Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Χρύσα Δρόσσου

16
1185

Κως, 10 Απριλίου 2019

 

με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Χρύσα Δρόσσου

Την υποψηφιότητα της Χρύσας Δρόσσου από την Καρδάμαινα ανακοινώνει σήμερα η «Ισχυρή Κως» συνεχίζοντας την στελέχωση του ψηφοδελτίου της παράταξης ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μαϊου.

Η Χρύσα Δρόσσου, που δραστηριοποιείται ως ελεύθερη επαγγελματίας, στην συνάντησή της με τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά δήλωσε πως η αγάπη της για το νησί μας και η αγωνία της για την πορεία της Καρδάμαινας είναι το κίνητρο να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές.

Πιστεύω, είπε, ότι «πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε αυτά που περιμένουν οι συμπατριώτες μας από το Δήμο. Να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας και να δημιουργήσουμε συνθήκες για την βελτίωση της ζωής μας. Να βοηθήσουμε και τις επιχειρήσεις των συμπατριωτών μας να σταθούν σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Να σχεδιάσουμε την Καρδάμαινα με τρόπο που να προσελκύει επισκέπτες και να αξιοποιεί τις δυνατότητές της. Για αυτό χρειάζεται Δήμαρχος που να μπορεί να συνεργάζεται και να ενώνει, όπως είναι ο Θεοδόσης Νικηταράς. Όλοι μαζί μπορούμε» κατέληξε, ανακοινώνοντας την απόφασή της να ενώσει τις δυνάμεις της στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κω».

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σήμερα Τετάρτη 10 Απριλίου έχει 1 βάφτιση και 3 μνημόσυνα. Να είστε εκεί.

  2. Του το είπε ο Δικηγόρος πριν από τρεις μήνες στο καφενείο της Καρδάμαινας. Γεώργιε τελείωσες. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ