ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Οι παρεμβάσεις της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Κω-«Κάθε μέρα και κάθε εβδομάδα κάνουμε καλύτερη και πιο όμορφη την Κω»

7
1244
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΘΕΜΑ : “Οι παρεμβάσεις της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Κω-Κάθε μέρα και κάθε εβδομάδα κάνουμε καλύτερη και πιο όμορφη την Κω.”

Στο δρόμο βρίσκονται καθημερινά τα συνεργεία του Δήμου Κω, προχωρώντας σε ουσιαστικές παρεμβάσεις που βελτιώνουν την εικόνα της πόλης και του νησιού.

Την εβδομάδα που πέρασε, η υπηρεσία πρασίνου παρά το γεγονός ότι είναι υποστελεχωμένη, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό.

Συγκεκριμένα έγιναν οι ακόλουθες εργασίες:

-ΚΟΠΗ ΧΟΡΤΩΝ ΚΛΑΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΛΑΪΚΑ ΕΝΑΝΤΙ ΠΑΛΙΟΥ ΟΙΝΟΠΕΙΟΥ.

-ΚΟΠΗ ΧΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΡΧΗ ΟΔΟΥ ΦΙΛΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΩΣ ΤΟ ΣΒΟΥΡΕΝΕΙΟ.

-ΚΟΠΗ ΧΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΕΥΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΙΛΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΝΑΡΗ ΕΩΣ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ.

-ΚΟΠΗ ΧΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΕΥΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΟS HOTEL ΕΩΣ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ.

-ΚΟΠΗ ΧΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΝΗΣΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΕΩΣ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΤΑΓΟΡΑ.

-ΚΟΠΗ ΧΟΡΤΩΝ, ΚΛΑΔΕΥΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑΜΝΩΝ ΣΤΙΣ ΝΗΣΙΔΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

-ΚΟΠΗ ΧΟΡΤΩΝ ΣΤΙΣ ΝΗΣΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΕΩΣ ΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ.

Η προσπάθεια δεν σταματά ποτέ. Συνεχίζουμε.

Κάθε μέρα και κάθε εβδομάδα κάνουμε καλύτερη και πιο όμορφη την Κω.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. MOΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ, ΟΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ. Α ΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ…..

  2. ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΣΤΕΝΑ Κ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΟΛΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ Κ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ Κ ΛΙΓΟ !!

  3. ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙ? ΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΕΣ ΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝΤΕΛΕΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΨΟΥΜΕ. ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ? ΘΑΥΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΠΩΣ ΠΕΤΑ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΝΗ. ΡΕ ΣΕ ΤΙ ΕΠΟΧΕΣ ΖΟΥΜΕ……

  4. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ Κ ΣΤΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ Κ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ Κ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ Κ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Κ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΟ Κ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΜΠΑΛΟΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ !!

  5. Αυτά και πολλά άλλα επρεπε να ειχαν γίνει πριν ξεκινήσει η τουριστική σεζον!!!!τώρα σας έπιασε η προκοπή;;;;το νησί έχει τα χάλια του!!σκουπίδια παντού,κάδοι που βρωμανε …τώρα σας ήρθε να ασφαλτοστρωσετε και τους δρόμους ενώ όλο το χειμώνα τα ξύνατε!!!!τι να πω…ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!ΘΈΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΌ ΤΟΥΡΙΣΜΌ ΤΡΟΜΆΡΑ ΜΑΣ!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ