Δ. Γερασκλής: Ολοκληρώθηκαν οι προσυμβατικοί έλεγχοι για το έργο του τοιχίου της Β.Γεωργίου & το ρυμοτομικό Μαστιχαρίου

10
1013

Ολοκληρώθηκαν οι προσυμβατικοί έλεγχοι για  την επισκευή του  τοιχίου της Β.Γεωργίου και του ρυμοτομικού Μαστιχαρίου. 

Η σύμβαση για το  έργο του τοιχίου της Β.Γεωργίου, θα υπογραφεί μέσα στην εβδομάδα. Μόλις τελειώσει το τοιχίο ξεκινά η ανάπλαση της παραλίας της συγκεκριμένης περιοχής. Σήμερα ψηφίζεται στο δημοτικό συμβούλιο  η μελέτη για ανάπλαση της παραλίας-μέσω ΕΣΠΑ- με ήπιες μεθόδους προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ.  Το έργο αυτό θα  ενταχθεί μέσα στον Μάιο  και η δημοπράτηση μέχρι τέλος Ιουλίου για τον ανάδοχο του έργου. Υπολογίζεται πως το έργο θα ξεκινήσει τέλος 2018 το αργότερο αρχές 2019 .

Ολοκληρώθηκε επίσης και ο προσυμβατικός έλεγχος της β΄φάσης του ρυμοτομικού Μαστιχαρίου προϋπολογισμού 600 χιλ. ευρώ Την επόμενη εβδομάδα υπογράφεται η σύμβαση.

Επίσης ο κ.Γερασκλής, δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τους ρυθμούς αποκατάστασης των 3 σχολικών κτιρίων  αφού  οι εργασίες αποκατάστασης βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο ενώ δηλώνει αισιόδοξος πως τα 2 από τα 3 σχολεία θα είναι έτοιμα  να παραδοθούν στην κοινωνία μας.

Και τα δυο αυτά έργα αποτελούν πολύ σημαντικά έργα  για την τοπική κοινωνία .

Υπάρχουν πολλά υποστηρικτικά έργα σε όλο το νησί και ο προγραμματισμός είναι πολύ δύσκολος  και πρέπει να υπάρχει κατανόηση από τους πολίτες και να είναι συγκαταβατικοί . Η Κως έχει μείνει πίσω σε έργα υποδομής και πρέπει ο δήμος να «τρέξει» για να βελτιωθεί η εικόνα και οι υποδομές του νησιού

Πηγή: dhras.gr

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 1700 ευρω ο κυριος Γερασκλης δηλαδή τον χρονο 20.400 ευρω επι 5 χρονια 102.000 χιλιάδες ευρώ.Θα είχαμε βάλει νέο φωτισμό από Καναρη μέχρι ψαλίδι.Και δεν υπολογιζω τα εκτος εδρας και τις αποζημιώσεις!!!

    Δαυιδ μας κοστίζεις χρυσαφι και από εργο τυφλες

    • Και τι επερεπε να κανει να ειναι αντιδημαρχος χωρις μισθο ωραια λογικη.Σε ολο τον κοσμο ολοι οι ανθρωποι που ασχολουντε με τα κοινα περνουν μισθο εμεις δηλςδη πρεπει να ειμαστε η εξερεσει η σας πειραζει επειδη ειναι αντιδημαρχος του Κυριτση?

  2. ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ… ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ. ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΖΟΝ, ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΕΦΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΕ. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ……

  3. 4 χρονια ξαπλα μασα καφε .τωρα θυμηθηκατε που ερχονται εκλογες.μαυρο

    θαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

  4. Μου είχαν πει αρκετοί , δεν ξέρω πόσο ισχύει θα μου πείτε εσείς, ότι η δημιουργία της Μαρίνας (και των λιμενοβραχίονων της) ευθύνεται άμεσα ή έμμεσα που χάλασε το τοιχίο .. δε ξέρω , σίγουρα μαζί με το τοιχίο πρέπει να προστεθούν σε πολλά σημεία κυματοθραύστες για να μην φουσκώνει η θάλασσα εκεί …

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ