Τοποθέτηση μεταλλικών κιγκλιδωμάτων για την περίφραξη του Παλαιού Γηπέδου «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ»

4
9096


Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί οι εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών κιγκλιδωμάτων στον περιβάλλοντα χώρο του παλαιού γηπέδου «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ» επί της οδού Αρτεμισίας.

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας της περίφραξης στο Παλαιό γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ, αποτελούσε πάγιο αίτημα της ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ και της ΕΠΟ προκειμένου να διεξάγονται επίσημοι αγώνες ποδοσφαίρου σύμφωνα με την κείμενη αθλητική νομοθεσία.

Το ιστορικό γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ, με τις συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Κω κ. Θεοδόση Νικηταρά, του αντιδημάρχου κ.Παναγιώτη Αβρίθη, του προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ κ.Παναγιώτη Χατζηχριστοφή και του προϊστάμενου των τεχνικών υπηρεσιών κ. Νεκτάριου Γεωργαντή, θα αποκτήσει άδεια λειτουργίας και θα καταστεί δυνατή η χρήση του για την διεξαγωγή των επίσημων αγώνων ποδοσφαίρου από τις ομάδες που αγωνίζονται στα εθνικά πρωταθλήματα και στα τοπικά πρωταθλήματα.

Αξιοσημείωτο γεγονός, για τη σημερινή παρέμβαση, είναι η ανάληψη των σχετικών εργασιών από το συνεργείο του κ. Μιχάλη Σεγραίδου, ο οποίος πριν 55 χρόνια είχε πάλι αναλάβει τις εργασίες κατασκευής και τοποθέτησης των μεταλλικών κικγλιδωμάτων περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου του παλαιού γηπέδου «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΘΕΟΔΟΣΗ, ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ. ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!

  2. τέσσερα χρόνια ακόμα να ολοκληρωθεί το έργο!
    ότι νανε τσουκου τσουκου σε 10 χρόνια θα παραδοθεί!
    γίνονται αγώνες, φιλοξενεί και ακαδημίες θέλω να δω αν θα αναλάβει κάποιος τις ευθύνες αν γίνει κάτι!!

    • Αγαπητέ φίλε μου..γείτονα δεν είναι 4 χρόνια αλλά δύο χρόνια τώρα που το γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ πρασίνισε! Καθημερινά όντως έρχονται εκατοντάδες παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο.
      Όταν λες τι ευθύνες εάν γίνει κάτι…ποιες ευθύνες;; Καλύτερα ήταν που δεν είχαν ένα χώρο ασφαλή τα παιδιά να παίξουν;; Καλύτερα ήταν , όταν ήταν ξερό και πεθαμένο;; Καλύτερα ήταν για εσένα καλέ μου φίλε γείτονα όταν είχε μετατραπεί σε απέραντο σκουπιδότοπο, τόπο συνάντησης κάθε παράνομης δραστηριότητας ενδεικτικά να αναφέρουμε ναρκωτικά, τελετές μαύρης μαγείας και άλλες πολλές ιστορίες για αγρίους;;;
      Ωραία γειτονιά βλέπω ότι επιθυμούσες!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ