ΒΑΣΩ ΠΗ: Κανένα παιδικό πρόσωπο χωρίς χαμόγελο, κανένα παιδί χωρίς τα αναγκαία σχολικά είδη

12
815

ΒΑΣΩ ΠΗ : “Κανένα παιδικό πρόσωπο χωρίς χαμόγελο, κανένα παιδί χωρίς τα αναγκαία σχολικά είδη.”

Ολοκληρώθηκε η δωρεάν διανομή σχολικών ειδών σε παιδιά άπορων οικογενειών του Δήμου Κω, από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου με την πολύτιμη βοήθεια και συμπαράσταση του συλλόγου «Καλοσύνη της Κω» και των μελών της Λέσχης LIONS Κω.

Η πρωτοποριακή αυτή δράση συνεχίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά και αποτελεί συστατικό μιας σύγχρονης αλλά κυρίως ουσιαστικής κοινωνικής πολιτικής.

Χωρίς αποκλεισμούς και με σεβασμό στην αξιοπρέπεια των παιδιών αλλά και των οικογενειών τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι περίπου 25 παιδιά, από αυτά που παρέλαβαν τις σχολικές τσάντες και τα σχολικά είδη, είναι παιδιά οικογενειών ΡΟΜΑ.

Η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κ. Βάσω Πη, αναφερόμενη στη συγκεκριμένη δράση, αναφέρει:

Πρόκειται για μια σημαντική καινοτομία, την οποία μετατρέπουμε σε θεσμό και απευθύνεται σε παιδιά απόρων και κοινωνικά ευπαθών οικογενειών της Κω.

Το δικαίωμα στην μάθηση όλων των παιδιών, γίνεται πράξη με τις ενέργειες του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου μας.

Το μήνυμα μας είναι “Κανένα παιδικό πρόσωπο χωρίς χαμόγελο, κανένα παιδί χωρίς τα αναγκαία σχολικά είδη.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπορεί να έχουν προσφέρει όλοι τον οβολό τους για να μαζευτούν τα σχολικά είδη για τα παιδιά αλλά όσο και αν σας ενοχλεί ή θέλετε να την πείτε ,το εγχείρημα η σκέψη και η πραγμάτωση του αρέσει δεν αρέσει ανήκει στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου και κατ’επέκταση στην κ.Πη….αλλά σε αυτήν την χώρα πιο εύκολα βγαίνει η χολή παρά ο έπαινος!!!

    • Βρε τεμπελα και εσυ του δημου για ποια κοινωνικη πολιτικη μιλας και αυτοσυγχαιρεσαι.Για τα τραινακια που μοιρασε στους κολητους,για τα αγαλματα,για τα κλιματιστικα,για τις εταιρειες κολλητων,για τις απευθειας αναθεσεις,στους κολητους.Και μετα μας μιλας για χολη γλυφτισα,ρο@φ.Αντε να δουλεψετε κοπροι ολοι του κυριτση που σας εδωσε να γλυψετε ενα κοκαλακι για να τον υπερασπιζεστε.Σας καταντησε κατιναρια ολους το φασισταριο σας.ΟΥΥΥΥΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ.

  2. Εάν δεν εισαι η ιδια τοτε εχεισ κανει έναν αθλο………υπαρχει ενας πολιτης που εστω και ανωνυμα λέι μια καλη κουβεντα για σενα.

  3. ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΧΟΛΗ!!! ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ!!ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ»ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ??ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ «ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ?» ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ Η ΚΑ. ΠΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΡΟΜΑ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ,ΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ.ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΑΝ!ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΟ..ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ !ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΔΙΩΤΕΣ!

  4. Ολλα τα παιδια ειναι του ιδιου θεου. Οτ τα κανει χαρουμενα ειναι ευλογια.Μπραβο στο Δημο σε οσους προσεφερανβοηθεια και κατεπεκταση στν κυρια Πη Μπραβο

    • αστο μην το κουραζεις,ο κοσμος σας καταλαβε.Ειστε για τα μπαζα.Γιαυτο μονο ειστε ολοι στον δημο.

  5. ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΞΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ.ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΑΣΠΑΣΜΟΝ.1 ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟΜΕΙΝΕ.ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΤΕΜΠΕΛΙΑ, ΨΕΥΤΙΑΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΚΑΛΑ ΤΡΩΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

  6. Καλύτερα να στέλνατε ένα ευχαριστήριο στους Lions και στην Kos Kidness αντί να αυτοδιαφημίζεστε ως διαχειρίστρια στέλνοντας για αυτό Δελτίο τύπου και με σλόγκαν μάλιστα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ