Βάσω Πη: Άμεση παρέμβαση Πρόνοιας Δήμου – Δωρεάν φιλοξενία οικογένειας στη Λάμπη

5
1435

ΒΑΣΩ ΠΗ Η ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΑΜΕΣΑ ΔΩΡΕΑΝ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ.

Η κ. Ντίνα Σβύνου δέχθηκε να φιλοξενηθούν δωρεάν στο ξενοδοχείο της.

Πηγή: dhras.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βάσω τους μισθούς τους παίρνετε κανονικά;; Ο αντιπρόεδρος και οι άλλι επίσης τους πέρνουν;;

  2. Εξάγγειλε η κυρία Πη τα δημοτικά ιατρεία και μάλιστα σε κάθε χωριό χωρίς να προβλέψει την εξέλιξη του τομέα της δημόσιας υγείας. Που να φανταστεί η κυρία Πη ότι στα δημόσια νοσοκομεία θα εξετάζονται και θα νοσηλεύονται όλοι τζάμπα, ακόμα και οι ανασφάλιστοι. Που να φανταστεί ο κύριος Κυρίτσης ότι η συνταγογράφηση στα δημόσια νοσοκομεία θα είναι δωρεάν και ότι το νοσοκομείο μας με δεκάδες πρόθυμους γιατρούς εκσυγχρονίζεται και δεν καθυστερεί στις εξετάσεις. Η κυρία Πη ο δήμαρχος της και οι παρατρεχάμενοι τους ζουν στον κόσμο τους, δεν βλέπουν μπροστά, δεν βλέπουν το μέλλον. Το μόνο που κάνουν είναι να διαχειρίζονται την μιζέρια τους και να πέρνουν τους μισθούς τους.

  3. Κύριε ανώνυμε μου εσύ τι περίμενες από τη κυρία. Πρόβλεψη;; Ιδέες;; Στόχους ;; Ικανότητες;;; Το πρώτο που έκανε όταν πήρε τη θέση της Προέδρου ήταν να καθορίσει τον μισθό της πάνω από το χιλιάρικο. Και μάλιστα όταν για δεκάδες χρόνια όλοι οι προηγούμενοι δεν έπερναν μισθό από σεβασμό στην κοινωνική μέριμνα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.