ΑΣ Κώων Ιπποκράτης, μπήκε δυναμικά στην προετοιμασία των τμημάτων του ενόψει της έναρξης των Δωδεκανησιακών πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης

0
618

Ο Α.Σ. Κώων Ιπποκράτης, μπήκε δυναμικά στην προετοιμασία των τμημάτων του ενόψει της έναρξης των  Δωδεκανησιακών πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Βρεθήκαμε στο κλειστό Γυμναστήριο της Κω, όπου κάνει την προετοιμασία της η ομάδα του Ιπποκράτη και συγκεκριμένα το παιδικό τμήμα να πραγματοποιεί την προπόνηση του, υπό τις οδηγίες του προπονητή κυρίου Σωτήρη Τσακαλίδη.
Τα παιδιά μπήκαν εδώ κι ένα μήνα περίπου, σε διαδικασία προετοιμασίας μετά την επίσημη επανέναρξη των προπονήσεων.
Τα παιδιά μας μετέφεραν τις σκέψεις ,τα συναισθήματα και τους στόχους τους ενόψει των αγώνων.
 Για τον προπονητή τους κ. Τσακαλίδη Σωτήρη, το σημαντικότερο όλων είναι ότι μετά από 7 μήνες αγωνιστικής απραξίας, η ομάδα του μπήκε ξανά στο παρκέ και παίζει μπάσκετ, ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η εξέλιξη του πρωταθλήματος.
Σήμερα, πρόκειται να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για τα πρωταθλήματα ειδικών συνθηκών (πιθανόν ένας γύρος ή νοκ-άουτ αγώνες), τα οποία ξεκινούν άμεσα.
 Εκ των πραγμάτων, θα γίνουν νέες προκηρύξεις, ενώ θα προγραμματιστεί εντός των ημερών η κλήρωση των τεσσάρων πρωταθλημάτων.
Λογικά, η αρχή θα γίνει με τους παίδες και τις κορασίδες και η συνέχεια με τους έφηβους και τις κορασίδες.
Οι ομάδες   προετοιμάζονται εντατικά για να είναι έτοιμες για το εναρκτήριο τζάμπολ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ