Κ. Καΐσερλης: Μια κοινωνία που δεν μιλά και ζει μέσα στην υποκρισία δεν μπορεί να έχει αυτοσεβασμό και ανθρώπινη υπόσταση

39
1633

Περίμενα με υπομονή πολλά χρόνια μέχρι να ολοκληρωθεί η δικαστική μου περιπέτεια. Περίμενα για να του απαντήσω για την ασέβεια και την απρέπεια του όταν δημόσια εξέθετε δεκάδες ανθρώπους, όταν κατηγορούσε αναίτια εντίμους, όταν εκβίαζε νέους ανθρώπους,  όταν σπίλωνε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, δεκάδες εκατοντάδες φορές!

Ο κ. Κυρίτσης ουδέποτε διδάχθηκε ότι η ευπρέπεια και ο σεβασμός αφορά τον εσωτερικό κόσμο και όχι την ενδυμασία του ανθρώπου και προχθές ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρθηκε σε αυτές τις ανθρώπινες αρετές ως υπέρμαχός τους, φορώντας και πάλι φανταχτερή ενδυμασία! Ποιός; Ο κ. Κυρίτσης……

Ο κ. Κυρίτσης νόμιζε ότι εκδίδοντας εκείνην την υποκριτική ανακοίνωση του για την ανάγκη απόδοσης τιμών από τον Δήμο στον αείμνηστο Σωτήρη ότι όλοι θα σιωπούσαν και μάλιστα ίσως και να τον ευχαριστούσαν!. Άλλωστε το έχει ξανακάνει.

Τα πικρά μειδιάματα των περισσοτέρων, και το κούνημα του κεφαλιού τους ,  όταν διάβασαν την ανακοίνωση του δεν τα είδε, γιατί δεν μπορεί να δει την αλήθεια και φυσικά δεν περίμενε να γραφτεί αυτή η πικρή αλήθεια επώνυμα. Μπέρδεψε τον σεβασμό στον νεκρό με τον σεβασμό και την ευπρέπεια προς το πρόσωπο του!

Δεν βλέπει την αλήθεια που δεν αφορούσε μόνο τον Σωτήρη, ούτε μόνο εμένα, αλλά και τους συνεργάτες του στην ΚΕΑΣ, τους δεκάδες συναδέλφους του στον Δήμο και στο ΚΤΕΛ, τους  φίλους και υπαλλήλους  που διώχθηκαν, εξευτελίστηκαν  και ακόμα βρίσκονται στα δικαστήρια ως απατεώνες κατηγορούμενοι από τον κ. Κυρίτση!

Έπρεπε να ειπωθεί έστω και από έναν άνθρωπο ότι δεν γίνεται σε αυτήν την κοινωνία να εξευτελίζεις κάποιον στην ζωή και όταν πεθάνει να του βγάζεις επικήδειο γιατί αυτό επιβάλει ο ανύπαρκτος σεβασμός και η ευπρέπεια του κ. Κυρίστη.  Ούτε η σιωπή του δυστυχώς δεν αρκεί!

Μια κοινωνία που δεν μιλά και ζει μέσα στην υποκρισία δεν μπορεί να έχει αυτοσεβασμό και ανθρώπινη υπόσταση. Αυτή την ψεύτικη κοινωνία μπορεί κάποιοι να την θέλουν. Το υποκριτή όμως κανένας δεν τον θέλει φίλο.

Και κάτι για την ήττα μου στις εκλογές. Ο κ. Κυρίτσης ποτέ δεν έμαθε ότι οι αγώνες ενός ανθρώπου για τις ιδέες του δεν γνωρίζουν νίκες και ήττες και αγνοεί ότι ο αγώνας ξεκινά από την νιότη του ανθρώπου γιατί αυτές έμαθε στο σχολείο και στην οικογένεια του και συνεχίζεται μέχρι το τέλος της ζωής του.

Σας ευχαριστώ Κώστας Καΐσερλης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χίλια μπράβο δεν αρκούν μιλήστε εσείς που μπορείτε πες τα για μας που θελουμε αλλά δεν μπορούμε ευχαριστώ για τις αλήθειες για το ποσό υποκριτής ειναι αυτός και Η … ξέρετε ποια

    • Ψιτ, η ΑΗΔΕΙΑ που προκαλεις δεν εχει ΟΡΙΑ….. Ειναι κατι το ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ !!!! Ειναι αυτο που ο Λαος λεει για τυπους σαν και εσενα «..αυτος δεν εχει ουτε ιερο ουτε οσιο». ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ !!!!!!

    • Εσύ νομίζεις ότι είσαι δημοκράτης?
      Φασισταριό του κ….. είσαι και μόνο λύπη και αηδία μπορεί κάποιος να νοιώσει για την πάρτη σου.
      Γράψε όσα θες και ότι θες, ανέβασε όσα βίντεο θες, ειρωνέψου όσους δεν μπορείς να τους αγγίξεις, ένα μην ξεχνάς όμως, τα αφεντικά σου δεν πρόκειται να αλλάξουν ούτε υπάρχει περίπτωση να κοροϊδέψουν ξανά τον λαό της Κω.
      Στο κάτω ράφι της ιστορίας του νησιού θα μείνουν για πολλά μα πάρα πολλά χρόνια.
      ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

      • Οι κοκοβιοι δεν πρεπει να μιλουν για αφεντικα….στον δημο…
        απλα…
        ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ…για αυτο συνεχιζουν και βριζουν….ειναι πολλα τα λεφτα….
        ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

        • Μπροστα σου τις εχεις κοκοβιε..δεν τις βλεπεις στραβωμαρα εχεις;
          ποιοι ΔΥ (εκτος απο τους αρχηγους)εκαναν περιουσιες οεο;;;;;

  2. για εκδιώξεις ; Ποιοι; Αυτοί που άλλαξαν τον μισό δήμο με τις ανακατατάξεις ; Αυτοί που έδιωξαν μόνιμους υπαλλήλους με τον τρόπο τους ; Πολύ κρίμα

  3. Ευτυχώς οι Κωοι έστειλαν τον Κυριτση και την παρέα του,εκεί που τους αξίζει. Τα λέει πολύ καλά ο Καισερλης, άσχετα που κάποιους τους ενοχλεί. Η χυδαιότητα και η αλαζονεία του αλλά και η κακία δεν σταματά,ούτε με …..ούτε …… ούτε με τίποτα. Εκείνο το «κακός Κυρίτσης» έμεινε στην ιστορία…………. Ο άνθρωπος που έχει κακία μέσα του δεν αλλαζει

    • Τον άνθρωπο τον τιμας εν ζωή. Οι μετά θάνατον τιμές είναι μόνο για να ξαλαφρώνει η συνείδηση μερικων ζωντανών. Όσο ζούσε ο Σωτήρης….. Οι δικοί του άνθρωποι ξέρουν καλύτερα απ’τον καθένα…..Τωρα, που δεν υπάρχει Σωτήρης για να ……….

  4. Κάθε βδομάδα ο΅Απελπισμενος»έχει βάλει σκοπο του να κακοποιεί»την λογική μας.
    Ομολογώ πως αυτό ΅Τον υποκριτή όμως κανένας δεν το θέλει φίλο»είναι όλα τα λεφτά.
    «Οι τα φαιά φορούντες και περί ηθικής λαλούντες»σου λέει κάτι «παλιέ μου φίλε»;

  5. Κώστα μη τις στέλνεις βράδυ τις δηλώσεις σου γιατί τον αφήνεις άυπνο. Στέλνε τις πρωί

  6. Περι μόρφωσης, Και ήθους… Τσιράκι τιυ ξ…….
    Υ. Γ… Γραψε κάτι νέο.,εκτός αυτά που γράφεις …Αλλά ξέχασα το IQ σου δεν στο επιτρέπει, ούτε η μόρφωση σου… Στοκος ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ.ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ… Κάτι τέτοιους . Κ@ρ@δομαγκες όπως και το αφεντικό σου., ξέρεις ποια η κατάληξη τους… Ρε φίλε νάσαι καλά που επί κορωνοϊού, γράφεις όλη μέρα. και μας κάνεις και . ΓΕΛΆΜΕ!!.κλόουν .😅😅

    • Τώρα που τον είπες»φίλο»αλίμονο σου. Θα σε κάνει εχθρό. Μήπως ξέρει τι σημαίνει η λέξη? Κ….στοκος σαν το αφεντικό του ακριβώς επειδή γαυγιζει σαν τον σκύλο,ανταυτου! Ουστ σ….ψυχοι. Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες καλά ψιψιτακι. Μόνο παρακάτω θα πάει ο αφέντης σου και εσύ θα κρατάς τα μποσικα μην του ξεφύγει καμία και δεν την μυρίσεις πρώτος. Βρε ουστ.. βρε ουστ!

  7. να γελασουμε με τις αρλούμπες του… ρεζολευοβται περισσότερο..

  8. ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ.ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ.

  9. Ο ΚΑΜΟ ΣΟΥ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
    ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗ…ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΣΕΡΛΗ
    Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 38 ΤΟΙΣ % ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ . ΔΕΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.
    ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ.( ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ)
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΥΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΗΘΕΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ

    • 37-38% βάση είχε και στις προηγούμενες εκλογές. Και την παράσταση νίκης χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο. Η αλαζονεία της εξουσίας και η υπεροψία έφεραν την ήττα από έναν υποψήφιο της τελευταίας στιγμής. Το ανακάτεμα της τράπουλας ξεκίνησε από τώρα από τον παλιό εκλογομάγειρα Καϊσερλη. Αυτός θα την κόψει στο τέλος και θα τραβήξει τον άσο. Τους χαιρετισμούς μου

  10. ΅Το γαρ πολυ της θλιψεως γεννα παραφροσυνη΅
    Η κατασταση του πια ειναι ψυχοπαθολογικη…..
    Κριμα…..

  11. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΔΑΚΤΥΛΑ.

  12. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΣΥ Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ
    ΑΡΓΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΚΕΛΑΕΙΔΑΣ.
    ΧΑΙΡΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ.

  13. ΚΆΘΕ ΕΒΔΟΜΆΔΑ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΕΙ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΕΛΛΕΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΕΩΣ…ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΎ ΕΧΕΘΣ ΆΛΛΗ ΆΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΏΗΝ ΣΑΘΡΟ ΔΙΚΤΆΤΟΡΑ.. ΤΗΣ ΚΩ, ΑΝ ΣΑΡΕΣΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΕ… ΑΝ ΌΧΙ ΞΥΔΑΚΙ..

  14. Προς ΒΕΛΓΟΣ ΒΈΛΓΟΣ..ρε φίλε από το στόμα μου τα πήρες τα λόγια

    Συμφωνώ σε όλα, από την ΑΝΤΊΘΕΤΗ όμως για το απο…….. που έστηνε διαγωνισμούς για τις μοσχάρο κεφαλές.. Το ……. που επαινεί τον συγχωρεμένος ΜΑΡΑΓΚΌ… ενώ τον …… και τον κυνηγούσε πολιτικά επί θητείας τιυ.. ΚΑΙΣΕΡΛΗ.. ΝΑ ΑΓΙΆΣΕΙ ΤΟ ΣΤΌΜΑ ΣΟΥ… ΣΥΝΈΧΙΣΕ…. ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΈΤΣΙ. ΝΑ ΜΑΘΑΊΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ …..ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΖΕΙ

  15. Εαν σας πειραζει που ο τεως εστειλε το δικο σας στη δικαιοσυνη καλως εκαμε .
    Ας κανουν το ιδιο και οι σημερινοι που διοικουν εαν εχει παρανομησει και οχι μονο λογια.
    Κανενας δεν ειναι στο απυροβλητο και ας λεγεται Καισερλης…
    Τρεξτε στη δικαιοσυνη να τον σωσετε.
    Ειστε για πολλα γελια

  16. Εάν δεν αναλάβει τεχνοκρατης δήμαρχος όπως στην Ρόδο (που Πουλιού Ν.), το νησί αυτό θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ο γράφων συνέχεια τα κείμενα πρώην δήμαρχος επί 30 χρόνια είναι για λύπηση κυριολεκτικά! Μακάρι να κατέβει και θα την πάθει χειρότερα από τον κ. Παυλίδη……..Θα πάρει 5% με το ζόρι. Όσο μιλάει ξεφτυλιζεται.

  17. Ποτε επιτέλους θα σταματήσεις να καπηλευεσαι τον θάνατο ενός Ανθρώπου;;; Πότε;;; Γινεσαι χειρότερος και από τον προηγούμενο!!! Τόσο πολύ σε πονάει που σε ξεφτυλισε και σε νίκησε ένας κακός και άχρηστος άνθρωπος;;;;
    Ή μήπως ο αχυρανθρωπος που στηριξες είναι καλύτερος;;;;;; Είμαστε καταδικασμένοι…Όντως η μόνη ελπίδα και η μόνη λύση είναι ένας τεχνοκρατης δήμαρχος μη εξαρτημένος από φεουδα! Η Ρόδος έδειξε τον δρόμο!!!!!

      • Κοκοβιε με τα πολλα ονοματα..
        Ας κανει ΜΙΑ δηλωση..οτι θα ειναι ΠΑΛΙ υποψηφιος και τα λεμε παλι….
        χεχεχεχε…
        μεχρι τοτε παρε τον μισθακο σου..και μουγκα…
        ειπαμε οτι…
        Οι Κλοουν στο Τσιρκο ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ!!!!!
        χεχεχεχ!!

      • Μην μπερδεύεσε!!! Δήμαρχος θεωρητικά είναι ο Νικηταράς. Στην ουσία είναι Πασσανικολακης και Αβριθης. Η Δημαρχαρα σου είναι απλώς η μαριονέτα τους. Βέβαια δεν ξεκίνησε έτσι η ιστορία, εμείς τον Νικηταρά θέλουμε αλλά αυτός το αφήνει να συμβαίνει, γιατί?

  18. «Δεν γίνεται σε αυτή τη κοινωνία να εξευτελίζεις κάποιον στη ζωή και όταν πεθάνει να του βγάζεις επικήδειο»
    Ειδικά εσυ «φίλε Κώστα»το ξέρεις και το έκανες πράξη πολύ καλα στον θάνατο του Αείμνηστου
    Μ.Π…
    Δυστυχώς για σένα σε στοιχειώνει ο ίδιος ο εαυτός σου..

  19. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΟ ΔΡΟΜΟ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΕΛΕΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.
    ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΛΕΣ /////
    ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΕΙΔΑΛΩΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.
    ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ …. ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΠΛΑΚΑ.

  20. το πανηγύρι εκρακερδιας που γινεται στην……από τα πιο γνωστά πανηγύρια της περιοχής ????

  21. Για τις συναθροίσεις όπου επικρατεί πολλή φασαρία και βαβούρα λέμε ότι γίνεται «του κουτρούλη το πανηγύρι»…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ