Σοφοκλής Δουδούς: Δημόσια συγνώμη και ενημέρωση για την αποψίλωση στην υπηρεσία Πρασίνου

44
19138

                                        

Αγαπητοί συνδημότες,

Έχω γίνει δέκτης προσωπικά και δια μέσου των ηλεκτρονικών μέσων δικτύωσης, αρκετών παραπόνων για την σημερινή εμφάνιση της πόλης μας (πεζοδρόμια, πάρκα, Κ.Χ., κλπ), λόγω χόρτων και γενικότερα της εικόνας που σήμερα παρουσιάζει ο Δήμος μας, για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς μου, και ως εκ τούτου θα ήθελα να σας ζητήσω δημόσια συγγνώμη, σε ότι με αφορά ως πολιτικός προϊστάμενος & Αντιδήμαρχος της υπηρεσίας Πρασίνου.

Πρέπει όμως να γνωρίζετε ό,τι εδώ και ένα περίπου μήνα η υπηρεσία πρασίνου εργάζεται στην πόλη μόνο με πέντε (5) συνολικά άτομα (εργάτες πρασίνου & κηπουρούς) κι ένα (1) οδηγό (για αποκομιδή), λόγω λήξη των συμβάσεων του έκτακτου προσωπικού αλλά και της συνταξιοδότησης ενός μόνιμου υπαλλήλου, πράγμα που καθιστά ακόμη δυσκολότερο το έργο μας ώστε ν’ ανταποκριθούμε στον πολύ μεγάλο όγκο εργασιών πρασίνου που πρέπει να γίνουν.

                  

                      

  Με εκτίμηση,

Ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου

Σοφοκλής Δουδούς

44 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 2 εκατομμυριάκια επί 5 χρόνια για ρώτα τον νικηταρα και τον καμπουρακη

    Έχουν ήδη δώσει:300.000 ευρώ έδωσαν το 2020. 800.0000 ευρώτο 2021 με απευθείας ανάθεση (τους προσέβαλε το deal) 1,5 εκ. ευρώ θα διαθέσουν συνολικά για το 2023! 2,3 εκ. ευρω το 2024 !Φαντάσου το πάρτι που έχουν κατά νου να κάνουν τα επόμενα 5 χρόνια…2 εκατομμυριάκια επί 5 χρόνια για ρώτα τον Νικηταρα τον Καμπουράκη, ξέρουν πόσα κάνουν; https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0oevjAPjeMhDiB6ZmqSbR62FqeR6KjX5wmuq63Xi3Y7XSfmDrBAedVkkDgtDNHrUSl&id=100048993305177

  2. Γι αυτό αγαπητέ αντιδήμαρχε υπάρχει προγραμματισμός….αλλά η Κως πρώτη φορά και επι ημερών σας έχει αυτά τα χάλια ….ντροπή και μονο ντροπή .
    Μην σας πω για τη Σένγκεν ……χαλι μαύρο

  3. .. Ξεπερνώντας την πρώτη παράγραφο..ΩΣ ανούσια…. (το συγνώμη το λένε οι άνθρωποι χωρις ντροπή..
    Και φθάνοντας στην 2η..απαντάμε
    ΔΕΝ είναι δικό μας πρόβλημα

  4. Δεν το κλείνετε το μαγαζί;;;; Ποιός ο λόγος να πληρώνει ο δημότης;;; Μόνο λεφτά θέλετε να σας δίνει ή κυβέρνηση!! Αρμοδιότητες, πόρους οικονομικούς, Μόνο δικαιώματα θέλετε. Υποχρεώσεις όμως;;;; Πάντα φταίει κάποιος άλλος!!!

  5. Δεν προσλαμβανετε προσωπικο εφόσον ο ένας συνταξιοδότηθηκε….. πράγμα που θα κανει ευκολότερο.. το έργο ώστε ν’ ανταποκριθειτεστον πολύ μεγάλο όγκο εργασιών πρασίνου.. !!??? Εκτός αν ο κόσμος επέλεξε άχρηστους, ανίκανους, αμαθείς… Με δικαιολογίες περί της ….τητας τους…

  6. Να κανετε εγκαιρα τους διαγωνισμους για τους ιδιωτες. Η δικαιολογια οτι εγιναν ενστασεις, δεν μαρεσει. Ας κανατε τρεις μηνες νωριτερα τιν διαγωνισμο.

  7. Αν δεν μπορείς σπίτι σου.Φύτρωσαν ξαφνικά τα χόρτα και σας ξάφνιασαν;Δεν προκάνατε να οργανωθητε;

  8. κ. Σοφοκλή άλλοι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη για την κατάντια του δήμου.εσύ τώρα ανέλαβες

    • Από την 1 Ιανουαρίου έχουν περάσει πάνω από 100 μέρες και τουλάχιστον 100 μέρες πριν ήξερε τι θα γίνει.

  9. Οργανωστε το ρημάδι, υπάρχει τρόπος αν το μυαλουδακι σας δουλεύει και αγαπάτε την πόλη σας. Δικαιολογίες μετά από το φτύσιμο;

  10. Είναι αλήθεια έχεις δίκιο όμως σας ψηφίσαμε σας δώσαμε 60%% τώρα φαίνεται όμως η πλήρη αποδιοργανωση της δημοτικής ομάδας χωρίς συντονισμό και χωρίς όρεξη για δουλειά η δικαιολογίες έλαβαν τέλος»»
    ΣΟΦΟΚΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ;;;;

  11. Σας τιμάει η συγνώμη σας,σε σύγκριση με άλλους και άλλες, που το μόνο μελημα τους είναι η προσωπική προβολή με ύφος χιλίων καρδιναλίων…..λες και τους χρωστάμε κιόλας!!
    Όμως τα προβλήματα τα ξέρατε….αφού είστε η συνέχεια της ίδιας προηγούμενης δημοτικής αρχής….
    Επειδή γνωρίζω πως λειτουργεί το σύστημα….έπρεπε ήδη από τον Ιανουάριο να ήσασταν σε συνεχή επαφή με επιτροπους, με υπουργείο Εσωτερικών,με Περιφέρεια,με ολους τους βουλευτες κλπ…..ώστε τα γνωστοποιηθουν τα προβλήματα και τα αιτήματα πχ προσλήψεων και να υπάρχει και η ανάλογη ενημέρωση αναγκών και πίεση…..αλλά εσείς δεν αφήσατε εκδήλωση για εκδήλωση απο κοπη πιτας σε κοπη πιτας ήσασταν!!

  12. Να πάτε να μαζέψετε τα σκουπίδια και τα στρώματα από το δρόμο στην οδό Εθελοντών Πολεμιστών.
    Και να μάθετε να κλαδεύετε επιτέλους. Δεν μπορούμε να περπατήσουμε στο δρόμο, μας τρώει ο ήλιος.
    ΄Αντε να χαθείτε κοπρίτες. Τα δένδρα τα κάνετε γουλί για να παίρνετε μόνο τα ξύλα. Πήγατε σε άλλα μέρη να δείτε πως κλαδεύουν; Μόνο για μάσα είστε όλοι σας.

  13. δηλ. Σήκωσε τα μανίκια και Βγες έξω από το γραφείο σού! Καθήμενος μπροστά σε ενα PC! Από το πρωί μέχρι το βράδυ!Δεν ελυσες κανένα πρόβλημα! Απλώς δημιούργησες ΠΟΛΛΑ!!!

  14. Πωωωω ρε φιλε ξαφνικα τα εμαθες εεεεεεε; τα ευχαριστήρια σε επιχειρησεις γιατι όμως; τι σας εδιναν; λεφτα,υλικα,προσωπικο,θα μαθουμε;;;
    Τωρα συγγνώμη. πραγματικα οτι ναναι. Για να καταστρεψειςβτην ιπποκρατους την βασιλεως γεωργιου και την ηρηγοριου ε ειχες κοσμο.

  15. φιλε Σοφοκλη.
    επειδη εισαι καλος και δραστηριος ανθρωπος θα σου προτεινω τα παρακατω:
    ολοι γνωριζουμε οτι οι προσληψεις απαγορευονται, και τους εκτακτους για οκταμηνο τους παιρνουν οι δημοι τον ιουλιο,
    ( λαθος του υπουργειου) .
    γιαυτο πρεπει να γινεται ο διαγωνισμος εγκαιρα, λογαριαζοντας τις πιθανες ενστασεις, ετσι ωστε να ξεκινα ο εργολαβος απο πρωτη απριλιου.
    αρα καποιοι πριν απο σενα δεν εκαναν καλα την δουλεια τους. ολα τα πραγματα θελουν μυαλο και διαθεση προσφορας.. σε ευχαριστω και πιστευω του χρονου να μην επαναληφθει το φετινο χαλι με τα χορτα. σου τα γραφω αυτο με καλη προθεση χωρις καμμια αντιπολιτευτικη διαθεση, γιατι και εσυ οπως και γω θελουμε το καλυτερο για το νησι μας.

    • Αυτοί «οι άλλοι» ήταν οι ίδιοι. Δεν άλλαξε η δημοτική αρχή και υπάρχει μια συνέχεια στη διοίκηση. Αν είναι έτσι ας βγει ο κύριος Σοφοκλής και να μας πει ποιός και γιατί δεν έκανε αυτό που πρέπει. Μήπως αυτός «ο άλλος» είναι κάπου αλλού τώρα;

  16. Γνωριζω ξενοδοχεια που εχουν 30 ατομα στο πρασινο.
    και ολοκληρος δημος εχει 6.
    Σιγουρα η κυβερνηση πρεπει κατι να κανει, γιατι μονο με ιδιωτες δεν γινεται δουλεια.
    πριν 60 χρονια οι φτωχες κοινοτητες και οι δημοι ειχαν μονιμους εργατες που καθαριζαν τους δρομους και τα χαντακια με μια τσαπα και ενα φτυαρι..
    Σημερα μετα απο τοση αναπτυξη με τοσα μεσα δυστυχως, η κυβερνηση δεν κανει κατι, να παρουν οι δημοι το απαραιτητο προσωπικο στο πρασινο και την καθαριοτητα, ειδικα στις τουριστικες περιοχες. γνωριζω την φιλοτιμη προσπαθεια που γινεται απο τον προεδρο και τον αντιδημαρχο, αλλα αυτοι οι ανθρωποι δεν ειναι θεοι. πρεπει να τους δοσουν χερια για να κανουν τη δουλεια τους.

  17. μια καλη προσφορα στον τοπο ειναι να καθαριζει ο καθενας μας το πεζοδρομιο εξω απο το σπιτι του η το μαγαζι του. οπως γινεται σε προηγμενες χωρες της ευρωπης.

  18. σας ψηφισαν, εσας και τον καθένα, για να βρισκεται λύσεις, αν δεν μπορειτε να παραιτηθείτε!!!

  19. ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟ ΜΑΖΕΨΟΥΝ

  20. μια καλη προσφορα στον τοπο.. Είναι να φορτώνει ο καθένας τα σκουπίδια.. Στο αμάξι του… Αντί να τα πετάει μέσα στον κάδο και να τα πηγαίνει στην χωματερή… Αντί να πηγαινορρχεται…να τα μαζεύει μια βδομάδα.. Και να τα πετάει στην χωματερή.. Έτσι δεν θα προσλάβετε προσωπικό…!!

  21. AΠΑΝΤΗΣΗ: Το στρώμα κυρά μου όπως με λες , δεν το πέταξα εγώ για να καλέσω να το μαζέψουν.Τα σκουπίδια μου εγώ τα μαζεύω δεν τα αφήνω στο δρόμο. Τα σκουπίδια και τα χόρτα γύρω από τα δένδρα ποιος θα τα μαζέψει επιτέλους; Το νησί μας κατάντησε ένας απέραντος σκουπιδότοπος

  22. Δηλαδη παραδοχη της ανικανοτητας σας κανετε!!!!
    Τι να μας πει η συγνωμη;;;
    Παραιτηση πρεπει να κανετε ολοι μαζι!!
    Σπιτια σας…. και η συγνωμη να παει σε αυτους που σας πιστεψαν και προτιμησαν τους ανικανους (αποδεδειγμενα)…. απο του ικανους( αποδεδειγμενα)
    Σπιτια σας λοιπον!!

  23. Το ψάρι πάντα βρωμά από το κεφάλι είτε αυτό λέγεται κυβέρνηση είτε δήμαρχος .
    ο δήμος πάει από το κακό στο χειρότερο κάθε πέρσι και καλύτερα. ολα θα τα δώσουν σε ιδιώτες με αμφίβολο αποτέλεσμα.

  24. ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΤΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΔΗΛΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ;

  25. Επειδή όλοι μας έχουμε παράπονα για το Δημόσιο.
    Τουλάχιστον στο θέμα πράσινου πρέπει να ομολογήσω ότι έχει γίνει πάρα πολύ καλή προσπάθεια τα τελευταία χρόνια στο νησί μας. Και από των προηγούμενω Δήμαρχο και από των τωρινό.
    Αν συγκρίνω π.χ. με Ρόδο είμαστε πολύ καλά εμείς. Και για αυτό ο Δήμαρχος πήρε το ποσοστό που πήρε. Όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι.
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του Πρασίνου.
    Ένας Απλός πολίτης.

  26. Της ανευθυνότητα, της αναισχυντιας, του ψεματος.. Γενικά ανίκανοι στην ζωή τους,, δικαιολογούντα πάντα., δείγμα ανευθυνωνατόμου, Οι άντρες έχουν παντελόνια, αξίες, και υπεθυνοτητα.. Έτσι οι μεγάλωσαν οι μισοί τσοπάνηδες στον δήμο που εχουνπροσλαωει, μην πω το 90%+ αυτών που κάθονται στα γραφεία κάτω, πάνω, δεξιά, αριστερά του Δήμου…

  27. Τόσους τεμπέληδες έχει στα γραφεία ο Δήμος,γιατί δεν τους δίνει απο μια σκούπα και ένα χορτοκοπτικό να καθαρίσουν;;;
    Αλλά εσείς φταίτε που τους καλομάθατε!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ