ΔΑ προς ΟΡΑΜΑ: Η πολιτική της ‘’μπριζόλας και της παντόφλας» & «όσοι έβαλαν το χέρι στο μέλι»

8
189

Από τη δημοτική παράταξη ‘’ Δύναμη Αλλαγής’’ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, ως απάντηση στην ανακοίνωση της παράταξης ΄΄’Όραμα’’:

 

῾῾Η κ.Ρούφα πριν γίνει αρχηγός, σε ότι απέμεινε από το ‘’Όραμα’’, υπήρξε Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα κατά την καταστροφική περίοδο 2011-2014 και υπεύθυνη για την πλήρη απραξία, αδιαφορία και αδράνεια στο συγκεκριμένο τομέα.

Το έργο της συνοψίζεται στο απόλυτο τίποτα, ίσως γιατί η πολιτική της ‘’μπριζόλας και της παντόφλας’’ δεν έχει εφαρμογή στα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα

Αποτιμήθηκε άλλωστε και κρίθηκε από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Κω, οι οποίοι την αποδοκίμασαν.

Η κ.Ρούφα, με την ανακοίνωσή της, υπερασπίζεται αυτούς που κλέβουν νερό. Αυτό το μήνυμα δίνει στην κοινωνία της Κω. Αποδεικνύεται ότι δεν έχει καταλάβει ότι οι πολίτες καταψηφίζοντας με ηχηρό τρόπο το ‘’Όραμα-Εφιάλτης’’ καταψήφισαν αυτές τις πρακτικές, την ανομία και την ατιμωρησία.

Η κ.Ρούφα και ότι απέμεινε από το  ‘’Όραμα’’ έχουν στο ενεργητικό τους και την υπόθεση της ΒΙΜΕΛ. Όποιοι πιστεύουν ότι δεν θα τιμωρηθούν όσοι έχουν βάλει το χέρι στο μέλι, κάνουν μεγάλο λάθος. Και θα το διαπιστώσουν σύντομα.

Η Νέα Δημοτική Αρχή είναι η μοναδική που απέδειξε στην πράξη και όχι στα λόγια ότι εφαρμόζει μια ολοκληρωμένη πολιτική στήριξης και ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα.

-Καταφέραμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα του νερού για τις αγροτικές καλλιέργειες στον κάμπο του Πυλίου. Για πρώτη φορά δεν υπάρχουν προβλήματα και έχουν τεθεί κανόνες.

-Η Γιορτή των Αγροτικών Προϊόντων της Κω έγινε θεσμός, προσελκύει χιλιάδες κόσμο κάθε χρόνο. Το 2017 θα είναι ακόμα πιο μαζική και θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές του νησιού.

-Παραχωρήθηκαν ήδη δημοτικές εκτάσεις που έμεναν αναξιοποίητες σε αγρότες και κτηνοτρόφους. Μέχρι την άνοιξη του 2017 θα έχει ολοκληρωθεί η ενοικίαση και παραχώρηση όλων των δημοτικών αγροτικών εκτάσεων.

-Δημιουργείται γραφείο αγροτικής ανάπτυξης στο Δήμο Κω με θυρίδα αγροτικής επιχειρηματικότητας και μητρώο αγροτών. Η λειτουργία του ξεκινά τους πρώτους μήνες του 2017.

-Ξεκίνησε η διαδικασία για τη διαμόρφωση και χωροθέτηση της «Λαϊκής Αγοράς», χωρίς να θίγονται οι τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις. Μέσα στη Λαϊκή Αγορά ή παράλληλα μπορεί να υπάρξει λειτουργία δημοπρατηρίου ενώ θέλουμε να κατευθύνουμε τους παραγωγούς και στο μοντέλο των farmers  market.

Οι συγκρίσεις είναι καταλυτικές με το απόλυτο τίποτα της περιόδου 2011-2014 που έχει την υπογραφή της κ.Ρούφα.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μιλάει και ο Σιφακης για ρους2 αγρότες ποιος ο Σιφακης με τα παρανομα παρκινγκ με τον δημοτικο φωτισμο.Αλήθεια ποσα χρονια ο Σιφακης εχει δωρεαν ρευμα στο παρκινγκ του?Ποσες χιλιαδες ευρώ ειναι αυτα? Αυτο δεν ειναι μελι κυριε Δήμαρχε???Μελι εχει και η σεκιούριτι…μέλι εχουν τα τρενακια….αλλα και η πιάτσα Ροτόντα.Μελι εχει και ο μπακλαβας

  2. Δήμαρχε οταν ειρωνεύεσαι τον κοσμο μιλώντας για γκλιτσες δεν μπορεις να κανεις πολιτικη με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.Οσο για τον υπευθυνο κυριο Σιφακη ο ανθρωπος διελυσε τον Τουρισμό και τον εβαλες να διαλύσει και την κτηνοτροφία.Ελεος!!!!

  3. Δηλαδή ο Κανταρζης ειναι μαζι σου?Ο Ν.Μυλωνας? Η Κιαποκα? Ο Γ.Κρητικος? Εισαι Δημαρχος σε παραταξη που διαλύεται και ακομη κατηγορεις το Οραμα?Κανε μια αυτοκριτική κοιταξου στο καθρέπτη κοιτα πισω σου ποσοι σου εμειναν,δες τι λεει ο κοσμος για το μεγαλο φαγοποτι της σεκιούριτι του Φεστιβάλ του Ορφεα το ακινητο του παρκου Αμερικης τις απευθείας αναθεσεις σε δημοτικούς συμβούλους,την εξαφανιση πεζοδρομιου στη Λαμπη για να κανει ο κυριος Σιφακης αντιδημαρχος παρακαλω παρκινγκ για την επιχειρηση του με δημοτικο φωτισμο μεσα στο ξενοδοχειο του για την αγορα παραμυθιων απο συγκεκριμενα μαγαζιά για τα μελανια κόστους πηγαινε ελα απο την Ταϊβάν τα ταξιδια σου και τις αποζημιωσεις σου.Ρε δήμαρχε μην μας περνας για μαλακες.Τα 4Σ τα ξεχασες!!

  4. Παντως δεν μπορεις να πεις,οι ανακοινώσεις του Δημαρχου εχουν ένα επιπεδο και ένα ηθος ρε αδελφε.Σκτα εχουν στο κεφαλι τους?Οι πολιτικοι πρεπει να εμπνεουν και να ενωνουν,αλλα ειπαμε η μνονη εμπενευση του Κυριτση είναι πως να γεμισει τις τζεπες του.

  5. τελικα πολυ κοτσομπολιο βλεπω δεν εχετε ε τιποτα αλλο να ασχοληθητε αδεια ζωη πρεπει να εχετε καποιη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ