ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κω: 210.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών στον δήμο Κω για αναβάθμιση Παιδικών Χαρών

7
443

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγωνιστής της Αριστερας είναι ο συντροφος που πατάει στην απελπισία σου για να κάτσει στην καρέκλα, να ξεκοκαλίσει τους φορους σου σε δικά του επιδόματα, να διορίσει τα σογια του, να σε σπρώξει σε μεγαλύτερη απελπισία και μετά να σε αποκαλεί φασίστα αν διαμαρτυρηθείς.

  2. κουιζ: ….. ποιοι μας ανέλυαν 7 χρόνια για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές και άνοιξαν δικαστήριο Κυριακή ξημερώματα για να βγάλει απόφαση για τον χαϊδεμένο τους πιστολέρο?

  3. Τριτοβάθμια εκπαίδευση: υποβαθμίζουμε τα πανεπιστήμια που έχουμε και κατασκευάζουμε νέα, ακόμη πιο υποβαθμισμένα

  4. Δεν υπάρχει αιχμαλωσία Ελλήνων στρατιωτών.
    Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που πήραν αυτοβούλως μεταγραφή στην Φενέρμπαχτσε
    μετά τη διακοπή του πρωταθληματος,
    δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

  5. ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΣΕΙΣ Κ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΒΑΛΤΕ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΕΣΤΟΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΕΣΤΩ Κ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ?ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΝΑ ΨΙΛΟ ΚΑΤΑ ΔΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ Κ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

  6. ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ!!! ΠΟΣΟ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΕΙΣΤΕ!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΜΠΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ