“Αναβάλλονται για μία εβδομάδα όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κω, λόγω πένθους (5 Αυγούστου Γιορτή Τοπικών Προϊόντων)

8
1368

ΘΕΜΑ : “Αναβάλλονται για μία εβδομάδα όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κω, λόγω πένθους. Η Γιορτή Γαστρονομίας και Τοπικών Προϊόντων μετατίθεται για την Κυριακή 5 Αυγούστου.”

Αναβάλλονται για μία εβδομάδα όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κω, λόγω του πένθους από την απώλεια των δεκάδων συνανθρώπων μας στις πυρκαγιές στην Αττική.

Η 4η Γιορτή Γαστρονομίας και Τοπικών Προϊόντων που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο στη Μαρίνα στις 8.30 μ.μ, μετατίθεται για την επόμενη Κυριακή 5 Αυγούστου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που αναβάλλονται θα εκδοθούν ανακοινώσεις.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΛΟΓΩ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΟΥΤΣΟΥ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1/8/2018 ΣΤΙΣ 20:30 ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ (ΧΑΝΙ)

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωχχ και τι θα κάνουμε χωρίς Φαίδρα,Εκκλησιάζουσες,Όρνιθες,Λυσιστράτη και χορωδίες,μουσικά σύνολα,Ωδεία ???

    Που θα παρακολουθήσω εγώ την πανσέληνο?Θα κλείσει και ο Θερινός?Καλά θα πάρω 3 ζανάξ ληγμένα ,και το καινούριο βιβλίο της Λένας Μαντά και θα πάρω τα Βουνά…..

    • ΣΕ ΑΠΑΛΛΆΣΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ» ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ,ΛΟΓΩ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ!
      ΘΕΑΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ,ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΗΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!
      ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ,(ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ) ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΗ,ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΣΟΥ ΧΩΡΟΣ.

      • Μια τραγωδία του Αισχύλου είσαι και τίποτα παραπάνω ..Σαν τις χθόνιες θεότητες που κυνηγούσαν όσους είχαν διαπράξει εγκλήματα κατά της φυσικής και ηθικής τάξης των δικών σου δυστυχώς πραγμάτων….Ούτε η Αληκτώ να είσουν που ήταν ο ανθρωπομορφισμός της κακίας και του μίσους.Άντε πάρε μία Βαμβουνάκη ή Πιντέρη να μελετήσεις α..μητη!!!!!!!

        • ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΠΕΣ? Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ..ΟΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΣΟΥ ΣΕ ΑΡΧΑΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΡΙΝΥΕΣ? ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΞΕΡΟΛΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΙΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΛΗΚΤΩΣ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΘΙΚΤΗ,ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΨΥΧΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΤΟΥΣ!

  2. ο Θίασος που κυβερνά έλεγε στα Δελτία της ΕΡΤ,ότι ο Σκαι τα παραλέει για την φωτιά....

    ενώ είχε χαθεί κάθε έλεγχος,είχαμε πολλούς νεκρούς,δεν ανακοίνωνε τίποτα,έβλεπα όλα τα ενημερωτικά,έκανα ζάπινγκ,πουθενά για απώλειες.Είχαν ενημερωθεί από πριν,αλλά αυτών το μυαλό τους είναι στις ψεύτικες φιέστες,στα επικοινωνιακά τρικ για τις συντάξεις,στην λήξη των μνημονίων.Δεν πάνε καλά τα άτομα,ειναι επικίνδυνα και έπρεπε να είχε γίνει η απομάκρυνσή τους με οποιοδήποτε τρόπο.Έκλεισαν την οδό,και χωρίς κάποια μελέτη έστειλαν τους ανθρώπους να καούν σαν τα ποντίκια.Και αν δεν έχουν κάποιοι ευθύνη,τότε γιατί ξηλώνουν τους ένστολους?Κρίμα.Μόνο αλήτες και μωροί,ψυχασθενείς τα λένε αυτά!!!

  3. ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ,ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ «ΒΟΔΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΒΟΔΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ.»ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΧΡΙΣΤΟ ,ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΟΣΟΥΝ ΕΤΣΙ

    • Και ενέγκαντες τον μόσχον τον σιτευτόν θύσατε, και φαγόντες ευφρανθώμεν,καλά ευφραίνεσαι και με Εκκλησιάζουσες καμιά φορά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ