Κική Μακρή: Μάλλον δεν (ξανα)αρχίζουν καλά….

12
6646

 

Μάλλον δεν (ξανα)αρχίζουν καλά….

Από την δεύτερη κιόλας πρόσκληση για την  συνεδρίαση  του δημοτικού συμβουλίου της  Τρίτης 9 Ιανουαρίου, αποκαλύπτεται η στόχευσή και η τακτική της Δημοτικής Αρχής Νικηταρά.

Η νεοεκλεγμένη Δημοτική Αρχή θεωρεί ότι μία μέρα , αρκεί για να ενημερωθούμε και να προετοιμαστούμε για την ημερήσια διάταξη.

Αν έτσι νομίζει πως θα μας περιορίσει, γελιέται.

Ξέρει πως τα προβλήματα την έχουν ξεπεράσει.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Κω και μαχητική αντιπολίτευση θα ασκεί και θα παρεμβαίνει για την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και του προεδρείου του.

 

8/1/2024

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ε ναι το 50% τα κάνει όλα τέλεια δεν κάνετε τον σταυρό σας να μιλάει κάπου κάπου αυτό το 5% σας πειράζει που είναι κομμουνια α ρε κότες

  2. όταν πας για ορκομωσία για την νέα δημοτική αρχή και βρίσκεσαι εκτός τόπου και χρόνου πρώτον δεν ορκίζεσαι στο ευαγγέλιο καί δεύτερον κανείς αντιπολίτευσης στον Μητσοτάκη για αυτό είστε εκτός τόπου και χρόνου και εκεί θα παραμείνετε του απόλυτος τίποτα σαβουρες

  3. Τίς Μακακιες που κάνουν και οι μεν και ή δε
    δεν τίς βλέπετε…
    Τά κουμουνια σάς φταίνε τώρα
    Τα αυτονόητα ζητούν για να μπορούν να προετοιμαστούν
    εάν δεν είναι ικανοί να είναι έτοιμο On time και να τους ενημερώσουν….
    Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε
    Καλή και δημιουργική χρονιά και διάθεση σέ όλους τους εμπλεκόμενους

    • Τι να ετοιμάσουν.Ετοιμα είναι όλα από το κόμμα τι θα πουν και τι θα κάνουν τα ρομποτάκια.Εξαλου διαβάστε ένα παλαιότερο λόγο της ,2,3 χρόνια πρην.Δεν αλλάζει ούτε κόμμα.

  4. Άσχετο,συμπαθής ο Κουτσουμπας,με τις καρδούλες και το τέτοιοι είστε αλλά Ελεος να το δούμε και αυτό.Στην Ελλάδα του 2024 το 10% να είμαστε κομμουνιστές;Έχετε καταλάβει τη πολιτική του ΚΚΕ η απλά από αντίδραση και χαβαλέ ,όπως ένα άλλο 10% ψηφίζει φασιστικά και ναζιστικα κόμματα;Όλα αυτά για το μέλλον των παιδιών τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ