Κατάκτηση Πρωταθλήματος από ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ & ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ασφενδιού | Συγχαρητήρια ΜΗΝΥΜΑΤΑ

0
406

Δύο σημαντικές επιτυχίες χαρίζουν στιγμές χαράς περηφάνιας και αισιοδοξίας στο νησί μας ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε. Οι καλές ειδήσεις προέρχονται από τον χώρο του αθλητισμού και αφορούν στον ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ και την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ. Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλαν ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και η αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού Σέβη Βλάχου.

 

                 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ

Ο πρόεδρος Παναγιώτης Χατζηχριστοφής , το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΟΠΑΒΣ και η αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού Σέβη Βλάχου,  εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια τους στην ομάδα του ΑΟ.ΠΥΛΙΟΥ , η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Α΄ κατηγορία Δωδεκανήσου.

Η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου φέρνει τον τίτλο στην Κω μετά από 8 χρόνια και μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια. Αξίζει κάθε έπαινος σε όλη τη διοίκηση, τους παίκτες και τους προπονητές για την αθλητική αρτιότητα και τη ψυχική τους δύναμη.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στον φίλαθλο κόσμου του Πυλίου και ολόκληρου του νησιού που αγκάλιασε την ομάδα και τη στήριξε ηθικά και υλικά.

Ο Δήμος και ο ΔΟΠΑΒΣ Κω συνεργάζονται στενά με τη διοίκηση για την αναβάθμιση των αθλητικών χώρων προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα στα νέα της βήματα καθώς και τις ακαδημίες που αποτελούν φυτώριο νέων ταλέντων.

Ευχή όλων η ομάδα του ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ να ανέβει σε Εθνική Κατηγορία εκεί που της αξίζει να αγωνίζεται και να συνεχίζει να τιμά την ποδοσφαιρική ιστορία της Κω.

 

 

 

 

 

 

 

 

   ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ

Ο πρόεδρος Παναγιώτης Χατζηχριστοφής , το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΟΠΑΒΣ και η αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού Σέβη Βλάχου,  εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια τους στην ομάδα της Αναγέννησης Ασφενδιού για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στην Β’ Κατηγορία του Ομίλου  Νήσων και  την άνοδο της στην Α΄ κατηγορία Δωδεκανήσου.

Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία, τόσο για την ομάδα του Ματθαίου Θωνιάτη ,όσο και για το Κωακό ποδόσφαιρο , η οποία αποτελεί επιβράβευση της προσπάθειας που κατέβαλλαν οι αθλητές ,οι προπονητές και η διοίκηση του συλλόγου.

Μετά από 25 χρόνια ανεβαίνει ξανά στα μεγάλα σαλόνια του τοπικού και γι αυτό αξίζει ο Δήμος και ο  ΔΟΠΑΒΣ να είναι εμπράκτως στο πλευρό της Αναγέννησης καθώς και όλων των ομάδων του νησιού.

Η Κως μπορεί να πρωταγωνιστήσει στα αθλητικά δρώμενα και να αναδειχθεί και η σημαντική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες ,όχι μόνο για την αγάπη τους και την τεχνική κατάρτιση στο κάθε άθλημα, αλλά κυρίως για τον ρόλο τους στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και τη μετάδοση των αξιών και των ιδανικών της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι εντός και εκτός γηπέδου.

 ΠΑΟΚ ΚΩ -ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Προς MMΕ: TOΔΣ, Oι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ομάδας μας, συγχαίρουν τον ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ και την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ που βασικά με δουλειά και προσπάθεια κέρδισαν έστω και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες την ανοδο τους στις ανώτερες κατηγορίες Ποδοσφαίρου!Ευχόμαστε καλή πορεία και  με υγεία και ευτυχίες στην νέα περίοδο!

O πρόεδρος                                                              Ο Γενικός Γραμματέας

ΖΟΓΚΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ         ΠΙΚΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ