Άγιο είχε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕ Κω Αντώνης Ματθαίος που τραυματίστηκε σοβαρά σε σύγκρουση με συμπαίκτη του

2
5617

Ρεπορτάζ: Στέργος Χατζηστέργου

Άγιο είχε ο νεαρός ποδοσφαιριστής Αντώνης Ματθαίος, καθώς στην εξέλιξη μίας φάσης στο 60′ λεπτό του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΚΛΕΆΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ – ΑΕ ΚΩΣ συγκρούστηκε με τον συμπαίκτη του τερματοφύλακα και έπεσε κάτω με το κεφάλι του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Αμέσως διεκόπη το παιχνίδι και η ιατρός του αγώνα μαζί με τον προπονητή της ομάδας της ΑΕ ΚΩΣ κύριο Στάθη Γκουντελίτσα και τον γυμναστή τής ομάδας του Κλεάνθη πρόσφεραν άμεσα τις πρώτες βοήθειες. Παράλληλα οι υπεύθυνοι της γηπεδούχου ομάδας κάλεσαν το ασθενοφόρο και το οποίο κατέφθασε στο γήπεδο μέσα σε δέκα λεπτά.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε άμεσα στο ΓΝ Νοσοκομείο Ρόδου όπου και υπεβλήθη σε εξετάσεις από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ευτυχώς συμβεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Τον Αντώνη Ματθαίου συνόδευσε στο νοσοκομείο ο κύριος Μιχάλης Παπαγιαννόπουλος ο αρχηγός αποστολής της ομάδας της Κω.

Η ομάδα της ΑΕ ΚΩΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους γιατρούς του ΓΝ-ΡΌΔΟΥ για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους προς τον Αντώνη Ματθαίου, τους διασώστες του ασθενοφόρου, την γιατρό του αγώνα, τους ανθρώπους της ομάδας του ΚΛΕΆΝΘΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ και όλους όσοι βοήθησαν σε αυτό το πολύ δύσκολο συμβάν. Σημαντική και η βοήθεια του Νεκτάριου Φωταρά πρώην διοικητικού παράγοντα του ΑΣ ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ ΚΩ και πρώην μέλος της ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ που συμμετείχε στη μεταφορά από το νοσοκομείο των παραγόντων της ομάδας μας.

Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικά ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά στο παλικάρι μας τον Αντώνη Ματθαίου και ποτέ να μην συμβεί τέτοιο συμβάν για οποιαδήποτε ποδοσφαιριστή ή αθλητή αλλού αθλήματος.
Ο Άγιος Νεκτάριος βοήθησε το παιδί μάς να μην πάθει τίποτα σοβαρότερο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στον κο Γκουντελίτσα ο οποίος παρακολουθει συνεχώς πιστοποιημένα σεμινάρια Α βοηθειών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ