«Ήταν γερός σαν ταύρος» λέει για τον Λάμπι ο προπονητής που τον ανέδειξε

3
1530

Ο Αλέκος Λάμπι, ο ποδοσφαιριστής της Ηλιούπολης που κατέρρευσε στο γήπεδο στον αγώνα με την Ερμιονίδα την Τετάρτη είχε πάει το καλοκαίρι του 2020 από την Καλλιθέα, στην οποία είχε παίξει για έξι μήνες και κέρδισε το πρωτάθλημα στη Γ΄ κατηγορία.

Όμως ο 22χρονος ποδοσφαιριστής ήταν παιδί των Ακαδημιών του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Λευτέρης Βελέντζας ήταν για πέντε χρόνια προπονητής του και έτρεξε στο νοσοκομείο μόλις έμαθε για το τραγικό γεγονός.

Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του Απόλλωνα μίλησε στο newsbreak.gr

«Ήταν θηρίο, από πέτρα. Ποτέ δεν είχε προβλήματα υγείας. Παρακολούθησα όλη την πορεία του για πέντε χρόνια. Από τις μικρές ομάδες στην Κ-17, στην Κ-19 αργότερα στην επαγγελματική. Με τον Απόλλωνα υπέγραψε το 2019 το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο ως επιβράβευση των προσπαθειών του και της αξίας του.»

Ήταν σοκαρισμένος από την τραγωδία που βιώνει η οικογένεια Λάμπι:

«Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Η μητέρα του ήταν σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο. Μου έλεγε ότι είχε περάσει τόσες εξετάσεις, δεν εμφανίστηκε το παραμικρό πρόβλημα υγείας».

Η οικογένεια Λάμπη έχει καταγωγή από το Αργυρόκαστρο. Τραγική ειρωνεία, στο γήπεδο ήταν η μητέρα του που έζησε από κοντά την τραγωδία του γιου της.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είμαστε για κλάματα το ακούτε ολοι;;;;
    Έχουμε όλοι την ευθύνη για όλα αυτά που ακούμε και συμβαίνουν γύρω μας….ΝΤΡΟΠΗ μας διότι καταστρέψαμε το μέλλον των παιδιών μας και είμαστε όλοι δολοφόνοι για τα όνειρα τους…
    Παψτε επιτέλους πια με αυτόν τον ιο κοιτάξτε γύρω σας τι σκ@τα γίνεται. Χάνονται νέα παιδιά και προπάντων παιδιά του αθλητισμού, εγκληματικοτητα στα ύψη, σκοτωμοι και μέσα σε όλα αυτά η οικονομία στο πάτο που παιδιά δεν έχουν τα απαραίτητα…και εσείς νοιαζεστε μόνο για μπόλι και ιο. Ενώ τα καλοκαίρια όλα καλά απλά για να μη πέσει η οικονομία….ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!!

    • Το εμβόλιο που κολλάει κύριε ψεκ? Εννοείται τέτοιους τίτλους ψάχνεται για να σχολιάσετε αλλά το αρθρο δεν αναφέρει για εμβόλιο. Για σένα όμως που είσαι κατά το θεωρείς δεδομένο ότι έκανε εμβόλιο και πέθανε το παιδί. Γι αυτό δε πάμε μπροστά

    • Όλοι οι αθλητές στρεσαρουν τόσο πολύ τον οργανισμό τους που αν έχουν νοσήσει με τον covid, κάποια στιγμή θα υπάρξουν τέτοια προβληματα. Και κάτι άλλο. Μόνο στις μεγάλες ομάδες μπορεί να γίνονται εις βάθος εξετάσεις. Σε όλα τα άλλα μόνο επιφανειακά, με αποτέλεσμα παίρνουν την κάρτα υγείας οι αθλητές χωρίς τις ειδικές που θα έπρεπε διαγνωστικές εξετάσεις. Πάντα υπάρχουν αφανή υποκείμενα νοσήματα στους περισσότερους και κάτω από κάποιες ιδιαιτερες συνθήκες βγαίνουνε ξαφνικά στην επιφάνεια. Εξ ού και η ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ