Παναγιώτης Πηλιγκός: Λήξη της συνεργασίας μου από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ΑΕ Κω

1
152

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να ανακοινώσω τη λήξη της συνεργασίας μου από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ΑΕ Κω. Αποχωρώ από την ομάδα, αν και με συνδέουν ευχάριστα γεγονότα και επιτυχίες. Γυρίζοντας τον χρόνο προς τα πίσω, όταν πριν από 5 χρόνια ανέλαβα  την ομάδα σαν Τεχνικός Διευθυντής, δεν μπορώ να ξεχάσω σημαντικές επιτυχίες, όπως:

  • Τη δημιουργία Ακαδημίας από μηδενική βάση.
  • Τη συνεργασία με τις Ακαδημίες της ΑΕΚ.
  • Την άνοδο της ανδρικής ομάδας στην Α΄ κατηγορία Δωδεκανήσου.
  • Τη συμμετοχή της Ακαδημίας σε τουρνουά εντός και εκτός ελλαδικού χώρου.

Αγωνίστηκα για να βελτιώσει η ομάδα την εικόνα της και το αποδεικνύουν όλα τα παραπάνω. Από όλη αυτή την εμπειρία μου μόνο θετικά στοιχεία έχω αποκομίσει. Εξελίχθηκα σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας του χώρου. Ευχαριστώ όλους για την άριστη συνεργασία μας. Τους Προέδρους, τους προπονητές, τους Γονείς, τα παιδιά της ομάδας. Δεν θα μπορούσα βέβαια να παραλείψω τη στήριξη των δημοτικών αρχών για την παραχώρηση των Δημοτικών Αθλητικών χώρων καθώς και τα ΜΜΕ που ήταν δίπλα μας σε κάθε αγώνα.

Με τη λήξη της συνεργασίας μου ένας κύκλος κλείνει. Συνεχίζω βέβαια στο χώρο του ποδοσφαίρου, δηλώνω ότι παραμένω δίπλα σας και εύχομαι σε όλους υγεία και επιτυχίες.

Με εκτίμηση,

Πηλιγκός Α. Παναγιώτης

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κρίμα για την ΑΕ Κω, ήταν ο άνθρωπος που έφτιαξε και οργάνωσε με επιτυχία τα τμήματα των ακαδημιών! Καλή επιτυχία Παναγιώτη που είναι σίγουρη όπου και να πας!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ