Ένας γονιός: Παιδικές χαρές Κως

16
9068

«Λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν» έλεγαν οι αρχαίοι Σπαρτιάτες. Εν συντομία λοιπόν επιθυμώ να σας παραπέμψω στο link Wikipedia για το όφελος των παιδιών χαρών στην ψυχική και σωματική υγεία των παιδιών

https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AC.

Μετά τη ανάγνωση των παραπάνω από όλους , νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι θα συμφωνήσουμε όλοι για τη ντροπή που νιώθουμε  απέναντι στο θέαμα των παιδικών χαρών του νησιού. Η δημοτική αρχή οφείλει να ντρέπεται όχι μόνο για την εικόνα τους ,αλλά και για την στέρηση ψυχικής και σωματικής υγείας όλων των παιδιών του νησιού. Αν υπήρχε λίγο φιλότιμο , θα είχαν κάποια επίσημη απάντηση επί του θέματος αλλά δεν νομίζω να καταλαβαίνουν καν το βάρος που φέρει η εγκατάλειψη  από πλευράς τους . 
Ίσως τα παιδιά θα χρειαζόταν λιγότερους εργοθεραπευτές , ψυχολόγους  κτλ κτλ , αν απλά έπαιζαν.
Καμιά πολιτική σκοπιμότητα δεν υπάρχει στη γραφή μου . Παρά μόνο αγανάκτηση. 
 
Ένας γονιός .
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.ΜΙΡΑΝΤΑ ΤΗΝ ΧΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΑΓΚΥΛΩΣΗ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΣΟ ..ΛΑΚΑΣ ΠΙΑΝΕΣΑΙ.

    • Βρε γονιε,ενω επι του φακισταριου ηταν ολλα τελεια!!!!βρε γονιε να κανεις τον σταυρο σου που υπάρχει τούτη η δημοτική αρχη και πήγε το νησί μπροστα εκατο χρονια.Βρε γονιε μαθε και στο τέλος ότι οι κωοι πολιτες δεν γυρνάνε πίσω σε φασιστικες μεθοδους.Ζωντανο ξυπνα απο τον λήθαργο του αποβλακωμενου μαυλου σου.

      • ΒΡΕ ΣΑΧΛΑΜΠΟΥΧΛΑ ΤΡΩΣ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΣΑΧΛΑΜΠΟΥΧΛΑ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ.ΖΩΝΤΑΝΟ ΝΑ ΠΗΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΗ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ ΜΕΣ ΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

  1. για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 10.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!……..….ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ

  2. Λέτε για τις παιδικές χαρές για ελάτε και προς τα πάνω Κέφαλο να δείτε τον παιδικό σταθμό αυτό είναι ντροπή…Τόσα χρόνια και ακόμα περιμένουμε να γίνει καινούργιος..Ξεφτίλες…

  3. στο νησι.μονο η μασα.μονο φωτογραφιες και πανηγυρια.εργο μηδεν.

  4. Είναι απλά ξεφτιλες . Δεν έχω δει πουθενά , ακόμα και στο πιο απομακρο χωριό τέτοια ξεφτίλα. Δεν μπορούμε να πάμε τα παιδιά μας σε μια παιδική χαρά . Απίστευτο το 2023 στην τουριστική Κω . Πρέπει να πάρετε επιδότηση για να φτιάξετε τις παιδικές χαρές; Με τα λεφτά του δήμου δεν μπορείτε; Απαράδεκτοι

  5. Τώρα βάζουν χλοοτάπητες ,το έχουν ρίξει στα γήπεδα.Τους είπαν ότι έτσι θα πάρουν ψήφους και ασχολούνται μόνο με αυτά.Υπομονή.

  6. Αφού μας έχετε γραμμένους κανονικά με τόσα έσοδα που έχει ο Δήμος κω ας το κάνει για τους τουρίστες που ώρες ώρες απορώ γιατί έρχονται. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ 3 χρόνια τώρα αυτή η κατάντια ενώ θα πρεπε να ναι πρώτη προτεραιότητα τα σχολεία και η παιδικές χαρές. ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. Πάντως από αγανάκτηση πήρα τον Δοπαβς μιας και είχα δει ανακοίνωση σχετική ότι από Μάρτιο αν δεν κάνω λάθος να ανακατασκευαστούν με προδιαγραφές 8 παιδικές χαρές και θα φτιάξουν 5 καινούργιες… έχουμε και εκλογές άλλωστε… για να δούμε προδιαγραφές.. 3κοσμικες η ευρωπαϊκές…. Αααχχ Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.

  7. οι παιδικές χαρές δεν δίνουν χρήμα και στην κω έχουν μάθει μόνο πώς να τα αρπάζουν. στο Δήμο το ξέρουν αυτό και για αυτό δεν τους νοιάζει για τα παιδιά έτσι και αλλιώς σερβιτορους και καμαριέρες χρειάζονται….

  8. Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.ΜΙΡΑΝΤΑ ΤΗΝ ΧΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΑΓΚΥΛΩΣΗ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΣΟ ..ΛΑΚΑΣ ΠΙΑΝΕΣΑΙ.

  9. πολύ καλά τα λες αλλά μην στεναχωριέσαι θα μας βρουν απέναντι εκλογές έρχονται.
    Εγω προσωπικά έχω ενόχληση ερκετες φορές ναι θα το φτιάξουμε μην στεναχωριέσαι κ τελικά μόνο στα λόγια μείναμε.η συγκεκριμένη παιδική χαρά που αναφέρεις [πλατανι] έχει κανένα πολύ ωραίο αξιοθέατο εχει παρκαρισμενη μια νεκροφόρα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνει εκεί..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ