Α. Παυλίδης για νέο Νοσοκομείο στο Λινοπότη: «Δεν θα κάνουμε εμφύλιο για το που θα γίνει – Ότι λένε οι ειδικοί…» | «Ας σταλούν 2-3 γιατροί παραπάνω να δουλέψει το ΚΥ Αντιμάχειας»

10
1722
O Αριστοτέλης Παυλίδης στο Kos TV και στον Μάριο Παπαδημητρίου για το νέο Νοσοκομείο στο Λινοπότη «Δεν θα κάνουμε εμφύλιο για το που θα γίνει – Ότι λένε οι ειδικοί… Όχι αγριάδες, με το γλυκό»

«Ο Πρωθυπουργός έδωσε το πράσινο φως – Ο Πρωθυπουργός παρακολουθεί»

«Η ανακοίνωση Παυλίδη-Αβραμόπουλου από το 2006 για τα 2 Κ»

«Ας σταλούν 2-3 γιατροί παραπάνω να δουλέψει το ΚΥ Αντιμάχειας – Ένα αριστούργημα μονάδος παροχής υγείας»

πηγή:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ 2 3 ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
    ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΙΟΛΑΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. … ΑΛΛΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ………ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΟΥ……..
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ……….

    • Νοσοκομείο από τον Αβραμόπουλο;;;; Δεν μας λες γιατί δεν έγινε Τέλη....

      Ξεκινήσαμε με το νοσοκομείο του Ανδρέα το 1982, τις Ιατρικές σχολές των εκάστοτε κυβερνώντων και καταλήξαμε με τις εξαγγελίες λαϊκισμού του Σύριζα παραμονές των εκλογών… Τώρα οι Τριώροφες αρλούμπες του Τεο να το χώσουμε στον Λινοπότη ενώ οι πάντες παραδέχονται ότι στο ελεύθερο χώρο του δεν χωράει ούτε ένα σύγχρονο Κέντρο Υγείας… εκτός και εάν κατεδαφιστούν εκκλησία και διατηρητέα κτήρια….

  2. Κύριε βουλευτά, φίλε Ηλία,

    Σε συνέχεια της επισκέψεώς σου στις εγκαταστάσεις του ΔΙΙΚΩ, προ μηνός, και κατόπιν της συνεννοήσεώς μας για την αναβίωση της προτάσεως περί ανεγέρσεως του Νέου Νοσοκομείου της Κω στην έκταση την ανήκουσα στο Ίδρυμα, επαναλαμβάνω την διαβεβαίωση του Δ.Σ. του ΔΙΙΚΩ ότι προθύμως θα συμβάλλει στην προώθηση του σχεδίου περί το Νέο Νοσοκομείο.

    Παραδίδω αντίγραφο της «Μελέτης σκοπιμότητος για την δημιουργία Νέου Νοσοκομείου στο νησί της Κω» η οποία εκπονήθηκε από τους «ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.» επί Επάρχου κυρίας Μαρίας Κυπραίου, η οποία επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, Νομάρχου κ. Ι. Μαχαιρίδη, επί Υπουργείας μου, με δαπάνη δε της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου.

    Καθόσον αφορά στη χρηματοδότηση του έργου, αυτή αντιμετωπίζετο και δια της προτάσεώς μου παραχωρήσεως του κτηρίου του Νοσοκομείου της Ιπποκράτους και αντικαταστάσεως του – κατόπιν ειδικής συμφωνίας – υπό του Νέου Νοσοκομείου (ΣΔΙΤ / αντιπαροχή).

    Με εκτίμηση και ευχές για επιτυχία στην κοινή προσπάθεια.

    Παυλίδης Α. Αριστοτέλης

    Πρόεδρος ΔΙΙΚ 2017

    • a xa xa oi glyftes ths Nomarxias kai twn Dhmarxwn. γιατί Τέλη αγοράστηκε το συγκεκριμένο γιαπί ;;;; μετά την ξύλινη προβλήτα δεν σε πιστεύουμε πιά, και το ΔΙΙΚ πολύ σου είναιγια τους Μενούσης/Μπιρμπίλης/Μεμέτ αγάς

  3. Κως. Πια είναι τα διατηρειταια τα ιταλικά χτιρια κοντεψατε να την ποσταρετε την Μαρία τη θέλετε να φέρεστε για να σας πουν μπράβο τορα σας ήρθε η κάψα παλιά λέγαν´´´ άκου βλέπα μην Μήλας πίνετε το χαμομήλι και νανάκια εση τέλη και ηαλη ηκουμπανια της καρέκλας και οθεοδοσης ξερή καλά την δουλιατου και θα το δητε πετιεστε τορα από την ζήλια σας μην σας κράξουν

  4. Mπράβο Μαρία Κυπραίου,το ίδιο έγραψε και ο παντελης σβουρενος,ότι μόνο η Κυπραίου ενδιαφέρθηκε για το νέο νοσοκομείο.

  5. να το φτιάξουμε πάνω σε ένα ΣΑΟΣ να αράζει όπου θέλουν οι κόρες!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ