BINTEO Ο Νορβηγός Πρέσβης στην Κω | Συνάντηση με Δήμαρχο – Επενδυτικό ενδιαφέρον

8
397
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩ- ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ/video-δηλώσεις

 

ΘΕΜΑ : “Συνάντηση του Δημάρχου Κω με τον Πρέσβη της Νορβηγίας- Συμφωνία συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.”

Με τον πρεσβευτή της Νορβηγίας στην Ελλάδα κ. Jorn Eugene Gjelstad, συναντήθηκε, χθες 25 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα αφού η Κως υποδέχεται κάθε χρόνο πολλούς επισκέπτες από τη Νορβηγία.

Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τόσο τον τουρισμό όσο και τη συνολική ανάπτυξη της Κω, στη Νορβηγική τουριστική αγορά και στη στενή συνεργασία με την πρεσβεία.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε σε ζητήματα αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αφού η Νορβηγία διαθέτει προηγμένη τεχνογνωσία στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως η αιολική και ηλιακή ενέργεια.

Ο Δήμαρχος Κω συζήτησε με τον κ. Πρέσβη τη δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένης ενημέρωσης στο Δήμο αλλά και σε επιχειρήσεις του νησιού για τον τρόπο αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Ο Πρέσβης της Νορβηγίας κ. Jorn Eugene Gjelstad, συμφώνησε να προωθήσει την ιδέα αυτή προκειμένου να διοργανωθεί μια ενημερωτική ημερίδα για τις επιχειρήσεις του νησιού.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

Πηγή: dhras.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν φαντάζομαι να σου μίλησε για τα 300 στρέμματα. Τα έχουν πουλημένα μη σε ξεγελάσει.

  2. Έχουμε κάτι βιολογικούς και μια καθαριότητα. Άμα ενδοασφέρεσαι θα σου κάνουμε και σκόντο.

  3. Μετά τους Κινέζους, οι Νορβηγοί. Τουλάχιστον η πρόσκληση προς το Δήμαρχό μας έγινε στις 26 Μαίου, άντε στο καλό και με one way εισιτήριο…..

  4. Προσεχώς ο Δήμος μας θα εγκαινιάσει τη Νέα :
    Δημόσια
    Επιχείρηση
    Εξόρυξης
    Πετρελαίου
    Επενδύσεις και πράσινα άλογα, αλλού είναι η κονόμα Γεώργιε, ξέρεις εσύ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ