Β. Πη προς Πρόεδρο ΔΣ: Διαδραματίστηκαν γεγονότα που προσβάλλουν το δημόσιο αίσθημα και υποβαθμίζουν το ρόλο του οργάνου

32
1195

Κύριε Πρόεδρε,

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 20ης Δεκεμβρίου,  διαδραματίστηκαν γεγονότα που προσβάλουν το δημόσιο αίσθημα και υποβαθμίζουν το ρόλο του οργάνου.

Εσείς προσωπικά, δεν καταφέρατε να τηρήσετε  ούτε τα προσχήματα, με αποτέλεσμα να φανείτε για ακόμη μία φορά ανεπαρκής στον ρόλο σας.

Ως απλός θεατής, παρακολουθούσατε Δήμαρχο, αντιδημάρχους, αλλά και δημοτικούς συμβούλους να απευθύνονται με αμετροέπεια, αλαζονεία, με υβριστικούς χαρακτηρισμούς  και χυδαίους υπαινιγμούς, προς το πρόσωπο του πρώην Δημάρχου κ. Γιώργου Κυρίτση, αλλά και των δημοτικών συμβούλων της παράταξης μας.

Δεν ενοχληθήκατε από τα όσα ακούστηκαν στην αίθουσα, αντιθέτως πράξατε τα πάντα ώστε να επαναληφθούν οι ίδιοι χαρακτηρισμοί κατ΄ επανάληψιν!

Αποκορύφωμα δε της αδυναμίας σας να τηρηθεί ο κανονισμός, υπήρξε  η στιγμή που ενώ αναγκαστήκατε να  μου δώσατε το λόγο, προχωρήσατε αμέσως σε διακοπή της συνεδρίασης και όταν επανήλθαμε στην αίθουσα, εντελώς πραξικοπηματικά μου τον αφαιρέσατε προχωρώντας στην συζήτηση του επόμενου θέματος!

Με αυτόν τον τρόπο αν δεν το έχετε ακόμη αντιληφθεί, στερήσατε το δικαίωμα της   τοποθέτησης σε μία παράταξη την οποία έχει ψηφίσει το 40% περίπου των Κώων πολιτών.

Κύριε Καλούδη,  ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, οφείλει να αποτελεί φωτεινό παράδειγμα  ευπρεπούς συμπεριφοράς, να αντιμετωπίζει ισότιμα και χωρίς διακρίσεις οποιουδήποτε είδους όλα τα μέλη του Δ.Σ.

Εσείς μη τηρώντας έστω και στοιχειωδώς τον κανονισμό του Δημοτικού συμβουλίου, με μία άνευ προηγουμένου απόφαση σας, κατά την διάρκεια της  διαδικασίας των ενημερώσεων από παρατάξεις και δημοτικούς συμβούλους, ΔΕΝ επιτρέψατε στην Δύναμη Αλλαγής να κάνει χρήση αυτού του δικαιώματος της!

Σε όλη δε την διάρκεια αυτής της συνεδρίασης -παρωδίας, αρνηθήκατε προκλητικά  να μου επιτρέψετε να μιλήσω ακόμη  και επί προσωπικού όπως προβλέπεται, ώστε να εκφράσω την άποψη μου, ακόμα και μετά από  την χυδαία φραστική επίθεση με σεξιστικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο μου, από τον δημοτικό σύμβουλο κύριο Σταμάτη Πη, η οποία σε τίποτα δεν διαφέρει από την συκοφαντική δυσφήμιση ή ακόμη και την σωματική βία.

Η προσωπική και η οικογενειακή ιστορία του καθενός μας, που μας συνοδεύει σε όλη την διάρκεια της ζωής μας, είναι γνωστή σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες αυτού το νησιού.

Προσωπικά έχω  κάθε λόγο να είμαι περήφανη για την δική μου, αλλά και κάθε λόγο να μην επιτρέπω σε «Νενέκους» να με βρίζουν και μάλιστα στο χώρο  του Δημοτικού Συμβούλιου , στο ανώτατο δημοκρατικά εκλεγμένο όργανο του τόπου.

Είναι λυπηρό που ούτε εσείς ως πρόεδρος , αλλά ούτε και οι γυναίκες δημοτικοί σύμβουλοι, δεν τον διακόψατε αμέσως, απαιτώντας του να ανακαλέσει, αντιθέτως γυναίκα αντιδήμαρχος τον δικαιολόγησε φωνασκώντας και συμμετέχοντας στην φραστική επίθεση.

Το  γεγονός αυτό σημάδεψε οριστικά την θητεία σας ως πρόεδρο, προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία της παράταξης μας  αφού δεν τον εγκαλέσατε στην τάξη, με αποτέλεσμα την αποχώρηση μας από την συνεδρίαση, γεγονός που προκάλεσε «ικανοποίηση και ανακούφιση» στην παράταξη σας.

Αντιθέτως μετά την αποχώρηση μας, του δώσατε και πάλι τον λόγο να ψελλίσει τις δικαιολογίες του και αυτήν την φορά ερήμην μου, πρακτική που ακλουθήσατε και εσείς προσωπικά.

Έστω και με καθυστέρηση, ζητώ σήμερα να τοποθετηθούν δημόσια όλες οι γυναίκες δημοτικοί σύμβουλοι, ανεξάρτητα σε ποιαν παράταξη ανήκουν.

Σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο, που μόλις στην προηγούμενη συνεδρίαση του, συγκρότησε την Επιτροπή Ισότητας, είναι τουλάχιστον θλιβερό να μην συζητηθεί το θέμα.

Είναι λυπηρό που ο χώρος παραγωγής πολιτικής, αλλά και πολιτικού πολιτισμού  έχει εκχυδαϊστεί οδηγώντας στην  κατάπτωση του θεσμού.

Δυστυχώς στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου, αυτό που βιώσαμε καταδεικνύει ότι ο θεσμός αυτός τείνει να ευτελιστεί, με τη συμμετοχή σας και αυτό προκαλεί αλγεινή εντύπωση στους πολίτες.

Τέτοια φαινόμενα μόνο  θλίψη και απογοήτευση προκαλούν και πρέπει να τα αντιμετωπίζετε εν τη γενέσει τους χωρίς ίχνος ανοχής, γιατί καλύπτοντας πολιτικά τέτοιες συμπεριφορές, γίνεστε  ηθικοί αυτουργοί και συνάμα δέκτες της χυδαιότητας και του σεξισμού στον πολιτικό βίο.

Άλλωστε τα σεξιστικά σχόλια εναντίον γυναικών δείχνουν έλλειψη πολιτισμού, όταν δε είναι σε βάρος γυναικών που συμμετέχουν στον δημόσιο βίο έχουν μόνο στόχο την υποβάθμισή τους.

Η Κως αξίζει να πάει μπροστά και εμείς είμαστε και θα είμαστε εδώ!                                              Σε όσους έχουν μάθει να αγωνίζονται για τον τόπο τους, η λέξη λιποταξία δεν υπάρχει καν στο λεξιλόγιο τους.

Για κάποιους βέβαια είναι επιλογή να λιποτακτούν όταν χάνουν και τα παραδείγματα υπάρχουν!

Σας  καλώ λοιπόν σήμερα, να καταδικάσετε δημοσίως τα όσα συνέβησαν και να  προσπαθήσετε  εφεξής να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, να φανείτε στοιχειωδώς αντάξιος του θεσμικού σας ρόλου, ρόλο που κόσμησαν οι προηγούμενοι Πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σας καλώ να αναγνώσετε στη σημερινή συνεδρίαση την επιστολή αυτή, αλλά πάνω απ’ όλα σα καλώ μην επιτρέψετε ξανά, ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, καμία προσβλητική συμπεριφορά προς τις γυναίκες που συμμετέχουν με την ψήφο των πολιτών της Κω στον κορυφαίο Δημοκρατικό θεσμό του Δήμου μας.

Είναι ζήτημα πολιτικού πολιτισμού.

Βασιλεία Πη                                                                                                                           Δημοτική Σύμβουλος  Κω

Με την παράταξη της Δύναμης Αλλαγής.

 

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΧΕΡΟΤΕΡΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ…ΕΕΕΕΕ..

    • …..ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΜΙΣΟΣ,ΕΧΕΙ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΕΧΕΙ ΔΙΩΞΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ …ΤΡΩΓΑΤΕ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΑΙΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΙΠΟΤΑ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΛΑΙΣ.ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΑΙΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΙ.ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΚΩΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ,ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΕΙΤΕ ΚΟΦΤΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.ΕΙΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΕ,Η ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ.ΓΚΕ-ΓΚΕ-ΚΥΡΑ ΜΟΥ.

  2. ΝΑ ΣΑΣ ΓΛΥΨΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ…??????ΓΕΜΑΤΗ ΧΩΛΗ………..ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ…

  3. Αυτα που έκανε στους γέρους ταξιτζήδες και τα είδε όλη η ελλάδα . ο πρωην ..προσβάλουν το δημόσιο αίσθημα και υποβαθμίζουν το ρόλο του οργάνου….
    να απευθύνονται με αμετροέπεια, αλαζονεία, με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και χυδαίους υπαινιγμούς,
    οι εκφρασεις ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ οπως υπολειματα οραματος.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ … χυδαία φραστική επίθεση με σεξιστικούς χαρακτηρισμούς?
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΑΣ..ΣΩΣΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Για κάποιους βέβαια είναι επιλογή να λιποτακτούν όταν χάνουν και τα παραδείγματα υπάρχουν!
    ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ οπωσ και εσιε γραφετε ….Σας καλώ λοιπόν σήμερα, να καταδικάσετε δημοσίως τα όσα συνέβησαν και να προσπαθήσετε εφεξής να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων κυρια ΠΗ ….
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ Είναι ζήτημα πολιτικού πολιτισμού…..

  4. Βασουλα τοχετε καψει εντελως . Πες ολα αυτα που εξτομισε το αφεντικο σου εναντιον των πολιτων και μετα κανε και την αυτοκριτικη σου. Εισαστε περιγελος με το συμπαθειο

  5. Τα καμώματα του αφεντικού σου τόσα χρόνια δεν προσβαλουν τον άνθρωπο και τον πολιτισμό ??? Δεν ντρέπεσαι ενώ προκαλείς τόσα χρόνια ακόμα και τώρα να βγάζεις διάγγελμα. Αισχος

  6. 36% όχι 40… Αλλά δεν λέτε και το άλλο από το 67% των προηγούμενων εκλογών στο 36%?? Για γέλια

  7. Η καιροί βλέπω αλλάζουν , αλλάζουν και γρήγορα βλέπω …. Θα σας πάω λίγους μήνες πίσω μιας και φεύγει το 2019 που λέγατε Υπολείμματα , βρίζεται , και μάλιστα άσχημα και ούτε ο ιορδανης ποταμός δεν τα ξέπλυνε???? Τα ξεχάσατε και γρήγορα και μιλάτε εσείς και τον κωακο λαό που τον κοροϊδεύεται 5 χρόνια μιλάτε και ξεχνάτε εύκολα της Απειλές μέσα Σε ΔΣ Μαζευτείτε γιατί δεν σας πέρνει !!!!

  8. Κυρια πη εχετε χασει το παιχνιδι. Ευτυχως κσι ειδα το συμβουλιο. Βαλετε να δειτε τα χαλια σας . Με τετοιον αρχηγο παλι για φουντο θα πατε

  9. ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ..ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΥΤΕ 100 ΨΗΦΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ!!ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ!!ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΜΟΝΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ!!!ΕΙΣΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΗ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!

  10. Έναν πρίγκιπα Γεώργιο … γρήγορα! Αυτά που κάνατε στο δεκαπλάσιο για δυο τετραετίες, τώρα θα τα λουστείτε κυρμιτσακια.

  11. Υστερια μου, αμαρτια μου…λαθος που εκανα μεγαλο…σας προσπερασα και ησυχασα, δεν σας μπορουσα αλλο….
    Αντε γεια βασουλλλλααα

  12. ..ΤΗΝ ΜΙΑ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ..

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΡΟΣΒΟΛΟΥΜΕΝΗ..

  13. Η SS ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΔΕΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΦΥΡΕΡ ...ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΦΥΡΕΡ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΙΚΗ ΤΗς

    ΒΑΣΙΚΑ…ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ….Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΡΕΦΤΗ …ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗς ..Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΤΑΙ..ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ..ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ…ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ…ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥς…ΕΙΡΩΝΕΙΑ..ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ.. ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ..ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΣΥΓΝΩΜΗ..ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΛΕΝΕ ΣΥΓΝΩΜΗ…….Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ …ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ..ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΙΧΤΗΚΕ …ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ….

    • Όντως τα like στο προφίλ της όταν γράφει άλλα κι άλλα δεν είναι ούτε 10 (την βαρέθηκε και ο εαυτός της), εδώ έχουν αρνητική γνώμη οι 25 στους 26. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει κυρία μου.

  14. Καλά κυρά μου, ο άνθρωπος δε σου ζήτησε συγνώμη????

    Εσύ δηλαδή μιλάς κόσμια στα δημοτικά συμβούλια???

    Έλα μαζευτεί τε λίγο…

    Ντρέπομαι ώρες ώρες για λογαριασμό σας…

  15. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ EΓΙΝΕ ΕΤΣΙ; ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΕΙΡΩΝΙΑ. ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ. ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΒΟΛΕΑ.

  16. Βρε ξου…. αντε κυρα μου, το παρτυ σχολασε . Ποσες και ποσες προσβολες ακουσαμε απο το αφεντικο σου. Απαλλαγηκαμε και ειμαστε ευτυχισμενοι. Βλεπετε την ποιοτητα του νικηταρα και περνετε μαθηματα αλλιως θα βλεπετε για πολλα χρονια την πλατη του

  17. Με μαθηματική ακρίβεια οδήγησε στον γκρεμό Βάσω, όχι σαν πολιτικός μόνο αλλά και σαν άνθρωπος.
    Επιθέσεις παντού, σε Δημοτικούς Συμβούλους, σε μέλη Δ.Σ. ,σε δημοσιογράφους,σε πολίτες ακόμα και σε Δημοτικούς Υπαλλήλους. Η ζωή όμως είναι έτσι δομημένη που σου επιστρέφει, ότι ακριβώς δίνεις. Σε έχω ακούσει επανειλημμένα να λες , δεν είμαι τέτσι όσο φαίνομαι, μα πως και ποιος να το δει. Φέρεσε με απίστευτη αλαζονεία και κουνάς με μανία το δάκτυλο, κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του θα σου επιστρέφει ότι ακριβώς δίνεις.!!! Η έκφραση του εν λόγω Δημοτικού Συμβούλου , ήταν λάθος και κατακριτέα , το συγνώμη του βέβαια έχει την σημασία του. Η συμπεριφορά σου ωστόσο στο ξαναλέω θα σε φέρει αργά η γρήγορα και ως άνθρωπο στο περιθώριο. Ήδη αυτό συζητιέται στην κοινωνία!!!

  18. Άμα σας κάνει το ίδιο ο ΠΗΣ το ίδιο μπροστά στην μούρη σας.. Αυτό σας πρέπει…… Σας πειράζουν όλα… ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΎ ΣΑΣ ΦΥΣΙΚΆ ….. ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΣΕ ΕΊΔΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΆΖΕΣ

  19. Ευτυχώς και μια αντικειμενική άποψη από την παράταξη της…. Μπράβο…. ΒΆΣΩ….. ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ… ΣΟΥ κόλλησε το μικρόβιο ο πρων δήμαρχος..ο μαθητής ανώτερος από τον δάσκαλο…. Άξιος μαθητής,, χαίρεται το αφεντικό σου.. Αλλά σε λυπάται ο υπόλοιπος ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΗ

  20. ΕΊΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΩΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΤΆΚΙΑ ΤΟΥ ΌΤΑΝ ΛΟΙΔΟΡΕΙ ΚΑΙ ΒΡΊΖΕΙ ΑΥΤΗ

    Αυτό αποκαλύπτει το χαρακτήρα τους Είναι απλά ένα δείγμα σχιζοφρένειας.. Εκτός της τασης θεομανιας…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ