αλλα πρεπει να πληρωσετε.

  14. ΚΩΣΤΑ Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.ΠΡΟΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊΣΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΖΗΜΙΩΣΕΣ ΤΟΥ ΚΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΞΙΟΠΟΙΕΊ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΕΣΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΑΙΤΙΌΤΗΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΊΣΑΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ .ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΛΥΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΚΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

  15. Απο ποτε η εναντιωση στην αποφαση ενος Δημαρχου να παραχωρησει τη χρηση
    κερδοφορου ακινητου του Δημου
    σε « ημετερους» ,βλαπτοντας τη δημοσια περιουσια ,
    βαπτιζεται « ανθρωποφαγια « και « κανιβαλισμος».;;;;;;

  16. ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΡΟΥΦΑ στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.αρκετά με τις μηνυσεις

    βγαλατε ο ενας τα ματια του αλλου.αρκετα πια.αφηστε μασ με τις βλακειες σας.

  17. Γιατί σε τι διαφέρουν ο Νικηταράς απ’ τον Κυρίτση.Εξαλλου το 2006 όταν πρωτοεκλεχθηκε ο Κυρίτσης δήμαρχος ,αυτοί οι δύο ήταν σύμμαχοι.Ταλε κουαλε σου λέω.

  18. θα σχολίαζες γιατί καποιοι της τυφλής δικαιοσύνης άλλα τα σπρώχνουν, κι άλλα τα ξεχνάνε τελείως…. ποιός ξέρει γιατί!

  19. αφού είχατε δείγματα για τους ακατανόμαστους στο ΠΑΣΟΚ, γιατί τους χαριζόσαστε συνέχεια και τους σπώχνατε κι αλλού; Το ίδιο κάνατε με κάθε γλείφτη που σας πλησίασε…. Το δικό σου παραμύθι πως δεν ήσουνα πασόκος, το ήξερε η Βάσω κι ο Σημίτης; το είχες πει και στη …..;

  20. Οτι και να λετε ο νικηταρας θα ειναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ για πολλα χρονια!!! Τωρα που βρηκαμε ενα σοβαρο και εντιμο ανθρωπο δεν τον αφηνομε!!! Να το ξερουν μερικοι μερικοι οτι θα τους γειρουν τα αυτια!!!

  21. στο τελος προβλεπω συμμαχια Νικηταρα Κυριτση Ρουφα κατα του νεου που θα κατεβασει ο Καισαρλης

    • Χαχαχα. Βρε που ζειτε;; ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ θα σαρωσει, ακομα και με 10 αντιπαλους!!! Θα ειναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ για πολλα χρονια, γιατι σεβεται και αγαπα τον κοσμο, γιατι δουλευει και αγαπα το νησι, γιατι ο κοσμος εχει μυαλο και καταλαβαινει!!!

  22. Καισαρλη εδω που τα λεμε την τελευταια τετραετια τακανες μουσκεμα. Δεν σου βγηκαν οι συνεργατικες. Αλλα ο δικομανης πρωην σε κυνηγησε γιατι ηθελε να φερει τον διχασμο, και να σε στιγματισει. Ο κοσμος ομως γνωριζει ποιος ειναι ο καθενας!!!

  23. Κωστα μου εσυ που εβλεπες μακρυα, εκανες ενα τεραστιο πολιτικο λαθος.Δεν ειδες, οταν σε προσταζαν να τον βοηθησεις να γινει γραμματεας του πασοκ, τι φιδι θα εβαζες στον κορφο σου. Τωρα υπομονη και ολα θα περασουν!!! Ο κοσμος ξερει οτι εισαι καθαρος, και ξερει επισης ποιος ειναι ο πρωην. Σαν φιλος σου λεω, σταματα να ασχολεισαι με ολα αυτα, γιατι εναν τελειωμενο που τον εχει ξεχασει ο κοσμος τον φερνεις στην επιφανεια.

    • Βρε ανωνυμε βλακα, ο νικηταρας οταν κατεβηκε για γραμματεας του πασοκ ειχε αντιπαλο του την κα καισερλη. Τι λες βρε βουρλο λοιπον?

      • Και οταν εγινε γραμματέας της Νομαρχιακής , αμπαρώθηκε στα γραφεία καρφόνοντας την πόρτα με μαδέρια, και με την γνωστή Νικηταρέικη νοοτροπία επεβαλε την διαγραφή των μελών της συντονιστικής τα οποια ειχαν διαφωνήσει στα οργανα για την αποφασή του να δοθει το χρίσμα στον Κυρίτση και το δικολαβικό κατεστημένο. Ε Θεοδοση σε εκανε δήμαρχο ! Υποπτευεσαι τιποτα

  24. Αυτο που δεν καταλαβαινω. Οταν εγω κανω μια μηνυση, μπορει καποιος αλλος να την αποσυρει?????

  25. Ο ελεγχος της νομιμης λειτουργειας των ΚΟΙΝΣΕΠ ειναι το ζητούμενο.Καποιες οχι μονο δεν λειτούργησαν συννομα αλλα δενεδωσαν και λογαριασμό για τα εσοδα και τα κέρδη τα οποια πρεπει με βαση τον νομο να επανεπενδύονται σε κοινωνικές δράσεις. Η φοροδιαφυγή και η καταστατική Ανομια ειναι δεδομενη και καλυμενη απο τους προστάτες της . Οι ποινικες ευθυνες αφορουν τους διαχειριστες και οχι τον Καισερλη. Στην προκειμενη περιπτωση τον δημαρχο . Ο Καισερλης πρεπει να πει ξεκαθαρα οτι σαν αντιδημαρχος και υπηρεσιακος δημαρχος οχι μονο δεν ηλεγξε αλλα συγκαλυψε , για να εχει την ευνοια οσων ασχημονούσαν , τσεπονοντας απιθανα ποσά. Καποιες απο αυτες τωρα θέλουν να παρουν συνταξη αλώβητες και τα φορτωνουν στον Καισερλη , οπως θα κανουν και αλλοι νυν αντιδήμαρχοι για την ΒΙΜΕΛ.

  26. ΚΥΡΙΕ ΚΑΙΣΕΡΛΗ. ΖΩ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΠΙΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΤΙΚΗ. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΜΑΝΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΛΥΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

  27. Ο κόσμος θέλει να ηρεμίσει,θέλει ησυχία έπειτα από όλα αυτά που συμβαίνουν,ο Νικηταράς είναι ένας ήρεμος άνθρωπος αλλά δεν πιστεύω να αντέξει έπειτα από τέτοια αντιπολίτευση που του κάνουν,πάνω από πέντε έως έξι άτομα.

  28. Πέρα από το γεγονός ότι μας πρήξατε, θα πφέπει επιτελους να μάθεις να πληρώνεις για τις επιλογές σου οι οποίες βαρύνουν όλους εμάς τους πολίτες. Και να ξέρεις πως τώρα δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ, το οποίο εκμεταλευτηκες στον υπέρτατο βαθμό, για να σε σώσει αλλά ούτε και ο ΣΦΥΡΙΖΑ. Μαθε να πλερώνεις!!!!!!! A….και για να μην το ξεχάσω….νομίζεις ότι οι Κώοι έχουν όρεξη να σε διαβάζουν;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ