Θερμή υποδοχή από φιλάθλους του ΑΟ Πυλίου στο Αεροδρόμιο Ιπποκράτης μετά τη νίκη παραμονής στην Γ’ Εθνική

2
5033

Θερμή υποδοχή από φιλάθλους του ΑΟ Πυλίου απόψε στο Αεροδρόμιο Ιπποκράτης μετά τη νίκη στη Βάρη με 1-2 που σχεδόν του εξασφαλίζει την παραμονή στην Γ’ Εθνική.

«Μάγκικο» διπλό στην Βάρη και σχεδόν παραμονή στην Γ’ Εθνική

Οι μάγκες με τα «βυσσινί» έκαναν την εμφάνιση τους στην Βάρη παίρνοντας δεύτερο διπλό σε δύο χρόνια στο ίδιο γήπεδο και φτάνοντας ουσιαστικά ένα βήμα απ’ την παραμονή τους στην κατηγορία. Η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου επικράτησε με 1-2 και άφησε στους 18 βαθμούς τον Αστέρα Βάρης ενώ εκείνη έφτασε τους 23 με δύο ματς να απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος και για τους δύο.

Σ’ ένα ματς που δυστυχώς δεν είχαμε την ευκαιρία να το δούμε αφού οι γηπεδούχοι αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να μην το δείξουν για δικούς τους λόγους ο Α.Ο Πυλίου ήταν αυτός που έπρεπε και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο ενώ έχασε και αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Χρήστος Δρόσος στο 35′ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πλατέλλα έκανε το 0-1 ενώ πριν το ημίχρονο ο Εμπουμπά έγραψε το 0-2 για τους «βυσσινί». Η Βάρη πίεσε και μείωσε στο 94′ με τον Γκέκα σε 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Παναγιωταράς με βοηθούς τους Στεργιακούλη και Τραντά.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Βάρης: Μαρινάκης, Ντιανέ, Μανδύλης, Σπίντζος (46’ Χάιδος), Μαραγκουδάκης, Μάγγος, Νιούμαν (17’ λ.τ. Γκέκας), Κατσικογιάννης (46’ Μανωλιάς), Καλλιμάνης, Γκούμας, Νάκας (68’ Παστρικός).

Α.Ο Πυλίου: Τοπουζλής, Πλατέλλας, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Γεωργιάδης Γ.Ι., Γεωργιάδης Γ.Σ (37’ λ.τ. Χατζησουλεϊμάν), Κωνσταντινίδης, Δρόσος (92’ Συντιχάκης), Μεντής, Βεζιρτζόγλου (92’ Βακράκος), Εμπουμπά (80’ Φονσέκα)

Ρεπορτάζ αγώνα: https://www.giafkasports.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο μπράβο στον ΑΟΠ ΠΥΛΙΟΥ, μας κάνει υπερήφανους ολους τους Κώους!!Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, προπονητές , στο ΔΣ και στον πρόεδρο της ομάδας για την επιμονή, υπομονή και την αγαπη που δειχνουν όλο αυτό τον καιρό!!Ομάδα απο ενα χωριουδάκι που το λέει η καρδούλα τους!!Εύγε!!

  2. Συγχαρητήρια στην ομάδα του νησιού μας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο μας Πέτρο κεφαλιανο για όλα αυτά που προσφέρει χωρίς αυτόν όλοι τό ξέρουμε δεν θά είχαμε την σωτηρία πάρτε το χαμπάρι δεν θα πέσουμε α ο Πυλιου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ