Ξεκίνησε το 2o ESPEROS GAIA PRO LEAGUE TOURNAMENT με τη συμμετοχή 160 παιδιών (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

2
373

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Ξεκίνησε το 2o ESPEROS GAIA PRO LEAGUE TOURNAMENT με τη συμμετοχή 160 παιδιών.
Ο Α.Σ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ διοργανώνει εσωτερικό Πρωτάθλημα, με αφορμή τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, το 2o ESPEROS GAIA PRO LEAGUE TOURNAMENT με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων υποδομής.
Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο GAIA GARDEN. Η διάρκεια του τουρνουά  θα είναι 8 ημέρες και το πρόγραμμα των αγώνων καθώς επίσης τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες θα ανακοινώνονται καθημερινά από τη σελίδα του συλλόγου.
Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοια τουρνουά υψηλού επιπέδου.
 Τα παιδιά των τμημάτων υποδομής του Α.Σ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε μία σειρά αγώνων, μετά από την μεγάλη προπονητική και αγωνιστική αποχή που  υπήρξε, λόγω των συνθηκών που επέφερε η πανδημία του covid  19 και στέρησε από τα παιδιά το δικαίωμα, να ασκούνται στο αγαπημένο τους άθλημα το Μπάσκετ.
Όλη αυτή η διαδικασία βοηθάει στο έπακρο να έρθουν ακόμη περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό και ειδικότερα στο μπάσκετ.
Σημαντική για άλλη μία φορά, η συνεχής παρουσία στο τουρνουά του Α.Σ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης τμήμα Κω, τα στελέχη της οποίας προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους όποτε παραστεί ανάγκη.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια για το υψηλό επίπεδο οργάνωσης…..
    Χαμόγελα, χαμόγελα, χαμόγελα …

    Πόσο το έχουμε ανάγκη, όλοι μας.

    Ευχαριστούμε για ότι κάνετε στα παιδιά μας

  2. Συγχαρητήρια σε ολους αυτούς τους ανθρωπους που έχοντας κοινό όραμα κ μεγάλη αγάπη για το μπασκετ ενωνουν τις δυναμεις τους με κεφι και δημιουργουν τετοιες εκδηλωσεις!!!
    Μπραβο σε ολους που δινουν την ψυχη τους με χαρα σε τοσα παιδια!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ