Βανδαλισμοί σε Παιδικές Χαρές – Β. Χαδούλης: Έκκληση για σεβασμό των χώρων (ΒΙΝΤΕΟ)

20
1123

Αλλαγή ηλεκτροφωτισμού με λάμπες led πραγματοποιήθηκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου μπάσκετ στην παιδική χαρά Πασσανικολάκη το οποίο πρόκειται να φιλοξενήσει τους αθλητές των σωματείων μπάσκετ για τις προπονήσεις τους. Επίσης ο πρόεδρος της κοινότητας Κω Βασίλης Χαδούλης μας ενημερώνει για τους βανδαλισμούς που γίνονται στις παιδικές χαρές και απευθύνει έκκληση σε όλους να συμβάλλουν στην σωστή εικόνα που πρέπει να έχουν οι χώροι αυτοί.

Ο υπεύθυνος των γηπέδων Στέργος Χατζηστέργος αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που γίνονται ενώ απευθύνει έκκληση για σεβασμό των χώρων και των περιοίκων.

20 ΣΧΟΛΙΑ

    • Οι βανδαλισμοι εχουν γινει απο παιδια τα οποια εχουν κηδεμονες ας τους βαλουν να πληρωσουν τις ζημιες που γινανε , οταν ανοιξη με το καλο και ο παιδικος σταθμος απεναντι απ`την παιδικη χαρα να δουμε κι εκει ποσες ζημιες εχουν γινει ,ολο το καλοκαιρι τα σπαζαν εκει .Η γειτονια ειχε ειδοποιηση αλλα ηταν ολοι αφαντοι ….

  1. Απαράδεκτο μετα τον σεισμο των 6.7 ριχτερ να βγαίνει ο προεδρος και να μιλαει για παιδικες χαρές.Απλά εξαφανισμένος.Θα επρεπε να ντρέπονται προεδρος αντιπροεδρος και μελη της κοινοτητας.Αντε και παραιτηθείτε

  2. Εσείς όλοι θα έπρεπε να ντρέπεστε όλοι ελεεινοί εδώ μέσα καλό σας κάνουν το ίδιο κακο σας κάνουν πάλι το ίδιο κανένας σεβασμός καμία ανθρωπιά να μάθετε να σέβεται ο ένας άνθρωπος τον άλλον μην είστε λανθασμένοι στην ζωή σας δείξτε το καλό παράδειγμα στην ζωή σας μια φορά αν είστε ΆΝΘΡΩΠΟΙ ( ΜΗΝ ΚΡΊΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΤΕ)

    • Τι καλο έκανε ο κυριος Χαδουλης;;; Και προς Θεού δεν μιλάω για τον άνθρωπο-πολίτη Β.Χαδουλη αλλα μιλαω για τον προεδρο της κοινοτητας Κω Β.Χαδουλη.Απολυτως τίποτα,οτι δηλαδή και ο κυριος Α.Βαβλας.Εργο μηδέν.Ειναι δυνατον μετα απο 3 χρονια να βγαινεις και να τσαμπουνας τους βανδαλισμους; 3 χρονια που ησασταν;

    • ΕΔΩ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΜΑΖΕΜΑΤΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ……..

  3. Να γραφεί και στην Αλβανική σε μεγάλη Ταμπέλα απ έξω.Για να το ισχυρίζεται ,σημαίνει ότι μπορεί να αποδειχθεί κιόλας και εξάλλου υπάρχουν πολλά μέρη που έχουν υποστεί βανδαλισμούς από συγκεκριμένα άτομα.Αλλά που να το καταγγείλεις,απλά το μόνο που θα πετύχεις στραβο-κοίταγμα….

  4. Και στο ζήπαρι τα ίδια. Εγκατάλειψη και παιδική χαρά και γήπεδα.που είναι και ο πρόεδρος κοινότητας ασφαινδιου. Το γραφείο του είναι ανάμεσα παιδικής χαράς και γήπεδο μπασκετ. Δεν βλέπει την κατάσταση; το τι σκουπίδι και βανδαλισμός υπάρχει; κοντεύει ο καιρός σας.

  5. Αν δεν φυγουν οι γυφτοι (καθαριοτητα) και οι αλβανοι (βανδαλισμοι) απο τις παιδικες χαρες και γενικα απο το νησι τοτε θα τα εχεισ συνεχεια αυτα τα προβληματα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ