Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ο Σ. Συλαϊδόπουλος θα διατελέσει υπηρεσιακός και στους δύο «αιώνιους»!

2
6079
Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θα εκτελέσει χρέη προσωρινού προπονητή στον Ολυμπιακό και κάτι ανάλογο έκανε δις στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2020/21. Το ντεμπούτο του στους «πράσινους» ήταν κόντρα στον ΟΦΗ, όπως θα συμβεί και σε αυτό με τους «ερυθρόλευκους».

Με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στον πάγκο του θα υποδεχθεί το Σάββατο (10/2) ο Ολυμπιακός τον ΟΦΗ, καθώς ο 43χρονος ανέλαβε ρόλο «υπηρεσιακού» μετά την αποχώρηση του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε διαδικασία ανεύρεσης του διαδόχου του και μέχρι τότε τα «ηνία» τους πήρε ο τεχνικός της Κ19, που πλέον θα κατέχει το ρεκόρ πως βρέθηκε στον πάγκο των δύο «αιωνίων», έστω και για έναν αγώνα!

Ο Συλαϊδόπουλος διατέλεσε τη σεζόν 2020/21 δις «υπηρεσιακός» του Παναθηναϊκού, αρχικά στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (2-2) που έγινε στο διάστημα μεταξύ της απομάκρυνσης του Ντανιέλ Πογιάτος και μέχρι να τον διαδεχθεί ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος όμως δεν ολοκλήρωσε τη χρονιά στο «τριφύλλι» και στα τελευταία δύο παιχνίδια στα play-offs ο Συλαϊδόπουλος έκατσε εκ νέου στον πάγκο, αρχικά στη «λευκή» ισοπαλία με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ύστερα στην ήττα 4-1 από τους Πειραιώτες στη Λεωφόρο.

Λίγο αργότερα έφυγε από τον Παναθηναϊκό με προορισμό τον Ολυμπιακό, όπου και εκεί θα βρεθεί, έστω σαν «προσωρινός», στον πάγκο της πρώτης ομάδας και ξανά σε ένα παιχνίδι με τον ΟΦΗ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαλιστα…
    Ολοι θυμομαστε τον «εφιαλτη»και τι εκανε σε εκεινο το ματς με τον Ολυμπιακο…
    ΠΑΟ-ΠΑΝΤΟΥ-ΠΑΝΤΑ!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ