Νίκος Χατζηδιαμαντής: Συγχαρητήρια και Ευχαριστήριο για άνοδο Ιπποκράτη

2
2963

Το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ολοκληρώθηκε και επίσημα τις 28/5 με την ομάδα μας να πραγματοποιεί ομολογουμένως επιτυχημένη πορεία μετά από αρκετά χρόνια και να τερματίζει στην 1η θέση της κατάταξης.

Σαν συμβουλος της ομάδας μας νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω και να αποδώσω τα εύσημα σε όλους όσους βοήθησαν την δύσκολη προσπάθειά μας στο φετινό πρωτάθλημα.Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα 5 ανθρώπους για την πολύ σημαντική στήριξη τους προς το σωματείο μας συμβάλλοντας τα μέγιστα στην φετινή μας πορεία , τον Πρόεδρο Κυριο Χαρτοφύλλη Στέφανο , Γιωργο ΛΙτσιο , Ηλία Γερογιαννη, Κιοσεογλου χασαν και την γραμματεα μας Ευγενεια Παστρικου που με τη βοήθεια τους απέδειξαν για μία ακόμη φορά όχι μόνο την αγάπη τους για την πόλη της ΚΩ αλλά και για την ομάδα μας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μας κ. ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ ΜΙΧΑΗΛ και τους παίκτες μας ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ ΑΝΤΩΝΗ , ΧΑΡΙΣΗ ΚΩΣΤΑ , ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ , ΤΡΥΠΑ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΓΚΟΡΑΤΣΑ ΕΠΑΜΕΙΝΟΝΤΑ, ΠΛΕΥΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ , ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ , ΧΡΙΣΤΟΥ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟ , ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗ ΓΕΩΡΓΙΟ , ΧΡΥΣΗ ΑΝΤΩΝΙΟ, ΚΑΤΣΟΥΒΑ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΚΟΥΦΗ ΓΙΩΡΓΟ, Παύλο Τσιλιγκίρη, Μποδουρ Ονουρ ΓΙΟΣΕΜΟΓΛΟΥ , ΧΑΤΖΗΠΥΛΙΩΤΗ ,καθώς μέσα από τις αγωνιστικές προσπάθειές τους μπόρεσε η ομάδα μας να εκπροσωπήσει την πόλη της ΚΩ στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ και να πραγματοποιήσει μία επιτυχημένη πορεία αφήνοντας ποια την Γ εθνικη και παει η ομαδα για πρωτη φορα στην Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Τέλος θα ηθελα να ευχαριστήσω τον κ ΧΑΤΖΗΣΤΕΡΓΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ ΑΝΤΩΝΙΟ ΗΛΙΑ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ . ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .

ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Δ.Σ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ……ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ…….ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΤΡΑ …… Η ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ

  2. Καλά, δεν νοιώθει κανείς υπερήφανος που ανέβηκε κατηγορία η ομάδα, για πρώτη φορά στη Β Εθνική;
    Μπας και την μπερδεύουν με την πρώτη φορά αριστερά;
    Μπράβο σε όσους μόχθησαν, ανησύχησαν και προσέφεραν κάτι απο τη ψυχή τους, απο την τσέπη τους ή απο τον πολύτιμο χρόνο τους.
    Το νησί σας ευγνομωνεί, ανεξάρτητα απο οτιδήποτε άλλο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ