ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Η αιωνόβια ελιά που αντικατέστησε το παλιό συντριβάνι στην πλατεία Διαγόρα Κω

59
6266

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Η αιωνόβια ελιά που αντικατέστησε το παλιό συντριβάνι στην πλατεία Διαγόρα Κω

59 ΣΧΟΛΙΑ

    • Έφτιαξαν ΧΟΙΡΟΛΑΚΟ ΜΕ ΕΛΙΆ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΔΙΑΓΌΡΑ οι ΤΡΙΩΦΛΟΡΟΙ. Γούστο ΜΠΕΤΑΝΤΖΗΔΩΝ...

      Και αυτό που μάθαμε, τις χαμάδες ποιος θα τις μαζεύει;;;; Εύχομαι να μην ξεραθεί η ελιά 200 ετών που κάποιοι ανεγκέφαλοι έκοψαν τις αιωνόβιες ρίζες της για να φτιάξουν μια αρλούμπα.

      • Μπραβο και στο προεδρο της Κεφαλου που δεν ακουει τον Κυριτση και φυτεψε ηδη δυο ελιες

      • Μόνο να βρίζεις ξέρεις τριΒΛΑΚΑ, Τρι ΚΟΠΑΝΕ, τριςλαλουν και οι τρεις τέως χορεύουν.

      • Δεν έμεινε χώρος για τραπεζοκαθίσματα. Έκρυψε και τα πίσω μαγαζιά.

        Πρώτη φορά βλέπω διώροφη βάση με πέτρα για αρτάνα σε πλατεία. Πω, πω, πω καλλιτεχνικό γούστο τσοπανέ, του βουνού και της στάνης. Και εάν ξεραθεί η ελιά που χωρίς άδεια μεταφύτευσαν ποιος θα πάει κατηγορούμενος?

        • Μόλις αρχίσουν τα καταστήματα να απλώνουν τραπεζοκαθίσματα θα αναγκαστούν οι πεζοί να σκαρφαλώνουν στην ελιά για να περάσουν στα πίσω καταστήματα.

      • Εχεις μεγαλη πλακα φιλε. Γνωριζεις οτι στην αυσταλια και στην αμερικη εισαγουν απο την ελλαδα αιωνοβιες ελιες και τις φυτευουν? Μη μιλας λοπον για χοιρολακους. Εκτος κιαν ειναι ο χωρος σου!!!

        • Εχουμε ξεφυγει.Ναι εγω ακουθσα οπτι θα φυτεψουν και στον Αρη μια.

  1. Πώς θα φτάσει το μαρκούτσι από τις σημαίες για να ποτίζει ο αντιδήμαρχος; από που θα παίρνει νερό; Ξεφτίλα την άλλη φορά καθόταν μες στο δρόμο και πότισε με τον …..στις σημαίες

    • Πιο πολλά είναι τα τέλη στους λογαριασμούς του νερού παρά την κατανάλωση που κάνει κάποιος (σε κάποιες περιπτώσεις).

    • 9 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΡΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΑΒΙΚΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗ ΠΗΡΕ ….. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ; ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΑΊΝΕΤΑΙ

  2. Που να είναι ο ντεκορατέρ και εκείνος πότιζε απλά στην πιάτσα Ροτόντα. Που το πήγατε αυτό το παλικάρι άφησε και κανέναν που να μην … Αμαρτία τώρα οδηγάει το δικό του αμάξι και καίει πετρέλαιο;;;

  3. Αχ ρε παιδιά τώρα το ντεκορατέρ που δεν το χρησιμοποιείτε πρέπει πάλι να βρει κάποια δουλειά …. αμαρτία ρε παιδιά…..

    • βρηκε γενικος …. χρονια στο επιμελητηριο εχει τις γνωριμιες του. Εσυ το ζορι τραβας;;; Συις εκλογες τον ηθελες ομως

  4. Με τη προηγουμενη δημοτικη αρχη δεν ειχε γινει το παραμικρο μας ειχαν ξεχασμενους.
    Η πλατεια αναβαθμιστηκε και εγινε πολυ ομορφη. Ευχαριστούμε την οικογενεια Κουτσουραδη για ολα τα κόστη.

  5. Αντί να κοιτάξουν να φτιάξουν κάνα σχολείο που είναι μέσα στα μαύρα χάλια φυτεύουν ελιές σε πλατείες άσχετες.Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι αδιάφορο απλά να λένε ότι έκαναν κάτι.

    • Και στα σχολεια γινεται δουλεια, και στις πλατειες και στους δρομους και στα πεζοδρομια, και εργα γινονται καθε μερα, και καθαριοτητα γινεται. Το κυριοτερο ομως ειναι που ο δημαρχος εχει ανοικτες τις πορτες σε ολους τους πολιτες, τους σεβεται, και η κοινωνια επαψε να φοβαται και να τρεμει την εκδικηση και το κυνηγητο!!! Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ θα μεινει δημαρχος για πολλα χρονια!!!

  6. Άσχετοι….είναι δυνατόν σε τόσο μικρή πλατεία αυτή η τεράστια κατασκευή;
    Οι επαγγελματικές εκεί τι λένε; Όλοι ένα μεγάλο ΝΑΙ…..χαχαχαχα

  7. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΠΗΡΕ ΑΞΙΑ ΜΙΑ ΠΛΑΥΕΙΑ ΠΟΥ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ.

  8. Τελεια η ελια παραδοσιακη και την γνωριζπυν ολοι απο τους ξενους επισκεπτες. Σχεδον το ιδιο μέγεθος ειχε το κακοκουστο και ανενεργό σιντριβάνι. Πολλα μπραβο σας.
    Μπραβο και στο Γιώργο Κοκκαλακη στη Κεφαλο που δεν ακολουθει τη γραμμή της παραταξης αλλα τα θελω των Κεφαλιανων. Ο Κυριτσης και το παρεακι του χάνει εναν εναν τους συμβουλους του.

  9. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΟ ΦΥΤΕΎΕΙ ΕΛΙΕΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΟΙ ΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΏΝΕΣ.
    ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ. Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.

  10. Αρχιτεκτονικές μελέτες για την ανακατασκευή των πλατειών !!!

    Υπάρχουν 4 πλατείες στην Κω (Ελευθερίας, Κονίτσης, Ανταγόρα και Διαγόρα) και 3 κυκλικοί κόμβοι (Δελφίνια πίάτσα Ροτόντα και Σημαίες). Απαιτούνται αρχιτεκτονικές μελέτες για την ανακατασκευή τους και το φωτισμό.
    Η Κως διαθέτει αξιόλογα αρχιτεκτονικά γραφεία !!!
    Θα πρέπει να συνδιαστεί η ιταλική κουλτούρα (βλέπε την πόλη της Κέρκυρας) με το αιγαιοπελαγίτικο στοιχείο (βλέπε Κυκλάδες).
    Πιθανόν θα βοηθούσε να έχουν θεματικό χαρακτήρα ώστε ο επισκέπτης να ταξιδεύει στο χρόνο !

  11. Για να μην φωνάζουν οι Κυρτσικοί ξέρεις τί θέλανε;
    Να τους βάλεις την ελιά μέσα σε συντριβάνι…
    Να ποτίζεται και ζάπα…
    Φώτα ντισκοτέκ…

  12. Πολυ ομορφο δέντρο με εντονο τον συμβολισμο της Ελλαδος.
    Καταπληκτική δουλεια και η πέτρα. Ας λενε οτι θελουν οι της πρπηγουμενης δημοτικης αρχης. Τι εκαναν εκεινοι;;; τιποτα!!!! Κατι αλλαξε κατι ομορφο.

  13. Η λακαμια δεν εχει ορια σε αυτκ το νησί. Η αντιπολίτευση κατηγορει τη δημοτική αρχη για τις ελιες…
    Για τι ελιες που φυτεύει ο προεδρος της Κεφαλου τσιμουδια….ειναι δικος τους! Ρε τι ξουραφια μας διοικούσαν.

  14. Να γίνει ανάπλαση με συντριβανι η αρπαγή του κουτιου που σε ένα μήνα δεν θα λειτουργεί να φάμε καμία 300αρια χιλιάδες ευρώ και όλα καλά βρε ουστ μια χαρά έγινε.

  15. Δεν προλαβαίνει να γράψει κανείς σχόλιο και αμέσως απαντά. Έχει βάλει ο τριοροφος τον ατάλαντο ντεκορατέρ της και απαντάει σε κάθε μύνημα που δεν είναι υπέρ του Τεό. Τελικά η χολή του συγκεκριμένου φτάνει για όλη την Κω. Δώστε του αυτοκίνητο να γυρνάει έχει αρρωστήσει και το μόνο που του απέμεινε είναι να τσακώνεται …. γιατί τα θέλει όλα όλα όλα ολα

  16. ρε….. εκεί στον δήμο είστε άρρωστοι!κακογουστοι μέχρι αηδίας!!!αυτό δεν σημαίνει ότι οι προηγούμενοι είναι καλύτεροι!!!

  17. Πολύ πρωτοποριακό!
    Εκεί θα κάθονται οι πακιστανοί το καλοκαίρι όταν εμείς θα είμαστε μέσα με καραντίνα,και μην αγχώνεστε για τα μαγαζιά Κλειστά θα είναι ούτως ή άλλως!

  18. Δήμαρχε προχώρα! Να φτιαχτούν οι πλάτες της Κονίτσης και να στολιστεί κάπως καλύτερα!
    Πέρασαν 35 χρόνια από τις κίτρινες πλάκες του ξαδέλφου… Κ…. Έφυγε το σιντριβάνι και έμεινε το τίποτα.
    Μου αρέσεις πολύ που από το τίποτα φτιάχνεις έστω το + κάτι.
    Συνέχισε έτσι!

  19. Σημερα περασα απο την εισοδο της πολης
    Φευγει το τσινενενιο σουραβλι και μπαινει ζαρντινιερα με λουλουδια. Δημαρχε σιγα σιγα γιατι θα πολολλαθουνε!! Μπαβο σας!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ