ΒΙΝΤΕΟ «Τρεις στον αέρα» ΑΙΓΑΙΟ TV, Ιωάννα Ρούφα: Συνάντηση με φορείς – Υπογραφές 14- Καθυστερημένη αντίδραση Δημ. Αρχής

8
694

Στην εκπομπή «τρεις στον αέρα» της τηλεόρασης ΑΙΓΑΙΟ φιλοξενήθηκε η επικεφαλής του Οράματος. Μεταξύ άλλων ερωτήσεων οι δημοσιογράφοι Χαλκίτη Ειρήνη και Ρεΐση Νίκη εστίασαν στην άρνηση της δημοτικής αρχής που αφορά στην πρόταση που κατέθεσε το Όραμα για ομόφωνο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου κατά της επικείμενης κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

Αναφέρθηκε:

– στη συνάντηση με τους φορείς που με πρωτοβουλία της παράταξης μας υλοποιήθηκε στο πλαίσιο ενός ενιαίου και δυναμικού μετώπου.

– στο αίτημα που κατατέθηκε από 14 δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας για σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 67 του Καλλικράτη.

– στην αργοπορημένη, επικοινωνιακού τύπου και εκ των υστέρων αντίδραση της δημοτικής αρχής η οποία προκαλεί αλγεινή αντίδραση στην Κωακή κοινωνία.

– στο προσχέδιο που κατέθεσε ο υπεύθυνος του τομέα οικονομίας και αειφόρου ανάπτυξης της παράταξης μας, οικονομολόγος κος Θεοφιλίδης Γιώργος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ. ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ; τι εκανε για το σεισμο; ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΚΩΣ;

    • Μας έκανε ρεζίλι και στην Κάλυμνο. Τρις ώρες αρλούμπες τους κούφανε, πιστεύει η κουκουνάρα ότι έριχνε δυναμίτες...

      Τώρα κάνει εξαγωγή σουρωμένης αντιπολίτευσης η μίζερη που ακόμα και οι Καλυμνιές που ξέρουν από ψέματα την έκραξαν. Μιζέρια, λαϊκισμός και μπόλικη κακία που ξερνά η γλωσσοκοπάνα τώρα που και ο Σταμάτης την κοπάνησε…

  2. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΞΥΝΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΓΛΥΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΤΕ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.ΟΧΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΡΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ.

  3. Αν και κυριτσικος,τωρα φοβάμαι την ρουφα.Γιατι από ότι ακουω στο χωριο είναι ολοι απογοητευμενοι με τον κυριτση.Φανταζομαι ότι και στα αλα χωρια,και στην πολη συμβαινει αυτό που αναφερω.Ειναι πραγματικοτητα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ