ΔΑΥΙΔ ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ: Αυτό που ενοχλεί τον κ. Αβρίθη και τη συμμαχία του χθες είναι τα έργα που έγιναν και γίνονται στην Κω | Η Κως δεν χρειάζεται ανθρώπους που δηλητηριάζουν τη δημόσια ζωή, χρειάζεται συνεργασία και συνεννόηση

51
1545

ΔΑΥΙΔ ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ: “Αυτό που ενοχλεί τον κ. Αβρίθη και τη συμμαχία του χθες είναι τα έργα που έγιναν και γίνονται στην Κω.”

Ο Αντιδήμαρχος κ. Δαυίδ Γερασκλής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο κ. Αβρίθης διακινεί ανακρίβειες, προφανώς γιατί είναι το μόνο που έχει να προσφέρει στην Κω μαζί με μια μεγάλη ποσότητα εμπάθειας. Είναι από τους τελευταίους που μπορούν να κουνάνε το δάχτυλο στην κοινωνία της Κω και να κάνουν “διαλέξεις” για το νόμιμο και το ηθικό.

Προφανώς μπορεί να πάρει και μια μεζούρα και να αρχίσει να μετράει, όπως έκανε ο αρχηγός του με τους ποδηλατοδρόμους.

Υπάρχουν δύο εκδοχές για τον ίδιο: ή είναι άσχετος με το κανονιστικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία του Δήμου για τα έργα ή είναι κοινός συκοφάντης.

Γιατί όταν μιλάς γενικώς και αορίστως για σκάνδαλα, χωρίς να πηγαίνεις στη Δικαιοσύνη, τότε τι άλλο μπορεί να είναι κάποιος.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Αβρίθης βρίσκεται σε μία παράταξη, που ο επικεφαλής της, το τρίμηνο που ήταν Δήμαρχος, έκανε 48 αναθέσεις ενώ σε όλη την περίοδο 2011-2014 έκαναν 500 αναθέσεις.

Βρίσκεται σε μια παράταξη, που πριν τις εκλογές του 2010 έλεγαν ότι δεν θα δίνουν κανένα έργο σε εργολάβους και μηχανικούς εκτός Κω, για να κάνουν τα ακριβώς αντίθετα όταν πήραν το Δήμο.

Σε ότι αφορά στις παιδικές χαρές, προκαλεί μάλλον θυμηδία το γεγονός ότι ο κ. Αβρίθης αποδίδει την ανακατασκευή των 7 παιδικών χαρών στην “πίεση” που ασκεί η δική του υποψηφιότητα στη δημοτική αρχή. Να τον ενημερώσουμε λοιπόν, ότι για να περάσουμε πλέον στο στάδιο της υλοποίησης του έργου, υπήρχε πριν μια προετοιμασία και προεργασία από τις υπηρεσίες του Δήμου. Αυτό σημαίνει ότι την περίοδο που ο ίδιος ιδιώτευε και ετοιμαζόταν για να έρθει να “σώσει” την Κω, εμείς δουλεύαμε για να ωριμάσουμε και να εντάξουμε έργα σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

Ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και πραγματικά ο κ. Αβρίθης θα πρέπει να μας πει ποιοι είναι αυτοί οι μηχανικοί από την Κω που θα αναλάμβαναν το συγκεκριμένο έργο στο ένα πέμπτο της τιμής, δηλαδή με κάτω από 4.000 ευρώ.

Αυτό που ενοχλεί τον κ. Αβρίθη και τη συμμαχία του χθες, είναι τα έργα. Δεν θέλουν να γίνονται έργα στην Κω. Τους ενοχλεί το γεγονός ότι ο Δήμος ανέλαβε και ολοκλήρωσε την ανακατασκευή των τριών σχολείων όταν το Κράτος δεν έχει καν ξεκινήσει αυτό που ανέλαβε, δηλαδή το λιμάνι. Για αυτό το ζήτημα όμως ο κ. Αβρίθης δεν λέει τίποτα, έχει καταπιεί τη γλώσσα του και όλοι καταλαβαίνουν ότι η σιωπή του εξαργυρώνεται με τη στήριξη και το χρίσμα της κομματικής οργάνωσης του Σύριζα στην παράταξή του.

Τους ενοχλούν επίσης οι συγκρίσεις, τα 44 έργα της δικής τους θητείας με τα 166 έργα της δημοτικής αρχής Κυρίτση.

Στην πορεία προς τις εκλογές, οι παρατάξεις καταθέτουν το έργο και το πρόγραμμά τους, όσοι έχουν φυσικά.

Συμμετέχουν σε ανοιχτό και δημόσιο διάλογο μπροστά στους πολίτες, όπως έχουν συμφωνήσει να κάνουν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι πλην ενός.

Η Κως δεν χρειάζεται ανθρώπους που δηλητηριάζουν τη δημόσια ζωή, χρειάζεται συνεργασία και συνεννόηση.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

51 ΣΧΟΛΙΑ

  1. «Αγαπητέ» Αντιδήμαρχε,
    Κατά τη ρήση του Συμπαθέστατου κατά κοινή ομολογία Ανδρέα Παπανδρέου, Οι αριθμοί ευημερούν, αλλά ο λαός είναι πτωχός. Εάν στην θέσει του λαού τοποθετήσεις την εικόνα του Δήμου, θα έχεις του λόγου το αληθές.

    • εσεις δηλτηριασατε το νησι,εσεις δηλητηριασατε τους πολιτες,εσεις δηλητηριασατε τους εργαζομενους,εσεις δηλητηριασατε ακομα και δικους σας ψηφοφόρους.Ολοι οι δικοι σας εχουν φυγει από διπλα σας.ΤΥΧΑΙΟ???? Το τελος σας θα είναι οδυνηρο.Σηκωθειτε και ξεγκρεμιστειτε.

  2. ΠΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΕΝΑΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΕΡΕΙΦΕΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΣΙΜΙΟ ΤΗΣ ΛΑΙΚΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΤΟΝ ΤΑΞΙ ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΕΙΦΕΡΙΑΚΟΥ ΕΜΠΟΛΕΜΕΙ ΖΟΝΗ ΔΡΟΜΗ ΚΑΡΔΑΜΕΝΑΣ ΣΥΡΙΑ ΤΙΓΚΑΚΙ ΒΟΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ ΑΠΟ Β52 ΕΝΑ ΠΑΡΚΙΝ ΔΕΝ ΦΤΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΙΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΝ ΠΑΡΤΙ ΣΑΣ ΚΟΙΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ Σ….Α ΓΙΑ ΠΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΨΙΦΙΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ///////ΟΛΗ ΣΑΣ

  3. Βρε Δαυίδ που ειναι τα λεφτά της μαρίνας; Γιατί τόσες εργολαβίες εκτός Κω γιατί ενώ το ύψος των 20 χιλιάδων ευρώ έκλεισε στη τελική τιμή των 19920 χιλιάδων ευρω;;;
    Που είναι τα φραγκα;;;

    • «γιατί ενώ το ύψος των 20 χιλιάδων ευρώ έκλεισε στη τελική τιμή των 19920 χιλιάδων ευρω;;;» Πάτρικ;;;;

  4. Το Ιπποκρατειο λύκειο φυσικά και δεν έχει ολοκληρωθεί! Βασανιζόμαστε με τα απογευματινά μαθήματα!

  5. Μαθε πρωτα να γραφεις και μετα να δημοσιοποιεις. Ξεχωριζε τα εργα απο τα λογια. Ξεχωριζε τη ρυμοτομια απο την βολη σου. Οτι γινεται εργο δεν αμφισβητειται. Οτι ομορφαινει η Κως το βλεπει και ο πικ εμπαθης, φτανει να βλεπει. Ανοιξε τα ματια σου λοιπον και δεσ.

    • ΞΕΡΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΦΑΤΑΟΥΛΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΟΔΙΤΕΙΣΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  6. Ένας δικηγόρος με το κύρος του Αβριθη τους αποκαλεί πολιτικούς απατεώνες τους λέει πως η αποδέσμευση ρου ΑΦΜ της προέδρου κόστισε 150 χιλιάδες ευρώ και ο Δαυίδ μας κουνάει το δακτυλο;

  7. Πολυ σωστα, οι παραταξεις καταθετουν προγραμματα, προτασεις στον λαο. Οποιος δεν εχει και φοβαται τον διαλογο αρχιζει τη λασπη. Και οι συγκεκριμενοι ειναι παραγωγοι. Ο αρχηγος, ο κοψιμιος δηλαδη, δηλωσε αρνηση στον διαλογο. Γυριζει απο δω κι απο κει και ψαχνει σκανδαλα. Ηθελα ναξερα, ενα σοβαρο δδν εχουν;

  8. Εργα? μαλλον μιλας για ταινιες και κωμωδιες μαλιστα δεν κουνατε τα κεφαλια σας λιγο να συνελθετε που ολη η κως ειναι γεματη τρυπες χρειαζεσαι τζιπ να κυκλοφορισεις και πηγατε τωρα πριν τις εκλογες να τα φτιαξετε να παρετε κανενα ψηφο …ντροπη και μονο

  9. Το χειροτερο που γινεται εκμεταλευεστε την νοημοσυνη καθε πολιτη, τι νομιζετε οτι κανετε ενα μηνα πριν τις εκλογες κλεινετε τρυπες στο δρομο που ειναι 2,5 χρονια χαλια κ τωρα ολα τα θυμηθηκατε.ντροπη…

  10. david proxora eise to kalitero pedi sti parataxi sou ke o pio ilikrinis apo olous aftous pou se kakoxaraxtirizoun proxora opos to pas tha se xana psifiso gia to logo oti eise praxis k oxi logia….

  11. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΤΟΥ ΑΜΙΑΝΤΟΥ

  12. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  13. Καλά ο κύριος μήπως έχει αυταπάτες και νομίζει ότι είναι αντιδήμαρχος σε άλλο Δήμο??? Εκτός Κω πάντως. Βρε που τα είδατε τα έργα? ??Μήπως εννοεί τα εκατομμύρια που έφαγαν? Και που την είδε την συνεργασία με ποίους? Με την κυβέρνηση, με τους πολίτες, με τους υπαλλήλους του Δήμου κτλ. Συνεργασία μηδέν. Μάλλον κοιμάται όρθιος που θέλει να τον ξανάκανει ο κόσμος Αντιδήμαρχο. Εμείς ξυπνήσαμε και θα πράξουμε αναλόγως.

  14. Πια έργα βρε ΔΑΥΙΔ πλάκα μας κανεις τη σου δίνη ο δικό σου,κ μετά θέλετε να ξανά βγείτε……..βρε έχετε να φάτε μαυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ουστττττττττττττττ

  15. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΔΑΥΙΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ.ΜΟΝΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΝΕΙ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ .ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΎΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΈΧΗ ΤΗΣ ΥΣΧΥΡΗΣ ΚΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΊ ΜΑΖΥ ΣΟΥ ΕΓΩ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ

    • Πε μεγαλε τι γλυψιμο ειναι αυτο που του κανεις ? Απο το πολλυ γλυψιμο εχει γινει η γλωσσα σου σαν της καρετα καρετα. δηλ. βελουδινη. Εκτος και αν εισαι ερωτευμενος μαζι του και το πας λαου λαου για να του κανεις προταση γαμου. ω ρε γλεντια.

  16. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΓΕΡΑΣΚΛΗ: Αυτά για τα οποία σας κατήγγειλε ο κύριος Αβρίθης είναι τα ελάχιστα αυτών που συμβαίνουν στον Δήμο. Και αυτά που γίνονται έχουν συγκεκριμένο στόχο και γίνονται σκόπιμα. Ερημώσατε και απαξιώσατε κύριε Γερασκλή τις νευραλγικές υπηρεσίες του Δήμου. Δεν υπάρχουν τεχνικές υπηρεσίες ούτε στον Δήμο ούτε στην ΔΕΥΑΚ, ούτε στους άλλους οργανισμούς. Οι νέοι οικονομολόγοι και προγραμματιστές είναι ανύπαρκτοι. Έφυγαν πάνω από δώδεκα έμπειρα στελέχη εξ αιτίας σας, Και δεν κάνετε τίποτε για να αντικατασταθούν. Και αυτά όλα με πονηρό σκοπό για να πάτε στις αναθέσεις. Αναθέσεις για μελέτες. Αναθέσεις για έργα. Τον παλιό ισχυρό Δήμο των μελετών και των έργων τον σβήσατε από τον χάρτη της αυτοδιοίκησης. Και εσείς χωρίς αιδώ αναθέσατε τα δυόμιση εκατομμύρια των τριών σχολείων σε ξένα συνεργεία και σε δικούς σας εργολάβους με έκπτωση 8% ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

  17. Μάλλον δεν είναι εήμερος ο κύριος Γερασκλής για το θέμα της μεζούρας. Ερεύνησα την περίτωση της καταγγελίας του κυρίου Νικηταρά για το μέγα σκάνδαλο της εποχής εκείνης με τον ΑΙΓΙΑΛΟ. Και βρήκα ότι ο μηχανικός που ενόρκως όρισε ο Εισαγγελέας και ο ανακριτής να μετρήσει βρήκε έλλειμα άνω των τριακοσίων χιλιάδων ευρώ. Εσείς κύριε Γερασκλή και ο αρχηγός σου βγάλατε την ουρά σας από το σκάνδαλο και βάλατε τους άμοιρους μηχανικούς να απολογούνται. Όμως η γκλίτσα του τσοπάνη που γλύφεις θέλει προσοχή.

  18. Με έκπληξη διάβασα το άρθρο και την προτροπή του κυρίου Γερασκλή ότι η Κως δεν χρειάζεται ανθρώπους που δηλητηριάζουν την δημόσια ζωή και ότι η Κως χρειάζεται συνεργασία και συνεννόηση. Τον τελευταίο καιρό έχω μελετήσει αρκετά τον Δήμο της Κω και αυτό που διαπίστωσα είναι ένα σκληρά εχθρικό κλίμα εναντίον των κυρίων Κυρίτση και των ομοίων του. Και αυτό γιατί έστειλαν στα δικαστήρια πάνω από τρακόσους έντιμους πολίτες. Καταπάτησαν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Καταδικάστηκαν για δολιότητα. Υποχρέωσαν δεκάδες πολίτες να ζητήσουν το δίκιο τους στην δικαιοσύνη. Εξευτέλισαν οικογενειάρχες εργαζόμενους του Δήμου. Μάλλον ο άνθρωπος αυτός με αυτή την προτροπή δουλεύει κανονικά τους συνδημότες του. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΚΩΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ.

  19. ΔΑΥΑΚΟ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΣΑΝΟ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ. ΟΥΤΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΣΙΧΑΙΝΕΣΤΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΠΟΛΥ ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΕΛΕΟΣ,,,,,

  20. Ρε άχρηστοι κάμαμε 823 έργα στο νησί με μεγαλύτερο την κατεδάφιση του αμιάντου και εσείς μας βρίζετε. ΆΧΡΗΣΤΟΙ Ε ΑΧΡΙΣΤΟΙ.

  21. Να ψαχτούν όλες οι αναθέσεις τώρα. Κάθε ευρώ να μάθουμε που πάει. ΚΥΡΙΕ ΑΒΡΙΘΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ. Απαξίωσαν και μηδένισαν τις υπηρεσίες του Δήμου για να πάνε σε αναθέσεις και εργολαβίες.

  22. Ο Δαυής μάλλον δεν κατάλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ μηδένισε το κοντέρ Και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κω είναι 40%.

  23. έλα στην κάλπη με πατερίτσες. Θα σου χρειαστούν για να πιαστείς με το αποτέλεσμα που θα δεις στις 26 του Μάη

  24. Αυτό που μας ενώνει ΝΔτες και ΣΥΡΙΖΑιους κ. Δαυή είναι να πάει μπροστά η Κως και να ξεκουμπιστεί η παράταξη Κυρίτση που έχετε διαλύσει το νησί. Καταλάβετε το αυτό μας ενώνει.

  25. ……ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΛΕΨΙΕΣ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟ. ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. ΠΩ!!!!ΠΩ!!!!ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ.

  26. της παράταξης που θέλει να ξαναδιώξει τον «κακό Κυρίτση» πείτε μου: εάν δεν είστε η επόμενη Δημοτική Αρχή, θα παραμείνετε στην αντιπολίτευση ή θα διαλυθείτε, οπότε θα πάει ξανά χαμένη η ψήφος μας? Σοβαρευτείτε σας παρακαλώ και ακολουθείστε επιτέλους το «ευ αγωνίζεσθε». Δεν έχει ανάγκη πλέον ο κόσμος από σωτήρες αλλά από ανθρώπους που ν εργάζονται για το κοινό συμφέρον.

  27. Παναγιώτη είσαι μεγάλος μάγκας. Έβγαλες τις νυφίτσες από την τρύπα που νόμιζαν ότι θα μείνουν προστατευμενες

  28. Δαβιδ Γερασκλης ο Μοντερνος ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ. Με το μαγικο ραβδακι του κανει ολα τα θελήματα των Κωων και της Κω. Φοβομαστε μιπως και μετατρεψει τον Νικηταρα σε Γουρουνακι για να μην κατεβει για Δημαρχος. Θα πρεπει ο Νικηταράς να προσλαβει τον Voldemorth για να τον προφυλάξει απο τα μαγικα του Χαρι Ποτερ.

  29. κ.Νικηταρά:Το βράδυ της 26ης Μαίου θα καταλάβεις ότι έδωσες βήμα στον
    Αβρίθη!! Το τι θα βγεί …… στον Δικηγορικό Σύλλογο
    Κω θα σε κάνει να μετανιώσεις!! π.χ ……………Γουστάρω να εκλεγεί ο Αβρίθης και να μαυριστεί η ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ
    Σε όλους ΟΥΣΤ!!!!!!

  30. Μονο σε μια τοπικη κοινωνια με συλλογικη μνημη χρυσοψαρου θα μπορουσατε κ.Αβριθη να μιλατε και να δηλωνετε τιμητες ,οτι με την παραταξη που στηριζετε …με τον αρχηγο σας και τα αφεντικα σας(Καισερλη….Καματερο…Παυλιδη)..θα πολεματε για το ηθικο και το παρανομο….χωρις να σκανε στα γελια ακομη και τα σαλιγκαρια!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ