Με μεγάλη προσέλευση το καθιερωμένο φιλικό στην μνήμη του Χάρη Πασσανικολάκη, συγκίνηση και για τον Πέτρο Καΐσερλη (Pics & Video)

6
5775


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αρκετοί παλαίμαχοι αλλά και νεότεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές τίμησαν την μνήμη του Χάρη Πασσανικολάκη και αγωνίστηκαν στο φιλικό που έγινε στις εγκαταστάσεις του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω.

Αρκετός ήταν και ο κόσμος που έδωσε το παρών ενώ το εναρκτήριο λάκτισμα έδωσε ο Αντώνης Πίττας αφού πρώτα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Χάρη Πασσανικολάκη αλλά και του Πέτρου Καΐσερλη που έφυγε τόσο απροσδόκητα πριν λίγες μέρες απ’ την ζωή.

Στο περιθώριο του αγώνα πολλοί θυμήθηκαν παλιές ιστορίες απ’ την πορεία του Χάρη σαν παράγοντας στο ποδόσφαιρο και στο βόλεϊ και τα όσα προσέφερε στον αθλητισμό με τον γιο του Γιώργο να συνεχίζει αυτήν την προσφορά έχοντας βοηθήσει αρκετά τα σωματεία τα τελευταία χρόνια .

Στην κάμερα του KOSTV μίλησε ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς , ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου, ο Νεκτάριος Πλατέλλας και ο Γιάννης Μανούσογλου, η υπεύθυνη του Δήμου Κω σε θέματα κοινωνικής πολιτικής, Σταματία Κανταρζή που ευχαρίστησε την οικογένεια Πασσανικολάκη για την προσφορά της στην πρόνοια όπως κάθε χρόνο και ο Έπαρχος Κω, Γιάννης Καμπανής ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής.

Για την ιστορία οι «κανονικοί» παλαίμαχοι επικράτησαν των νεαρών ποδοσφαιριστών με 3-2.

πηγή: https://www.giafkasports.gr

6 ΣΧΟΛΙΑ

    • Για να πάς κάπου πρέπει να καλεσουν.Αυτος πάει ακαλεστος,για την φωτογραφία.Η κατάντια του κυριτση που τον πηρε μαζι του.Μεγαλη ξευτιλα μιχαλη.Αντε εγω τωρα να ψηφίσω άτομα αυτού του είδους.

  1. Θέλω να εκφράσω ένα παράπονο.Ο θεσμός για την μνήμη του Χάρη, καθιερώθηκε στο γήπεδο Ανταγορας,…………………..Αυτα είδα και σας αναφέρω σαν παλαιότερος…….

  2. Ο Χάρης αγωνίστηκε για να γίνει το παλιό στάδιο Ανταγορας πράσινο.Ποιανου ιδέα ήταν να πάτε σε άλλο χώρο ιδιωτικό, άσχετο με το Χάρη; Τόσα χρόνια υπομονή και τώρα που υπάρχει το δημοτικό γήπεδο πράσινο, πήγατε στον ιδιώτη.Ο Πέτρος στο παλιό Ανταγορας έπαιξε .Τι υποκρισία Θεέ μου . Άντε μέρες που είναι μην πω τίποτα άλλο…….

  3. Συμπαίκτες μου παλαίμαχους δεν είδα.Τα προηγούμενα χρόνια μαζεύονταν 2 ομάδες και είχαν αλλαγές.Τωρα μονο γονείς παιδιών αθλητών από την επιχείρηση, να παίζουν με τα παιδιά τους φιλικό είδα.Γιατι αναρωτήθηκε κανεις;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ