Γ. Κίτσης στον Έκφραση: Στήριξα, ψήφισα κι έκανα αγώνα υπέρ του κ. Κυρίτση πιστεύοντας ότι τα πράγματα θα άλλαζαν… (ΒΙΝΤΕΟ)

35
1155

Συνέντευξη παραχώρησε  ο κος Κίτσης Γιώργος στο ραδιοφωνικό σταθμό Έκφραση και στην δημοσιογράφο Δανελλάκη Καλλιόπη.

 Δήλωσε ξεκάθαρα:

   ψήφισε, στήριξε και έκανε αγώνα υπέρ του κου Κυρίτση γιατί πίστεψε ότι τα πράγματα θα άλλαζαν…

 – Αντ’ αυτού, τίποτα, υπεκφυγές, και επικοινωνιακά τερτίπια.

 – κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για έλλειμμα συνεργασίας με την περιφέρεια και για  την αδυναμία της να αποσπάσει κονδύλια.

 – ο μόλος θα ήταν εφικτό έργο αν συνεχιζόταν η δουλειά που είχε αφήσει η δημοτική αρχή του Οράματος.

 – Κάποιοι έχουν ευθύνες και θα λογοδοτήσουν στον Κωακό λαό για την εξαφάνιση των κρουαζιερόπλοιων, της κατάντιας του ΔΗΡΑΣ, τις διχαστικές λογικές, την απουσία ουσιαστικού έργου.

 – το σκαρίφημα για τις νέες λιμενικές εγκαταστάσεις ανατέθηκε με καταχρηστικό τρόπο  – λόγω σεισμού – και δεν πρόκειται να γίνει ΤΙΠΟΤΑ.

 – η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα και η πολύχρονη εμπειρία της επικεφαλής μας είναι τα στοιχεία που τον οδήγησαν να συστρατευθεί με την παράταξή μας.

Ο κος Κίτσης ανταποκρίθηκε με σοβαρότητα και νηφαλιότητα και σε επίκαιρα ζητήματα εθνικού ενδιαφέροντος που τέθηκαν.

Επισυνάπτουμε τη συνέντευξη, προσυπογράφοντας το σχόλιο του κου Κίτση: «είμαστε μια μικρή κοινωνία και μεταξύ μας γνωριζόμαστε καλά». Ως εκ τούτου το ήθος, το ύφος και η αγάπη του κου Κίτση  για τον τόπο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.   

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

35 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αχ βρε Κυρίτση, έδιωξες ακόμα έναν ψηφοφόρο σου, ας έδινες σε κάποιους μια βαρκούλα να παίζουν στην Μαρίνα…

      Άφησες να χαθεί και να καταλήξει στο σΟύΡΑΜΑ ένας ιδικός λιμενολόγος τζάμπα και βερεσέ και δεν φώναξες για αξιώματα… Σου έχει εξασφαλίσει και το ΠΑΡΑΔΑΚΙ από την Κύπρο για την επέκταση της Μαρίνας και θα τσοντάριζε και ο Ροδίτης της Περιφέρειας… Πάντως ο λαός μας φωνάζει… «… Εδώ γελάνε και τα γίδια,… , ΓΙΑΤΊ δεν μας φέρνετε κανένα επενδυτή από την Κύπρο να αναλάβει και τις Δημοτικές συγκοινωνίες;;; Ανακάλυψαν και το ΕΣΠΑ οι λιμενολόγοι… Ας τους πει κάποιος ότι χρειάζεται ΔΥΟ ΧΡΌΝΙΑ για ένταξη και εκταμίευση.

    • Το γαρ των ηλιθίων απείρων γένεθλα. Άπειρη η γενιά των ηλιθίων… Ο Θεός κολάζει τους βλάκας… ανέφερε ο Σιμωνίδης ο Κείος ..

      Πάντοτε και αναπόφευκτα όλοι υποτιμούν τον αριθμό των ηλιθίων μέσα σε έναν πληθυσμό. H πιθανότητα κάποιος να είναι ηλίθιος είναι ανεξάρτητη από κάθε άλλο χαρακτηριστικό αυτού του προσώπου. Τα μη ηλίθια άτομα πάντοτε υποτιμούν τις ζημιογόνες δυνατότητες των ηλίθιων. Ξεχνούν ότι πάντα και παντού ο συγχρωτισμός με ηλίθιους αποδεικνύεται ένα ηλίθιο λάθος. Οι πιο επικίνδυνοι άνθρωποι στον κόσμο είναι οι ηλίθιοι. «Μη αποκρίνου εις τον άφρονα κατά την αφροσύνην αυτού διά να μη γείνης και συ όμοιος αυτού.» (γραμμένο στην γλώσσα της ΡΟΥΦΑ!!!!!)

  1. ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑ

    • Βρε η κατάντια σου Κυρίτση, εσύ στα ταξίδια αναψυχής και ο Κίτσης την μια μέρα λιμενολόγος και την άλλη πολεοδόμος.

      Τώρα εάν όλα αυτά που σκέφτεται σήμερα ο συνταξιούχος εμπειροτέχνης Κίτσης θέλουν μελέτες, άδειες και εγκεκριμένο παραδάκι είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο… Ίσως αναπολεί την περίοδο της ΧΟΎΝΤΑΣ που ένας καραβανάς αποφάσιζε και εκτελούσε χωρίς να ρωτάει κανένα… Πάντως οι πάγκοι των ψαράδων είναι παράνομες κατασκευές και ο νόμος επιτρέπει να πουλάνε οι ψαράδες μόνο μέσα από τα καΐκια τους.

    • Τι έγινε κύριε Κίτση η χρηματοδότηση της μελέτης σου από την Κύπρο για το νέο λιμάνι;;;; Μελέτες, μελετητές έστω και εμπειροτέχνες έχουμε μπόλικους, ΠΑΡΑΔΆΚΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ;;;

    • ΤΣΙΤΣΟ το λιμάνι φεύγει… Καπετάν Στέφανε από εκεί ψηλά που μας βλέπεις να βάλουμε τα γέλια ή τα κλάματα ;

      Κάποιες τέτοιες στιγμές μας λείπεις και μην μας θυμίσεις πάλι την πρόταση σου… Τώρα κυκλοφορούν φρέσκοι εμπειροτέχνες λιμενολόγοι παντός καιρού και παράταξης….

  2. τωρα κυριε Κίτση μας τι θες να σου πούμε;Συγχαρητήρια για την κρίση σου;Απέτυχες στις εκτιμήσεις σου.

  3. η ιωαννα προτιμάει τους ανθρώπους με 50 σταυρους και όχι τους φιλοχρήματους των 50 ευρω…..

  4. Εμενα αλλα ελεγες…ποτε δεν ειπες να ψηφισω Κυριτση.Απλα το επαιζες σε δυο ταμπλο και τωρα που δεν σε βολεψε πουθενα πας εναντιων.Ξερεις το μελλον οσων παιζουν σε δυο ταμπλο φανταζομαι.Σωστα?

  5. ολοι να γινουμε απαιτητικοι για να φτιαξει το νησι που ειναι σε κακο χαλι.

  6. απερχομενε αρκετα τυρανησες το νησι και τους δημοτες.ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ

    για καφε.αντε γεια αερομπαρουφα

  7. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΑΤΕΡΟ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ,ΡΗΜΑΖΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;ΛΙΜΑΝΙ? ΜΟΛΟΥΣ; ΜΑΛΛΟΝ Κ@ΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ.

  8. απο περιφερεια 8.000.000 !! για λιμενικα εργα σε συρο παρο μυκονο πλην κω!!

    Κατασκευή εµπορικού κρηπιδώµατος λιµένα Σύρου, προϋπολογισµού 3.100.000 ευρώ, µε δικαιούχο
    το ∆ηµοτικό Λιµενικό Ταµείο Σύρου.
    Κατασκευή νέων αιθουσών αναµονής επιβατών και διαµόρφωση περιβάλλοντος χώρου λιµένα
    Παροικιάς, προϋπολογισµού 1.469.830 ευρώ, µε δικαιούχο το ∆ηµοτικό Λιµενικό Ταµείο Πάρου –
    Αντιπάρου.
    Αναβάθµιση συστήµατος προσκρουστήρων λιµένα Μυκόνου, προϋπολογισµού 3.508.828 ευρώ, µε
    δικαιούχο το ∆ηµοτικό Λιµενικό Ταµείο Μυκόνου. ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. http://www.pepna.gr/sites/default/files/news/%CE%94%CE%95%CE%9B%CE%A4%CE%99%CE%9F%20%CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%A5%20-%20%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%97%20%CE%9B%CE%99%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%A9%CE%9D%20%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%A9%CE%9D%20%CE%A4%CE%A9%CE%9D%20%CE%9A%CE%A5%CE%9A%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%A9%CE%9D%20%CE%A3%CE%A4%CE%9F%20%CE%A3%CE%A0%CE%95%CE%9C.pdf

  9. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΓΙΝΕΣ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  10. αυτο ειναι ενεργος πολιτης να εχεις αποψη και προτασεις για τον τοπο σου.

    να μην εισαι οπαδος και προβατο που θελουν οι εξουσιαστες.

  11. Είναι καλύτεροι οι Θεσσαλοί από εμάς με αποτέλεσμα ο κος Χαρίτσης να τους δίνει 67,4 εκατομμύρια ευρώ από το ειδικό πρόγραμμα καταστροφών; Μήπως αυτό είναι το αποτέλεσμα της αρμονικής συνεργασίας Δημάρχων, Βουλευτών, Περιφέρειας, και Υπουργών στην Θεσσαλία; Δείτε εδώ το δημοσίευμα για τη Θεσσαλία:
    http://www.thessaly.gov.gr/main.aspx?catid=79&id=17417#.Wp13k1RuZpi http://www.aegeanews.gr/featured/162576/kitsis-den-mporei-ftaine-panta-kai-mono-alloi-kyritsi-einai-vevaio-oti-kati-den-kanete-sosta/

  12. Είναι καλύτεροι οι Μυτιληνιοί από εμάς με αποτέλεσμα ο κος Χαρίτσης να τους δίνει 43 εκατομμύρια ευρώ πάλι από το ειδικό πρόγραμμα καταστροφών; Να τους έχουν δώσει 3,5 εκατομμύρια ευρώ για τα σχολεία τους, να τους έχουν φτιάξει ένα προσωρινό σχολείο 500 χιλιάδων ευρώ σε 4 μήνες, να έχουν αναλάβει όλες τις μελέτες για τα σχολεία και πολλά άλλα; Ακόμα και το Υπουργείο Παιδείας ανέλαβε μελέτη για τα σχολεία στη Μυτιλήνη. Και όλα αυτά με τον σεισμό της Μυτιλήνης να προηγείται μόλις 40 μέρες του δικούς μας.
    Δείτε εδώ τα δημοσιεύματα για τη Μυτιλήνη:
    http://www.iefimerida.gr/news/363502/i-lesvos-tha-enishythei-me-43-ekat-eyro-gia-tin-apokatastasi-ton-zimion-apo-seismo
    http://www.tanea.gr/news/greece/article/5476186/mytilhnh-prwto-koydoyni-gia-toys-mathhtes-ths-brisas/
    http://news247.gr/eidiseis/koinonia/konduli-gia-tis-zhmies-sta-sxoleia-ths-lesvoy-ap-ton-seismo.4971427.html

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ