Κ. Μακρή: Ανώφελη η παρουσία μας στη συνάντηση με Κ. Μητσοτάκη στον Δήμο Κω

9
1199

 

Σχετικά με την συνάντηση του Προέδρου της ΝΔ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κω

«Tο κόμμα της ΝΔ παραμένει γνήσιος εκφραστής των στόχων του κεφαλαίου. Το επιβεβαιώνει και η μάχη που δίνει το τελευταίο διάστημα προκειμένου να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των εκπροσώπων του σε όλα τα «οφίτσια».

Οι αγωνίες,οι δυσκολίες, οι προσδοκίες όσο και τα αιτήματα του ελληνικού λαού δεν θα μπορούσαν να βρούν χώρο στις θέσεις της.

Επομένως η παρουσία της Λ.Σ  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου της κ. Κ. Μητσοτάκη ,θα ήταν ανώφελη.»

Κική Μακρή

Επ. Λ.Σ

Δημοτική Σύμβουλος

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΡΙΑ ΜΑΚΡΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΚΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΦΑΛΑΙΟ ΟΠΩς ΛΕΤΕ ,ΕΣΕΙς ΘΑ ΗΧΑΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ? ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΣΘΕ Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΗΧΕ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ……ΣΟΒΑΡΕΦΘΗΤΕ ΕΠΙ Τ,ΕΛΟΥΣ…..

    • Μόνο με τους ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ τα βρίσκουν οι εργατοπατέρες της αριστεράς...

      Κατά τα άλλα πουλάμε επανάσταση και λαϊκό κίνημα με τους βολεμένους από δεξιές πρακτικές.

  2. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΑΓΚΟ

    ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΓΑΠΙΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΩΝ ΚΩΩΝ.ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΛΥΠΗΣΗΣ ΕΙΣΤΕ.

  3. Συνήθως δεν συμφωνώ με αυτά που λες, κυρίως γιατί χρησιμοποιείς την ξύλινη γλώσσα του ΚΚΕ αλλά σήμερα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και μακάρι να μην πήγαινε κανένας. Προσωπικά είμαι και παραμένω καπιταλιστής αλλά ο Μητσοτάκης δεν έχει σχέση με το άθλημα του ελεύθερου καπιταλισμού. Κρατικοδίαιτος είναι.

  4. ΙΔΙΟΙ ΣΤ ΦΑΙ!!!ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.

  5. ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ,ΤΗΝ ΓΡΙΠΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ.

  6. ΤΟ… ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΕΚΑΝΕ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ

    Προ διμήνου περίπου, η Κεντρική Επιτροπή του… τιμημένου είχε πάρει μια απόφαση για το Κυπριακό ζήτημα, αντίθετη σ’ αυτά που διαπραγματεύεται τώρα ο Εφιάλτης Αναστασιάδης, με το σύνηθες… «αντιιμπεριαλιστικό» σκεπτικό.
    Ως γνωστόν, προχθές, στα πλαίσια των συναντήσεών του με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς των συστημικών κομμάτων, ο mister Tsipras συναντήθηκε και με τον αρχικουκουέ Κουτσούμπα και αμέσως μετά ενημέρωσε τον πρόεδρο της δημοκρατίας τους, μιλώντας για «συναντίληψη όλων των πολιτικών δυνάμεων».
    Άρα, το… τιμημένο έκανε σιωπηρή κωλοτούμπα και αποδέχθηκε την επιχειρούμενη προδοσία! Από μόνο του άραγε, ή μήπως έπεσε σύρμα από τα υπερατλαντικά αφεντικά του, που απεχθάνονται τις διαφοροποιήσεις σε τέτοια σοβαρά ζητήματα, έστω κι αν γίνονται για τα μάτια του κόσμου;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ