Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά ΑΕ Δικαίου: «Δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση για την συμμετοχή η όχι του...

ΑΕ Δικαίου: «Δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση για την συμμετοχή η όχι του ανδρικού, θα ληφθούν σύντομα οι σχετικές αποφάσεις»

0
2904

Ανακοίνωση εξέδωσε η Α.Ε Δικαίου με βάση το δημοσίευμα για την μη συμμετοχή της ομάδας στο ανδρικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Οι “κυανόλευκοι” αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι υπάρχει προγραμματισμένη συζήτηση με το ανδρικό και θα ληφθούν στην συνέχεια οι σχετικές αποφάσεις.

Αναλυτικά:

Με αφορμή την σημερινή ανάρτηση και προς αποφυγή παρεξηγήσεων και σε απάντηση όσων προσπαθούν να δημιουργήσουν προς ίδιο όφελος λανθασμένες εντυπώσεις, το ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Δικαίου επιθυμεί να διαψεύσει τη σημερινή ανάρτηση τοπικής αθλητικής εφημερίδας αναφορικά με το ανδρικό τμήμα της ομάδος μας.

Ουδέποτε υπήρξε επίσημη ενημέρωση σχετικά με τη συμμετοχή ή μη του ανδρικού τμήματος της ομάδος μας στο τοπικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου ούτε φυσικά ελαβε χώρα οποιαδήποτε επικοινωνία με εκπροσώπους των τοπικών αθλητικών σάιτ προς επιβεβαίωση ή μη της συμμετοχής αυτής. Η ομάδα μας πρόκειται να προβεί σε προγραμματισμένη συζήτηση με το ανδρικό της τμήμα, όπου και θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις για κάθε επόμενη ενέργειά της.

Το σημερινό συμβάν μας εκθέτει και προσβάλλει την αξιοπιστία μας απέναντι στους αθλητές μας, διότι οι αποφάσεις αυτές αφορούν αποκλειστικά και μόνο το ΔΣ της ομάδας μας και οτιδήποτε άλλο δεν αποτελεί πάρα ανυπόστατες φήμες.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ