Νίκη με τη… Νίκη και Β’ Εθνική! Ιπποκράτης Κω- Νίκη Αμαρουσίου 77-58

2
2245
 

Ένα βήμα ακόμη προς τη μαθηματική άνοδο του έκανε σήμερα στο κλειστό Κω, ο Ιπποκράτης Κω, νικώντας άνετα τη Νίκη Αμαρουσίου, με 77-58.

Η Β’ Εθνική πλησιάζει…

 

Για ένα δεκάλεπτο συνάντησε δυσκολίες ο Ιπποκράτης Κω, ο οποίος στη συνέχεια κέρδισε άνετα τη Νίκη Αμαρουσίου με 77-58 και έκανε ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο του στον όμιλο νότου της Β’ Εθνικής.

Με πολυφωνία στο σκοράρισμα και με παίκτη- αποκάλυψη τον Χρήστου (πέτυχε 14 πόντους), η ομάδα του Μιχάλη Καπλανίδη κέρδισε στο ρελαντί το συγκρότημα του Αμαρουσίου. Με κορυφαίο τον Αντώνη Ασημακόπουλο και με τον Αντώνη Χρύση να παίζει μόλις έξι λεπτά στο ξεκίνησε (είχε υποστεί διάστρεμμα και δεν υπήρχε λόγος να παίξει παραπάνω), ο Ιπποκράτης βελτίωσε την άμυνα του μετά το α’ δεκάλεπτο. Η ομάδα του Γιάννη Τσακίρη δυσκόλεψε τον Ιπποκράτη μόνο στο α’ δεκάλεπτο (21-19), αλλά στη συνέχεια φάνηκε ξεκάθαρα η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, με τον Ιπποκράτη να πηγαίνει στα αποδυτήρια με +18 (46-28) και να διατηρεί ουσιαστικά τη διαφορά στα ίδια επίπεδα μέχρι το τέλος. Πολύ καλή παρουσία είχαν επίσης οι Τρύπας και Χαρίσης, που μαζί με τους Ασημακόπουλο και Χρήστου πέτυχαν τους 62 από τους 77 πόντους του Ιπποκράτη.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 21-19, 46-28(ημ.), 67-44, 77-58
Διαιτητές: Γεράνιος- Καββαδάς
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Καπλανίδης): Παπαδημητρίου 8(2), Κουκουράβας, Τρύπας 13(3), Χατζηγιακουμής 3(1), Χρήστου 14, Γιουσέμογλου, Ασημακόπουλος 21, Γκοράτσας 3(1), Χαρίσης 14, Χρύσης 1, Μποδούρ.
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Τσακίρης): Μαραγκίδης 2, Σιδέρης, Οικονόμου 9, Κοντογιάννης 16, Σημιτζής 8(1), Τσέκενης Ι., Ευαγγελούδης, Σκούταρης 11(3), Τσέκενης Α. 7(1), Χοτζαλάρι 5(1), Αγγελής.

Στο χθεσινό παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής ο Έσπερος Λαμίας κέρδισε στη Νάξο τον τοπικό Πανναξιακό με 74-71.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το ποιο βαρετό μπάσκετ.
    Τα ιδια συστήματα και εμεις που είμαστε φιλαθλοι μάθαμε τα συστήματα.
    Άμεσα αλλαγή προπονητή και ο σημερινός να γίνει βοηθός του επόμενου γιατι εχει πολλα περισσότερα να προσφέρει σαν βοηθός.

  2. Γίνατε όλοι προπονητές!μ αυτά τα συστήματά και μ αυτούς τους παίκτες κερδίζει και πάει για β εθνική!οταν χρειαστεί προσαρμόζει νέα συστήματά αφού οι παίκτες έχουν την εμπειρία να τα κατανοήσουν αμέσως!επισης ας πληρώσει η ομάδα παίκτες και προπονητές για να παίξουν με άλλο ενθουσιασμό αλλά και πιο ξενοιαστα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ