ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με εντυπωσιακή προσέλευση & θερμά χειροκροτήματα η βασιλόπιτα του ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ στο Kos Hotel Junior Suites

0
2468

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε πολύ ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε απόψε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας των 11 τμημάτων του ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω (ουσιαστικά κόπηκαν 11 βασιλόπιτες…) στην κατάμεστη από κόσμο (μέσα και έξω στο διάδρομο) αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Kos Hotel Junior Suites.

Αρχικά έγινε αναλυτική ανημέρωση για την πορεία κάθε τμήματος ξεχωριστά από τον Γιάννη Μανούσογλου για το ποδόσφαιρο (το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου, την επιλογή συμμετοχής στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ ανάμεσα σε 500 συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα, τις προοπτικές ανόδου, τη συνεργασία με την Ντόρντμουντ κλπ). Ακόμη ο Γ. Μανούσογλου επανέλαβε την πρόταση προς το Δήμο Κω να αναλάβει ο Όμιλος την αξιοποίηση και «μεταμόρφωση» του εγκαταλελειμμένου παλαιού σταδίου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

Ενώ ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου που μίλησε κυρίως για τα τμήματα του βόλεϊ χαρακτήρισε ιδιαίτερα ενθαρρυντική την παρουσία και την στήριξη όλων των γονέων λέγοντας ότι αυτό δείχνει ότι όποιο κόπο και να καταβάλουμε δεν θα πάει χαμένος».

Εκ μέρους του δήμου Κω ο Αντιδήμαρχος Δ. Γερασκλής μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Κω τονίζοντας ότι το έργο του Ομίλου το βλέπει όλη η τοπική κοινωνία καθώς και τη σημαντική δουλειά που γίνεται δίνοντας τις ευχές του για καλή δύναμη στο τεράστιο έργο που γίνεται. Παρόντες ήταν ακόμη ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Μ. Ζερβός και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μ. Κιάρης.

Ακολούθησε η ευλογία και οι ευχές του Σεβασμιωτάτου (συμπαραστατούμενος από τον π. Νικόλαο Γρύλλη) για ευτυχισμένη και χαρούμενη νέα χρονιά με πολλές επιτυχίες. Η επιτυχία έχει δύο σκέλη αυτό που φαίνεται και αυτό που δεν φαίνεται, το οποίο όμως μπορεί να φανεί στο μέλλον γι’ αυτό και ελπίζουμε πάντα στο αύριο».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ